in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) si tot nu reusesc sa slabesc
Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare..in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) cate 60 pe zi si tot nu reusesc sa slabesc deloc...am burta, ceea ce ma deranjeaza foarte tare.as vrea sa am un abdomen plat..eram ft slaba, aveam 1, 72 si 48 kg si am inceput sa mananc mai bine si s-a depus si acum as vrea sa mai slabesc putin.Mentionez ca acum am 1, 74 si 64 kg ( toti spun ca e greutate normala dar as vrea sa dau burta jos).Multumesc anticipat.
2 comentarii
Bana seara. Indicele D-voastra de masa corporala este corespunzator unei greutati normale (IMC =21, 19). Este posibil ca o particularitate a conformatiei sa se manifeste sub forma "burtii" in situatia in care s-au adugat cele 16 kg. Va puteti adresa unui nutritionist pentru a va stabili o dieta, un regim de activitate fizica, etc. Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 5solicit o dieta personalizata
- 2slabire rapida, anemie
- 3dieta personalizata
- 18lindaxa
- 2cum sa slabesc?
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 6ce exercitii se fac pentru a scapa de colaceii abdominali?
- 10Leusteanul : inamicul grasimii ???
- 4slabire in 2 saptamani...
- 10vreau sa slabesc
- 4nu stiu de unde sa incep.
- 1Regimurile de slăbire, ineficiente şi nocive
- 2vreau sa slabesc la burta
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 1ma ingras.cum pot sa slabesc?
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
Mai multe informații despre: Slabirea Exercitiile fizice Exercitiile pentru abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: