Am slabit dupa operatie
Buna ziua. In luna iunie a acestui an am suferit un accident rutier cu mai multe traumatisme (fracturi la membre, fracturi costale, fractura mandibula). Am stat in spital doua saptamani, timp in care am "mancat" doar glucoza din perfuzie. Fiindu-mi rupta mandibula, nici dupa operatii nu am dus-o mai bine cu mancarea, timp de doua luni de zile hranindu-ma doar cu mancaruri usor de masticat.
3 comentarii
Mentionez ca nu am fost eu gras inainte; aveam cca 65 de kilograme, la 20 de ani. Acum am slabit la 50 de kg. Am tot incercat cu vitamine de tot felul, dar niciun rezultat. Daca este ceva care sporeste pofta de mancare si totodata sa aiba un rol important in redobandirea kg pe care le-am pierdut, va rog sa ma ajutati.
Tynn Caută un supliment nutritiv de calitate şi vei rezolva această problemă.
Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 3dieta
- 3As dori parerea unui nutritionist
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 4am 76 kg, 1.59 m si 16 ani... vreau sa slabesc
- 37Vreau sa slabesc!!!!Am 16 ani si am 72 kg!!!!
- 13vreau sa slabesc 15kg. vreau o dieta de 1100kcal
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 14Boala autoimuna ??
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 5un regim al dr.Mihaela Bilic nutritionst
- 5nu mai vreau burtica mare
- 11herbalife - efecte?
- 5medicamente de slabit...
- 0scadere in greutate
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: