in ultimul timp imi cade parul foarte tare...
Buna sint din Timisoara am 54 de ani si in ultimul timp imi cade parul foarte tare. Cel mai mult imi cade din virful capului spre frunte imi este tot mai rar. AS vrea dintot sufletul daca ati putea sa-mi dati un sfat sau un tratament pentru regenerarea parului. Multumesc mult si va doresc multa sanatate sa fiti mereu alaturi de cei aflati in suferinta.
3 comentarii
Incercati sa frictionati pielea capului in fiecare seara cu otet luat dintr-un borcan de ardei iuti pusi pentru iarna si sa va spalati pe cap cu Alpecin C1 caffeine sampon, la 2-3 zile.
D_nule DR. MIhalache va multumesc din suflet pentru bunavointa si pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns am sa incerc sa fac ceia ce miati sugerat sisper carezultatele sa fie cit mai bune.Va multumesc din tot sufletu si va doresc sanatate multa si sa faceti cit mai multi oameni fericiti.Am sa va tin la curent cu rezultatele obtinute.
Pentru ca a trecut ceva vreme, revin cu promisiune facuta. Domnule Doctor Dorin Mihalache , mi-ati recomandat pentru caderea parului, frictionari cu otet de la ardei iuti. Rezuktatele au aparut, , bineinteles nu imediat , dar tratamentul este bun si-l recomand si altor Doamne si Domnisoare care au proble similare cu ale mele. Mii de multumiri si Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca casa si familia si pe Dumneavoastra sa puteti ajuta citi mai multi suferinzi. Cu tot respectul cuvenit (Ratusca) Marioara din Timisoara
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cadere masiva a parului (in cercuri), de cateva saptamani
- 5Părul se ingraşă, creşte repede şi cade...un sfat vă rog!
- 2Analize pt a afla de ce cade parul
- 13Solutii caderea parului
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 3caderea parului
- 2Caderea parului si subtierea firului de par
- 5Imi cade parul foarte mult si imi este foarte rar
- 0casca impotriva caderii parului in timpul chimioterapiei
- 1Caderea parului
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 0Aspenter si caderea parului
- 3Caderea parului, posibila rezolvare ?
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 1Caderea masiva a parului
- 12Îmi cade mult par ajutor!!!
- 0Par care nu isi revine
- 1Căderea parului
- 4Imi cade parul
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: