impotriva depresiilor un tratament inofensiv - ceva nou si sigur
Cunosc o terapeuta care a studiat in Roma si face niste masaje de reflexoterapie foarte bune dupa o metoda diferita de cele pe care le faceam inainte. Am fost la ea si intr-adevar am constatat ca are har... parca iti ia problemele cu mana. Traversam o perioada foarte grea de depresie. Mi-a spus ca, cu ajutorul unei reflexoterapii facute bine... si de un terapeut bine pregatit si foarte bine intentionat in a ajuta se pot vindeca toate bolile.
3 comentarii
Buna, caut si eu un reflexoterapeut exper la Brasov,
Incercari si preparatul Mistik, este un supliment din plante uscate, calmeaza foarte bine sistemul nervos in asa fel scapi si de depresii
Buna ziua.Va recomand capsulele Confort emotional in cure de 2-3 luni. In pauzele de 1 luna se poate administra capsulele Antistres.Se pot asocia capsulele B complex, capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, uleiul esential de lavanda, ulei esential de rozmarin, ceai Tonic nervos, ceai Tonic intaritor din gama traditii.Aceste remedii, alaturi de o dieta adecvata si evitarea sedentarismului au dat rezultate foate bune in depresii, anxietate, stres.Ele pot sa fie asociate toate sau sa fie realizate combinatii specifice in functie de situatie.Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Dureri de cap de trei luni
- 4cum iti ajuti mama depresiva?
- 2EMDR si tulburarea de stres post-traumatic
- 2Depresie... nu pot sa ma controloez
- 2Depresie
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 28Terapia cu electrosocuri
- 18sindrom anxios depresiv
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 6asa se manifesta depresia?
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 8Depresia poate fi tratata fara medicamente?
- 4M-am afundat intr-o tristete teribila de cand fiul meu s-a instrainat de familie
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 19Luptand cu depresia
- 10Senzatie ciudata
- 3sufera de anxietate si depresie
- 4Depresie severa situatie disperata!
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: