in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) si tot nu reusesc sa slabesc
Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare..in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) cate 60 pe zi si tot nu reusesc sa slabesc deloc...am burta, ceea ce ma deranjeaza foarte tare.as vrea sa am un abdomen plat..eram ft slaba, aveam 1, 72 si 48 kg si am inceput sa mananc mai bine si s-a depus si acum as vrea sa mai slabesc putin.Mentionez ca acum am 1, 74 si 64 kg ( toti spun ca e greutate normala dar as vrea sa dau burta jos).Multumesc anticipat.
2 comentarii
Bana seara. Indicele D-voastra de masa corporala este corespunzator unei greutati normale (IMC =21, 19). Este posibil ca o particularitate a conformatiei sa se manifeste sub forma "burtii" in situatia in care s-au adugat cele 16 kg. Va puteti adresa unui nutritionist pentru a va stabili o dieta, un regim de activitate fizica, etc. Toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce pot face?
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 5slabire... o dieta, va rog!
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 2cum sa scap de 5 kg
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 4Cum sa slabesc 10-20 kg?
- 4Slabirea la adolescent
- 3Am slabit dupa operatie
- 12dieta - vreau sa slabesc 25 kg
- 5Vreau sa slabesc... 15 kg
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 2ceaiul verde si slabirea
- 8anxietate, fobie, dereglare de alimentatie?
- 0leg magic
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
Mai multe informații despre: Slabirea Exercitiile fizice Exercitiile pentru abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: