Am slabit dupa operatie

Buna ziua. In luna iunie a acestui an am suferit un accident rutier cu mai multe traumatisme (fracturi la membre, fracturi costale, fractura mandibula). Am stat in spital doua saptamani, timp in care am "mancat" doar glucoza din perfuzie. Fiindu-mi rupta mandibula, nici dupa operatii nu am dus-o mai bine cu mancarea, timp de doua luni de zile hranindu-ma doar cu mancaruri usor de masticat.
3 comentarii

Mentionez ca nu am fost eu gras inainte; aveam cca 65 de kilograme, la 20 de ani. Acum am slabit la 50 de kg. Am tot incercat cu vitamine de tot felul, dar niciun rezultat. Daca este ceva care sporeste pofta de mancare si totodata sa aiba un rol important in redobandirea kg pe care le-am pierdut, va rog sa ma ajutati.

Tynn Caută un supliment nutritiv de calitate şi vei rezolva această problemă.

Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut in total?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fac cat mai mult sport si nu reusesc sa slabesc
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 0vreau sa ma ajutati si pe mine?
- 505pastile pentru slabit
- 3dieta personalizata
- 3dieta pt 8 kg minus
- 2acupunctura si slabirea
- 15trebuie sa slabesc 40 kg, ajutati-ma va rog
- 4a inceput sa slabeasca foarte mult (20 kg in 5 luni)
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 8vreau sa slabesc:(
- 3slabeste foarte tare
- 13merg de 1 saptamana la sala
- 5Buna ziua
- 6Pastile de slabit?
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 6slabire fara motiv si eozinofile 10.9
- 4Vreau sa slabesc
- 6Nu mai pot slabi sub 58 kg
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
Mai multe informații despre: Slabirea