Cade parul f rau, am 16 ani

12-01-2009
johncelbun
Nu este medic/terapeut
johncelbun
buna ziua. am 16 ani, sex masculin si de 1 an imi cade parul foarte mult. deci inainte sa inceapa sa-mi cada parul... stateam la calculator cu zilele.. timp de 2 ani am stat aproape 16 ore pe zi in fatza calculatorului... iar dupa aceasta perioada a inceput sa-mi cada parul.. multzi mi-au zis ca poate fi de la radiatzile emise de monitor.. acum de 1 an am redus numarul de ore petrecute pe zi in fatza monitorului la 2... insa nici o imbunatatzire.. am facut tratament cu ulei de masline, cu ulei de ricin... insa nici un rezultat.. am fost la dermatolog si mi-a recomandat tratament cu alpecin ipotriva caderii parului si a matretzii(am si f multa matreatza) insa parul mi-a cazut si mai rau dupa acest tratament.. am facut cura cu Revalid( 3 pastile pe zi timp de 3 luni) si nici o imbunatatzire.. am facut tratament cu gerovital... am incercat toate shamponurile de pe pamant... insa acuma dupa c mi-am dat cu atatea chimicale in cap..daca bag mana in par imi scot o shuvitza intreaga(am parul lung).
avetzi vreo recomandare ? orice..un sfat, un tratament care stitzi ca intradevar da rezultate, de preferat cat mai redus in contzinutu de chimicale.. cva p baza de plante...orice
multzumesc anticipat
3 comentarii
0
15-02-2009, ora 13:18
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
Reteta doamnei/domnisoarei este destul complexa, dar foarte buna. Eu am folosit tot ceva pe baza de petrol, de care am ramas uimita cat de buna poate fi (crema pe baza de petrol de la Vivanatura, contine 97% extracte naturale de ulei de ricin si multe altele). Eu stateam cu crema respectiva 40 min in cap, dadeam la radacina in mod deosebit si o foloseam de 3 ori pe saptamana. Parul se ingrasa dupa mai mult timp, si nu la 2 zile. Singura inconvenienta la aceasta crema este mirosul puternic de petrol, dar la par scurt nu este sesizabil.
0
15-02-2009, ora 22:24
johncelbun
Nu este medic/terapeut
johncelbun
va multumesc f mult pt sfatul dumneavoastra si explicatia amanuntia danabv, am sa incerc reteta... ca la cate am incercat nu mai am nimic de pierdut. partea cu tunsul parului nu prea as faceo... ca de 1 an jumate imi tot las parul sa creasca si nu as vrea sa renunt la anii astia.
in legatura cu aerul liber... eu mai tot timpul am sapca pe cap, asta are vreo legatura? ca am auzit de la mai multe pers. ca nu se aeriseste bine scalpul din cauza asta da nu prea am dat importanta.
si cat timp sa urmez tratamentul ?
va multumesc

invisible.gabriela mi sa mai recomandat acea crema de catre o ruda care a zis ca da rezultate excelente... dar eu am oricum parul foarte gras si nu as vrea sal mai ingras
0
15-02-2009, ora 22:47
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
Stai calm, sa stii ca parul nu se mai ingrasa asa repede. Eu trebuia sa il spal o data la 2 zile. Acum lejer pot sa il spal o data la 4 zile. A, un tratament ca sa aiba intradevar efect, 3 luni trebuie urmat. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caderea parului
  • Căderea părului
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  •