sex oral - sfaturi
buna!am o problema cu partenerul meu si as vrea un sfat dak ma puteti ajuta.ii place sexul oral...iam facut ceva timp dar mam cam saturat si am incetat sai mai fac pe plac.in fiecare zi imi spuna k vrea dar eu nu vreau si mereu imi spune k isi va cauta pe altcineva.iam explicat k imi provoaca greata si nu mai vreau sa continui, ori facem sex normal ori nu facem deloc, se supara si ma tem k chiar isi va cauta pe alt cineva.
6 comentarii
pai sta cu tine doar pentru sex oral ? Daca el asa pune problema, inseamna ca nu ai nimic de pierdut...
Bun raspunsul de mai sus!! Sa-si caute pe alta atunci, daca el nu intelege ca nu iti face placere acest lucru!
Dar am o curiozitate...el iti face tie???
Dar am o curiozitate...el iti face tie???
ar fi bine sa ti iei zborul si sa l lasi cu sexul in mana.nu are rost sa te complici cu asemenea pervers.
Ceau! Un lucru trebuie inteles...sexul oral trebuie sa fie facut din placere si reciproc. Nu este un pervers, dar poate este putin mai incuiat si probabil si tu cu toata scarba ta, dai dovada de experienta, ceea ce pe el il face sa isi doreasca asta. Vorbeste si explicai starile tale de greata. Nu trebuie sa va despatiti pe acest motiv, dar cu siguranta daca el este atat de mare fan al sexului oral, isi va gasi pe cineva sa ii faca...
pai atunci spune-i si tu sa-ti faca sex oral o saptamina, sa vada cum e...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?
- 8exista posibilitatea ca partenera mea sa ramana insarcinata?
- 8Intrebare in legatura cu sex oral
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 37despre SWING - schimb de parteneri
- 6daca ii fac sex oral...
- 5sexul oral poate afecta relatia?
- 4sex oral
- 1apendicita acuta si sexul oral
- 5cum o conving sa imi faca sex oral?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 5sexul oral si sifilisul
- 1sa fie HIV?
- 1sex oral neprotejat cu o straina
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: