in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) si tot nu reusesc sa slabesc
Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare..in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) cate 60 pe zi si tot nu reusesc sa slabesc deloc...am burta, ceea ce ma deranjeaza foarte tare.as vrea sa am un abdomen plat..eram ft slaba, aveam 1, 72 si 48 kg si am inceput sa mananc mai bine si s-a depus si acum as vrea sa mai slabesc putin.Mentionez ca acum am 1, 74 si 64 kg ( toti spun ca e greutate normala dar as vrea sa dau burta jos).Multumesc anticipat.
2 comentarii
Bana seara. Indicele D-voastra de masa corporala este corespunzator unei greutati normale (IMC =21, 19). Este posibil ca o particularitate a conformatiei sa se manifeste sub forma "burtii" in situatia in care s-au adugat cele 16 kg. Va puteti adresa unui nutritionist pentru a va stabili o dieta, un regim de activitate fizica, etc. Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 742Herbalife?
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 18lindaxa
- 13vreau sa slabesc 15kg. vreau o dieta de 1100kcal
- 4cum as putea slabi
- 4Trebuie sa slabesc 9 kg.. ce imi recomandati?
- 3Cum slabim cel mai bine
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 19asa am reusit
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 0dieta cu supa de varza
- 1vreau sa slabesc cum e posibil?
- 0dieta elvetiana
- 5Ce sa ma fac cu celulita?
- 2ceaiul verde si slabirea
- 6slabire fara motiv si eozinofile 10.9
- 0leg magic
- 11Am reusit sa slabesc sanatos si fara efort mare... (30kg)
- 5Vreau abdomen plat
Mai multe informații despre: Slabirea Exercitiile fizice Exercitiile pentru abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: