urechi nas infundat
buna ziua,
Am nasul si urechile infundate de ceva vreme si in plus si o stare de ameteala si capul greu.am fost la doctor si mi-a zis ca la urechea stanga s-ar cam vede ceva si timpanul e un pic bagat mai inauntru decat la cealalta dar ca nu e problema...pai au trecut saptamani si luni si tot infundate mi-au ramas.parca am si probleme cu cascatul de atunci...adica ma chinui sa casc si nu pot:PAm si o presiune in jurul fruntii, am crezut ca o fi vreo sinuzita ceva dar se pare ca nu.deci intrebarea mea ar fi:ce altceva ar putea fi?fumez si destul de mult poate fi si asta o cauza?Am si stari de frica si dureri de ochi ii simt obositi si vad ca niste norisori plutitori in fata ochilor..poate fi pe plan psihic(si urechile infundate)??va multumesc mult
Am nasul si urechile infundate de ceva vreme si in plus si o stare de ameteala si capul greu.am fost la doctor si mi-a zis ca la urechea stanga s-ar cam vede ceva si timpanul e un pic bagat mai inauntru decat la cealalta dar ca nu e problema...pai au trecut saptamani si luni si tot infundate mi-au ramas.parca am si probleme cu cascatul de atunci...adica ma chinui sa casc si nu pot:PAm si o presiune in jurul fruntii, am crezut ca o fi vreo sinuzita ceva dar se pare ca nu.deci intrebarea mea ar fi:ce altceva ar putea fi?fumez si destul de mult poate fi si asta o cauza?Am si stari de frica si dureri de ochi ii simt obositi si vad ca niste norisori plutitori in fata ochilor..poate fi pe plan psihic(si urechile infundate)??va multumesc mult
9 comentarii
1. Trebue sa te vada la ORL..pentru a exclude o rinita cronica sau o deviatie de sept..o respiratie proasta nazala duce la unfundarea urechilor.
Neaparat trebue sa faci o Audiograma si o Impedansmetrie(timpanograma) care o sa arate la ce nivel este pierderea de auz.
2. Un consult la med. de familie, pentru Tensiunea arteriala, o HIPOtensiune(mai mica de 10)..poate provoca stari de infundare a urechilor cu ameteli!
Neaparat trebue sa faci o Audiograma si o Impedansmetrie(timpanograma) care o sa arate la ce nivel este pierderea de auz.
2. Un consult la med. de familie, pentru Tensiunea arteriala, o HIPOtensiune(mai mica de 10)..poate provoca stari de infundare a urechilor cu ameteli!
buna ziua
de vrfeo 2 luni am urechile si nasul infundate (asta dupa o raceala ), iar daca iau ceva de desfundat nasul imi trece pe moment + ca mai am, mai ales dimineata, o stare de ameteala.
am mai observat ca mi se infunda urechile si in momentul cand stau intrr-un loc unde este curent.
aveti vreo solutie?
de vrfeo 2 luni am urechile si nasul infundate (asta dupa o raceala ), iar daca iau ceva de desfundat nasul imi trece pe moment + ca mai am, mai ales dimineata, o stare de ameteala.
am mai observat ca mi se infunda urechile si in momentul cand stau intrr-un loc unde este curent.
aveti vreo solutie?
a si mai am ceva!
aceste stari le-am avut si in iarna vreo luna, dupa care mi-au trecut.
cu tensiunea stau bine, iar analizele mi-au iesit ok.
va multumesc
aceste stari le-am avut si in iarna vreo luna, dupa care mi-au trecut.
cu tensiunea stau bine, iar analizele mi-au iesit ok.
va multumesc
trebuie sa te vada uin medic ORL si un neurolog
Grav.. ????
nu.. !!!
Nu e un cancer sau alta problema netratabila
nu.. !!!
Nu e un cancer sau alta problema netratabila
ok
m-ati linistit, eram un pic speriat
am sa merg zilele astea la orl si am sa va spun ce mi-au spus
multumesc
m-ati linistit, eram un pic speriat
am sa merg zilele astea la orl si am sa va spun ce mi-au spus
multumesc
Am 61 de ani, am avut mai demult sinuzita maxilara acuta, am facut punctii in mai multe rinduri. Noaptea mi se infunda nasul si anume doar nara de pe partea pe care dorm. Am ramas cu scurgeri apoase din nas, si de citeva luni se infunda si urechile. Urechile nu se infunda daca stau in pozitie culcat. Este aceiasi senzatie ca si cind urci la inaltime se aude o pocnitura si urechile se infunda. Aud cu o rezonanta in cutia craniana. daca tin nasul si trag aier pentru scurta vreme auzul se normalizeaza, sau daca stau putin cu capu-n jos de asemenea auzul normal revine. Am fost la ORL si nu am dopuri de ceara, nu am tensiune, nu am scurgeri din urechi, nu am dureri, am doar scurgeri apoase din nas, mi-a prescris ceva inhalatii dar care nu m-au rezolvat. Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce medicament sa iau sa scap de aceasta problema cu auzul, care se repeta zilnic.
faceti o audiograma si o timpanograma.
trimiteti pe mail
o sa le vad si o sa.mi fac o parere care tratament este mai indicat
trimiteti pe mail
o sa le vad si o sa.mi fac o parere care tratament este mai indicat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 108Ureche infundata
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 9Galma langa gaura pentru cercei
- 2apa in ureche
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 2Se infundă des urechea.
- 8Posibil rinita?
- 2Nas infundat
- 5Lichid in ureche
- 1Hipertrofie mucoasa nazala + deviație sept
- 1Ureche înfundată
- 1alergie?
- 0respiratie doar pe gura
- 4Problema cu urechea stanga
- 4Nas infundat
- 2Este posibil că timpanul sa am timpanul perforat
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 0Ureche înfundata
- 4Raceala. Senzatie ureche infundata
- 4Trompa lui Eustachio infundata…otita medie acuta ????
Mai multe informații despre: Nasul Urechea nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: