imi curge nasul

buna seara;
indiferent daca e cald sau frig, daca sunt sau nu racita imi curge naasul;
daca stau un pic in curent, daca mananc ardei iute, daca bate vantul in fata...;
si nu prea aud, amai ales cand mananc sau ma spal pe dinti; probabil din cauza asta vorbesc foarte tare, ca sa ma aud in primul rand pe mine;
au legatura cele doua;
am fost la un medic ORL-ist, chirurg, si mi-a zis ca am vegetatii si tb sa le operez;
eu i-am zis ca e mai complicat deoarece sufar de FAACTOR V LEIDEN si iau zilnic 5 mg de warfarinasi o interventie chirurgicala laa naas nu e atat de simpla;
si... a ramas asa;
nu stiu ce sa fac;
eu sunt din iasi; am cautat sa fac o audiograma dar nu am gasit decat intr-un singur loc unde programarea era hat departe;
am fost si la SF Spiridon, la ORL si a zis caa e OK; dar eu cred ca nu e
indiferent daca e cald sau frig, daca sunt sau nu racita imi curge naasul;
daca stau un pic in curent, daca mananc ardei iute, daca bate vantul in fata...;
si nu prea aud, amai ales cand mananc sau ma spal pe dinti; probabil din cauza asta vorbesc foarte tare, ca sa ma aud in primul rand pe mine;
au legatura cele doua;
am fost la un medic ORL-ist, chirurg, si mi-a zis ca am vegetatii si tb sa le operez;
eu i-am zis ca e mai complicat deoarece sufar de FAACTOR V LEIDEN si iau zilnic 5 mg de warfarinasi o interventie chirurgicala laa naas nu e atat de simpla;
si... a ramas asa;
nu stiu ce sa fac;
eu sunt din iasi; am cautat sa fac o audiograma dar nu am gasit decat intr-un singur loc unde programarea era hat departe;
am fost si la SF Spiridon, la ORL si a zis caa e OK; dar eu cred ca nu e
3 comentarii

Bună ziua! Vorbiți cu medicul care v-a prescris warfarina, să vedeți cu cât trebuie întrerupt înainte de operație, iar după operație veți relua tratamentul cu warfarina. Cel mai bine este să vorbiți cu un hematolog, apoi mergeți la ORL. O zi liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3par pe nas
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 4deviatie de sept... dureri de tample, nas, ochi
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 13Nas infundat
- 7am probleme cu nasul
- 4Curge nasul non stop
- 8din cand in cand mi se infunda cate o nara, cand stanga, cand dreapta..
- 6Operatie nas lat
- 9stranuturi puternice
- 3durere de nas
- 3ma doare in interiorul nasului
- 4secretii in spatele nasului
- 1Ma gadila nasul si imi tot curge
- 4problema nas.
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: