urechi nas infundat

08-05-2008
alexandra23
Nu este medic/terapeut
alexandra23
buna ziua,
Am nasul si urechile infundate de ceva vreme si in plus si o stare de ameteala si capul greu.am fost la doctor si mi-a zis ca la urechea stanga s-ar cam vede ceva si timpanul e un pic bagat mai inauntru decat la cealalta dar ca nu e problema...pai au trecut saptamani si luni si tot infundate mi-au ramas.parca am si probleme cu cascatul de atunci...adica ma chinui sa casc si nu pot:PAm si o presiune in jurul fruntii, am crezut ca o fi vreo sinuzita ceva dar se pare ca nu.deci intrebarea mea ar fi:ce altceva ar putea fi?fumez si destul de mult poate fi si asta o cauza?Am si stari de frica si dureri de ochi ii simt obositi si vad ca niste norisori plutitori in fata ochilor..poate fi pe plan psihic(si urechile infundate)??va multumesc mult
9 comentarii
0
11-05-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Trebue sa te vada la ORL..pentru a exclude o rinita cronica sau o deviatie de sept..o respiratie proasta nazala duce la unfundarea urechilor.
Neaparat trebue sa faci o Audiograma si o Impedansmetrie(timpanograma) care o sa arate la ce nivel este pierderea de auz.
2. Un consult la med. de familie, pentru Tensiunea arteriala, o HIPOtensiune(mai mica de 10)..poate provoca stari de infundare a urechilor cu ameteli!
0
29-06-2010, ora 15:46
Sergiu29
Nu este medic/terapeut
Sergiu29
buna ziua
de vrfeo 2 luni am urechile si nasul infundate (asta dupa o raceala ), iar daca iau ceva de desfundat nasul imi trece pe moment + ca mai am, mai ales dimineata, o stare de ameteala.
am mai observat ca mi se infunda urechile si in momentul cand stau intrr-un loc unde este curent.
aveti vreo solutie?
0
29-06-2010, ora 15:47
Sergiu29
Nu este medic/terapeut
Sergiu29
a si mai am ceva!
aceste stari le-am avut si in iarna vreo luna, dupa care mi-au trecut.
cu tensiunea stau bine, iar analizele mi-au iesit ok.
va multumesc
0
29-06-2010, ora 19:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa te vada uin medic ORL si un neurolog
0
29-06-2010, ora 19:35
Sergiu29
Nu este medic/terapeut
Sergiu29
credeti ca este ceva grav?
0
29-06-2010, ora 22:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Grav.. ????
nu.. !!!
Nu e un cancer sau alta problema netratabila
0
29-06-2010, ora 22:21
Sergiu29
Nu este medic/terapeut
Sergiu29
ok
m-ati linistit, eram un pic speriat
am sa merg zilele astea la orl si am sa va spun ce mi-au spus
multumesc
0
08-07-2010, ora 18:10
florindanteodorescu
Nu este medic/terapeut
florindanteodorescu
Am 61 de ani, am avut mai demult sinuzita maxilara acuta, am facut punctii in mai multe rinduri. Noaptea mi se infunda nasul si anume doar nara de pe partea pe care dorm. Am ramas cu scurgeri apoase din nas, si de citeva luni se infunda si urechile. Urechile nu se infunda daca stau in pozitie culcat. Este aceiasi senzatie ca si cind urci la inaltime se aude o pocnitura si urechile se infunda. Aud cu o rezonanta in cutia craniana. daca tin nasul si trag aier pentru scurta vreme auzul se normalizeaza, sau daca stau putin cu capu-n jos de asemenea auzul normal revine. Am fost la ORL si nu am dopuri de ceara, nu am tensiune, nu am scurgeri din urechi, nu am dureri, am doar scurgeri apoase din nas, mi-a prescris ceva inhalatii dar care nu m-au rezolvat. Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce medicament sa iau sa scap de aceasta problema cu auzul, care se repeta zilnic.
0
08-07-2010, ora 18:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
faceti o audiograma si o timpanograma.
trimiteti pe mail
o sa le vad si o sa.mi fac o parere care tratament este mai indicat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Urechi înfundate
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  • Implant cohlear: o nouă metodă de monitorizare ar putea ajuta la dezvoltarea unor implanturi mai performante
  •