galma mica pe nas ca un cos

buna ziua, am pe partea dreapta mai sus ca un cos, e de mult, de vreo cativa ani, nu ma doare dar nici nu trece, e ca un cos sub piele, ma gandesc la ce e mai rau, ce poate fi ?? credeti ca este grav ? am fost la orl ca am avut flegmon dar am si streptococ, s-a uitat doctorita si in nas dar nu a vazut nimic..asta nu de mult...va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc frumos !
2 comentarii

Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la dermatolog pentru dermatoscopie si stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la dermatolog pentru dermatoscopie si stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Buna, ai reușit sa afli ce este acest Cos!? Eu am suferit o rinoplastie acum 4 luni si de câteva săptămâni mi a apărut un fel de Cos care e tare si roșu dar nu iese si nici nu coace si nu pot sa mi dau seama ce poate sa fie !!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 128Cauterizare fose nazale
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 9sangerarea vaselor nazale
- 112Rinoplastie!Cer sfaturi, pareri
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 38Nas infundat
- 4Limbric sau mucozitate 'muc' din nas?
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 1Sange in mod constant prezent in mucus
- 5nas uscat si gat
- 2nara infundata alternativ
- 4Problema nas-urechi
- 2Probleme ureche nas sinusuri
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 1Senzatie pe nas
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: