am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)

04-09-2009
alin3l
Nu este medic/terapeut
alin3l
am facut ieri sex oral neprotejat cu o persoana suspecta (mentionez ca oralul nu a fost facut decat putin in cavitatea bucala, mai mult intre buze si fata nu avea nici o ulceratie sau rana de vreun fel), si am aflat de la un prieten ca bts se pot transmite si pe cale orala. problema mea este ca sunt casatorit si sotia este insarcinata in 7 luni si nu vreau sa o infectez pe ea sau copilul cu vo bazaconie.
Intrebarile mele sunt: se pot transmite bts in felul pe care vi l-am descris?
Exista vre-un tratament pe care il pot urma si care sa fie eficient din acest posibil stadiu incipient?
In cat timp apar eventuale simptome ale unei bts cu transmitere preponderenta pe cale orala?
4 comentarii
0
04-09-2009, ora 12:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Acum vreo 2-3 saptamani au fost unul pe aici care s-a infectat EXACT asa...
Tratament preventiv si folositor la BTS gasesti numai la un medic homeopat.
0
04-09-2009, ora 14:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
jimborak, cand citesc astfel de lucruri ma apuca nervii nu alta!!Era mai important sexul oral decat cei dragi tie??Ar fi trebuit sa fii constient de anumite lucruri!!Sper macar sa ai bunul simt si sa o protejezi pe sotia ta pana nu vei fi sigur ca nu ai contactat nici o boala!!
Si DA, printr-un sex oral se poate lua fel si fel de bts-uri, hiv, hepatita etc!
Despre o posibila infectie, ar trebui sa te duci la un medic dermato-venerolog!
Depinde de bts, unele au simptome imediat la cateva zile, altele mai tarziu sau deloc, in cazul infectarii cu hpv!
0
04-09-2009, ora 15:18
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Invatare de minte: greseala este o forma de a invata ca pe viitor sa nu o mai repeti, dar trebuie sa o intelegi pt a nu o repeta...Tratament bun gasesti NUMAI la dermatovenerolog...

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
04-09-2009, ora 19:23
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ştiu pe cineva care s-a molipsit cu sifilis exact aşa. du-te rapid la dermatovenerelog şi fă analize şi vezi ce-ţi zice. între timp nu mai întreţine relaţii cu soţia, pentru că dacă ai ceva şi ajunge la bebeluş nu se ştie cât de rău poate fi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bărbați: semne precoce ale unei boli transmise prin sex - cum să le recunoști și ce să faci
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  • Un sondaj dezvăluie multe idei eronate privind bolile cu transmitere sexuală
  •