Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
Am intretinut relatii sexuale cu prietena mea neprotejat care ia anticonceptionale laurina. Acum 2 zile am avut o problema pt ca m-am iritat si mi-a aparut in zona unde apare de obicei Smemga o substanta alba asemanatoare si inainte de a imi aparea acea substanta am avut niste bubite albe care acum sunt rosii. Ce ar putea sa fie ? Ar trebui sa ma ingrijorez ? Am intretinut si sex oral daca are vreo importanta asta... Astept raspuns.. Va multumesc !
3 comentarii
ce ai tu este candida, trebuie sa urmati amandoi un tratament cu fasigin comprimate si clotrimazol crema, altfel se agraveaza. candida se transmite si prin sexul oral. Cel mai bine mergeti la un ginecolog sa va cofirme dar dupa simptome, cred ca-i vorba de candida.
mentionez ca acum s-au facut ca niste pete rosii care s-au extins putin la inceputul "capului" si arata destul de rau... chiar incep sa imi fac griji :( nu este nici un doctor care sa imi spuna ce as putea face ?
am dat cu fluocinolon si mi-a mai trecut ? oare sa fi fost doar o iritatie ? ar fi bine daca m-ar baga si pe mine cineva in seama sa imi spuna ce as fi putut avea ca sa stiu daca merg la medic sau nu :-<
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Un mic ajutor: iritatii, usturime in jur capului penisului
- 4SIDA si sexul oral
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Iritatie + secretie penis
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 9intrebare la o poza
- 6daca ii fac sex oral...
- 0'Iritatie' pe capul penisului.
- 5cum o conving sa imi faca sex oral?
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 1penis iritat si sex oral
- 9Sotia nu imi face sex oral
- 3Sex oral - el nu vrea
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 1iritatie a capului penisului
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 0Usturime de la prezervativ!
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 2Sex oral protejat cu prostituata
Mai multe informații despre: Sexul oral penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: