Imi place sexul oral, ei - nu
Am si eu o mica problema care cu timpul cred ca o sa se rezolve.
Cand intretin un act sexual cu prietena mea eu ii fac ei sex oral ptr ca imi place, dar ea mie nu, este la ideea"ca doar prostituatele fac asta", i-am explicat cum sta treaba, ca nu e asa dar nimic, poate ma ajutati voi.I-am mai zis si de asa zisa hand-job, dar si la asta este de aceeasi parere, ce sa-i faci eu sunt mai dornic, mai nesatul.Ea are aproape 17 ani, eu imediat 20 si suntem de 1 an impreuna.
Va multumesc!
Cand intretin un act sexual cu prietena mea eu ii fac ei sex oral ptr ca imi place, dar ea mie nu, este la ideea"ca doar prostituatele fac asta", i-am explicat cum sta treaba, ca nu e asa dar nimic, poate ma ajutati voi.I-am mai zis si de asa zisa hand-job, dar si la asta este de aceeasi parere, ce sa-i faci eu sunt mai dornic, mai nesatul.Ea are aproape 17 ani, eu imediat 20 si suntem de 1 an impreuna.
Va multumesc!
5 comentarii
pai uite km care e treaba fata nu este chiar asa de mica la 17 este suficient de dezvoltata pt a intretine un contact sxual.iar treaba cu sexul oral.este km greu o fata la varsta ei sa faca asa cv cum sp ele.incearco testeazo.sp sa incerce macar odata si daca nu merge nici asa incearca sa nu ii mai faci tu ei o perioada sa vezi cum o sa reactioneze iti garantez eu k atunci knd o sa fie un picut mai mare o sa ii place...bafta...
draga alex, de ce nu faceti voi sex normal??? Ceea ce numesti tu sex oral este o perversiune si prietena ta are tot dreptul sa nu ii placa ca este contra naturii.
Ideea este sa o laasi in pace si sa nu ii mai faci nici tu ei acest sex oral.
Ideea este sa o laasi in pace si sa nu ii mai faci nici tu ei acest sex oral.
Sunt impreuna cu o fata de 10 luni si ne-am facut niciodata sex oral. Eu nu am facut niciodata sexoral unei fete, dar o fata mie da ceea ce mi se pare dezgustator pt o fata si nu as putea sa am o relatie cu o fata de genul.. si eu sunt de parere ca doar "doamnele carora le place viatza fac chestia asta.Parerea mea salut !
pai mai andrr3i nu te supara da tu cati ani ai si prietena ta cati ani are????si sa te mai intreb cv ai incercat macar odata sa ii faci tu ei sa ea tie???sau nu neaparat cu ea cu alata fata??pun pariu k orice barbat nu ar refuza o partida de sex oral acordat de prietena lui.sunt fff sigura.
Nu este vorba ca refuz sa mi se faca sexul oral ! nicidecum chiar imi place:D dar nu vreau sa mi-l faca prietena mea! Iar eu nu vreau sa fac sex oral niciunei fete chiar daca stiu ca li se pare placut asa cum ni se pare si noua de altfel.Eu si prietena mea avem 17ani amandoi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 23sex oral neprotejat
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 8contaminare prin sex oral
- 7COCI... Un raspuns va rog
- 6daca o bag in gura
- 5Ciuperca... revenire :(
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 18orgasm
- 9Sex oral...refuzat!
- 0Sex oral si un gust ciudat
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 5sexul oral poate afecta relatia?
- 28sex oral-lupte grele
- 4sex oral... infectie?