Am slabit dupa operatie
Buna ziua. In luna iunie a acestui an am suferit un accident rutier cu mai multe traumatisme (fracturi la membre, fracturi costale, fractura mandibula). Am stat in spital doua saptamani, timp in care am "mancat" doar glucoza din perfuzie. Fiindu-mi rupta mandibula, nici dupa operatii nu am dus-o mai bine cu mancarea, timp de doua luni de zile hranindu-ma doar cu mancaruri usor de masticat.
3 comentarii
Mentionez ca nu am fost eu gras inainte; aveam cca 65 de kilograme, la 20 de ani. Acum am slabit la 50 de kg. Am tot incercat cu vitamine de tot felul, dar niciun rezultat. Daca este ceva care sporeste pofta de mancare si totodata sa aiba un rol important in redobandirea kg pe care le-am pierdut, va rog sa ma ajutati.
Tynn Caută un supliment nutritiv de calitate şi vei rezolva această problemă.
Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dieta
- 3mama mea are 1.60 inaltime si 90 kg... va rog un regim
- 6buna
- 1retete pentru slabit
- 4a inceput sa slabeasca foarte mult (20 kg in 5 luni)
- 14Boala autoimuna ??
- 4cum pot sa slabesc 20 de kg?
- 14probleme de greutate
- 1Vreau sa slabesc 15 kg.
- 4ce sa fac sa slabesc?
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 17iau capsula de slabit dar nu are efect
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 9Capsule de ceai verde
- 8Recuperare operatie gonartroza
- 1Vreau sa slabesc
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
- 15Vreau sa slabesc din nou!
- 0Nutritionist bun Bucuresti (de slabit 80+ kg)
- 5Cum pot slabi
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: