imi cade foarte tare parul
2 comentarii
Si mie mi-a cazut parul ingrozitor de tare dupa ce am nascut si primul si al doilea copil Am folosit un remediu naturist si il recomand de atunci cu caldura tuturor: CHELSTOP (sapun moale + solutie tratament). Se gaseste la magazinele cu produse naturiste si chiar si in farmacii si costa cel mult 20 RON (cele doua flacoane). Il folosesti conform instructiunilor de pe ambalaj timp de o luna. Eu atat am folosit, dar nu m-am spalat pe par deloc cu sampon in tot acest timp, ci numai cu sapun moale. Nu am folosit spuma, fixativ etc. Dupa 1-2 saptamani de la terminarea tratamentului se vede, pur si simplu, parul marunt si des care creste. Arata aiurea, mai ales in frunte, dar.
imi poate recomanda cineva un tratament sigur pentru indesirea parului??ingrosarea firului de par?...acu folosesc un tratament de la QUINORAL capsule si de la Vichi dercos solutie, nu stiu cat de bune sunt..pe moment se cunoste o schimbare.si am auzit ca de la pastile se indeseste si creste paru si pe corp..e adevarat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi cade parul si am matreata
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 3caderi de par... SOS
- 1caderea parului
- 5se trateaza pelada?
- 6problemele tenului gras si imi cade destul de mult parul
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 4matreata si caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 0caderea parului
- 4caderea parului
- 2cadere excesiva a parului
- 0Analize marite
- 1Caderea parului.
- 1Novophane
- 1Imi cade parul
- 1Căderea părului bărbat 22 ani
- 4Imi cade parul
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: