Imi creste pulsul de la Zyprexa

271 comentarii 1 23 ..... 9 10 Înainte ›
0
10-05-2010, ora 15:31
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Salut tuturor,
1.pentru clozapin : nu stiu daca te consoleaza ce iti voi scrie, dar se poate si mai rau decat esti tu. Probabil sti asta, trecand prin spitale. Baiatul meu ia de 2 ori pe zi clozapin, doarme de fiecare data, si tot degeaba, nu isi recunoaste problema, de 5 ani de zile.noi dirijam toata viata lui din umbra. As vrea sa poata macar sa intre pe forum sa poata citi, scrie.
Am citit despre MRS 2000, se pare ca ajuta si in bolile psihice. O sa ma documentez si o sa va scriu mai multe. ( mrs - sistemul rezonanta magnetica, pe youtube )
2.Anastasia - ma bucur ca ai dat un semn de viata. Ma gandesc de multe ori la tine.
Va doresc numai bine si sanatate !
0
10-05-2010, ora 20:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ clozapin

Sa stii ca si eu am luat unele antipsihotice la care nu imi treceau halucinatiile. Dar am renuntat la ele. Cunosc pe cineva care face tratament de vreo3 luni cu doze mari de rispolept si rispen si mi se pare ca tot e ceva ciudat cu ea. Nu cedeaza simptomele episodului psihotic.
E ciudat ca nu iti trece cu leponex. Mie o sa razi dar imi trec cu cateva picaturi de haloperidol. Si mai am o prietena careia i-au disparut halucinatiile tot cu haloperidol.
Mai am pe cineva in Germania (am mai vorbit despre ea) care a fost atat de rau bolnava (schizofrenie) incat a trebuit sa stea in spital 9 luni. Acum face tratament de intretinere cu o fiola de fluanxol o data la 2 saptamani.
Daca vorbesti de izolare inseamna ca poate ai si o usoara forma de depresie. Deci poate ar trebui sa o tratezi si pe asta. Netratate medicamentos, depresia sau anxietatea nu prea trec. Am observat ca nu trec la antipsihotic. Ci doar la antidepresiv sau la anxiolitic.
De obicei doctorii au o cutie cu medicamente. Roaga pe doctorul tau sa iti dea cateva pastile dintr-un alt antpsihotic pentru ca tu te confrunti demult cu problema asta si nu e normal. Eu asa as face.
Multa sanatate iti doresc.
Cu pace,
Clara
0
10-05-2010, ora 20:53
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Buna seara d-na Clara_p! La mine e o situatie foarte rea: n-as putea sa intrerup medicatia cu clozapina din cauza sevrajului. Vreau sa mentionez ca si atunci cand luam zyprexa halucinatiile imi treceau daca luam un sedativ, cum ar fi anxiar(lorazepan)(fostul lorivan) sau diazepam.Asta e, cat timp sunt sedat e mai usor sa le controlez, cand trec aburii sedarii de la clozapina imi si apar culorile invelite in negru. Sunt si multi alti factori care nu ma lasa sa-mi schimb medicul si medicatia, dar nu le pot spune aici pe forum.

D-na maman, noi am mai vorbit! Imi pare nespus de rau pt baiatul dvs. Nu stiu ce l-ar putea ajuta. Din cate il cunoasteti puteti spune daca are halucinatii si de care(vizuale, auditive.olfactive etc) pentru ca si astea conteaza. Eu nu m-am mai simtiti urmarit(desi si acum am momente cand ma simt dar stiu ca nu e real) cand am constientizat ca e ceva in neregula cu vazutul pe negru. Doctorii tot imi ziceau ca e ceva care nu poate fi explicat. Poate ca in timp va constientiza si baietelul dvs, in momentul cand se va "speria" de vreun simptom al bolii sale !

Numai bine si sanatate la toti!
0
10-05-2010, ora 22:08
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Iti multumesc Valentin ca mi-ai raspuns asa de repede, baiatul meu are episoade de frica, halucinatii tactile si uneori si auditive ( de astea nu suntem siguri ), dar cel macina cel mai rau e certitudinea ca are implantat un cip prin care este ascultat, urmarit in permanenta.Viata de calvar !
Ma tot gandesc la ce mi-ai scris, ce l-ar putea oare speria sa diferentieze realitatea de fictiune ?
Noapte buna si un somn linistit !
0
10-05-2010, ora 22:43
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
D-na Maman, somn usor, daca v-ati culcat! In cazul baiatului dvs sunt vizibile uramatoarele: 1.are episoade de frica; 2. halucinatii tactile ;3.halucinatii auditive; 4.cip implantat. E clar ca are o psihoza din cauza punctelor 1 si 4 si e clar ca are schizofrenie din cauza punctelor 2 si 3. Din cate stiu eu singurul antipsihotic(neuroleptic) de pe piata care trateaza atat simptomele pozitive cat si negative ale schizofreniei este ABILIFY. Este cel mai nou si este considerat de generatia a 3-a. Si ZYPREXA e bun dar nu la fel ca clozapina. Revenind la abilify eu am luat acest antipsihotic in asociere cu leponexul, dar am renuntat pentru ca-mi dadea stari de greata si senzatie insuportabila de scama in gat. In rest ma simteam bine, imi mai trecuse anxietatea desi uneori ma simpteam mai confuz. Poate ar fi bine sa incercati acest abilify dar numai in asociere cu clozapinul.10 mg de abilify luat la pranz poate ar fi suficient. Problema cu cipul implantat imi aduce aminte de filmul despre john nash, acel eminent matematician castigator al premiului nobel. Numai ca baiatul dvs nu are halucinatii vizuale. Hmm, nu prea stiu ce sa zic! Incercati cu abilify poate ca nu va avea reactiile adverse pe care le-am avut eu. Poate lua si litiu.
Ce-mi mai puteti spune despre baiatul dvs.? E sociabil, are prieteni?
In legatura cu cipul puteti sa il intrebati in ce zona a corpului il "simte" si apoi duceti-l sa fac o tomografie a locului ca sa se convinga ca nu are nimic implantat. Cel putin asa as proceda eu sa fiu in locul dvs.
Deocamdata atat va pot scrie. Nu mai imi vine in minte nimic.
Multa sanatate!
0
10-05-2010, ora 23:13
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
In sfarsit am reusit, dupa multe incercari sigur am reusit sa rezolv problema mea prin experimente proprii, stiu ca nu trebuia sa deschid acest topic pe subiectul acesta, dar dorinta mea a fost de a impartasi bucuria mea in vindecarea fobiei(de un an experimentez tot felul de analgezice, am ajuns la injectii, ce trebuie anasteziat?si ce facem?).

Foarte simplu, am scris doua variente in caz ca nu functioneaza una in vindecarea fobiei, sa incepem miezul.
O injectie de anestesie in zona cerebelului, adica in piele, o sa apara disparitia frici complet pe o perioada de cateva ore.Ce facem in acest timp?In acest timp de anestesie se combate fobia, adica expunerea in fata obiectului sau situatiilor fobice pentru imprietenia gandului de teama de respectivul sau respectiva.

Daca nu va functioneaza prima varianta puteti incerca a doua care e mult mai simpla.
Cautarea unei substante chimice care provoaca frica(eu am avut ocazia sa mananc peste rosu care contine aceea substanta), in timpul efectului se pune in fata ochilor, Stii ce?Un bec luminat la care se poate regla lumina, acest bec luminat se pune in fata ochilor si se misca si insotit de volumul de luminape o perioada peste 10 minute, (fobia mea a fost becul luminat si cu asta am reusit sa pun capat).
0
11-05-2010, ora 20:16
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Buna seara Valentin,
Am incercat si noi sa-i propunem sa mearga la un RMN, sa vada ca nu are nimic, dar refuza categoric, motivu : "tehnica e atat de avansata incat nu poate depista asa ceva." Matrix pentru el e ceva absolut realizabil in ziua de azi.
A fost o persoana foarte sociabila ( facultate, colegi, servici, cluburi, f. mult sport, sport extrem ). Acum doar in casa sta, si la insistentele noastre merge o data pe sapt la cumparaturi cu noi, si in concedii de 2 ori pe an, eventual cate un weekend la rude apropiate. Are f. rar perioade de 1-5 zile cand e foarte deschis, placut, aproape cum era el odata. Dar f.rar.
Am tot citit pe acest forum dar nu am gasit un caz ca al lui sa ma pot consulta cu cineva. De fapt in aceste afectiuni, am observat nu exista doua cazuri identice, totul se trateaza dupa statistici si simptome povestite de pacienti.
O seara buna si multumesc pentru tot.
1
12-05-2010, ora 15:08
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Pentru Clozapin si Maman,
Am citit un articol in Formula As, de multa vreme, despre dr.Adrian Ionescu, doctor in medicina, de la Spitalul Nifon din Buzau, un om care are foarte multa incredere in tratarea schizofreniei-"maladie de destin", cum o numeste domnia sa-cu clozapina, probabil in concentratii atent urmarite si in asociere si cu alta medicatie psihotropa.Se pare ca spitalul este foarte cochet si ca domnia sa are foarte multi pacienti ameliorati, de ordinul zecilor de mii.Incercati macar o audienta sau o consultatie, nu cred ca ar strica.Cu bine!
0
12-05-2010, ora 15:12
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
D-l dr. Adrian Ionescu poate fi contactat la
Spitalul de Psihiatrie "Nifon" - com. Magura, jud. Buzau,
tel. 0238/71.00.99, 52.45.45, 52.46.18
-*

(*modificat de administrator)
0
12-05-2010, ora 19:37
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
multumesc frumos pulbere de stele ! O sa ma gandesc sa ma duc probebil la vreun consult sau sa ma internez la dr. Ionescu
0
12-05-2010, ora 21:33
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
A fost o perioada in care luam Omega3, Lecitina, Vitamina E si Vitamina C plus Eurovita multi minerale. Nu mi-au adus o imbunatatire sau ameliorare(a bolii). Perioada a fost de cateva luni. Nu sunt eficiente tratamentele naturiste in schizofrenie dupa parerea mea. Tot la terapii neconventionale trebuie sa ne gandim, cum ar fi: acupunctura, CBT(terapie cognitiva comportamentala), meditatie, tehnici de relaxare. Voi ce ziceti, ati incercat asa ceva?
0
12-05-2010, ora 22:31
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Cred ca pui problema gresit. Exista un necesar zilnic (DZR) pt ce ai mentionat mai inainte, ma rog, mai putin lecitina, care poate fi luata in cantitati variabile.
Daca vreuna din ele lipseste mai mult sau mai putin naturistele ar putea oferi o imbunatatire vizibbila a starii de bine, a capacitatii de munca.

Oricum, sunt oleaginoasele, semintele si citricele ce ofera tot felul de macro si micronutrienti, numai sa stii sa le combini. Sunt carti pe net despre omega 3, deci mai intai cititi si abia dupa aceea hotarati ce si cum.

Partea a doua, ca absolut toate tratamentele chimice mentionate pana acum au fost luate in contextul ignorarii complete a absorbtiei intestinale a exorfinelor. Cautam drumul cel bun, tocmai pe unde nu este.
0
12-05-2010, ora 22:56
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Domnule germont, trebuie sa stiti ca Omega3 trebuie luata in tandem cu antioxidanti ca vitamina E, C, betacaroten, Seleniu, coenzima Q10 pentru ca altfel acizii grasi polinesaturati din uleiul de peste sunt distrusi de radicalii liberi.De exempu, Vitamina E care mai e numita vitamina anti-aging(anti-imbatranire) trebuie luata cel putin 400 U.I.(unitati internationale) pentru a avea efect antioxidant. Nu zic ca nu trebuie luate in DZR(e vorba de multi vitamine si minerale) dar nu cred ca ar avea vreo potenta de ameliorare a schizofreniei.
Dvs de ce boala suferiti? Daca e tot schizofrenie, va sfatuiesc sa incercati Omega3 cu vitaminele mentionate mai sus. De exemplu Vitamina E trebuie luata cel putin 200mg/zi adica 440U.I. Multa sanatate!
0
12-05-2010, ora 23:26
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
pai iau omega 3 de vreo 1 ani si mai mult, atat din peste cat si seminte de in. Efectul exista idiferent ca simt eu sau nu.
Am mai auzit teoria cu supradozele de vit E, dar sunt multi care spun ca este o imensa exagerare. Eu dupa 10 mg deja simt rezistenta crescuta la efort, potenta imbunatatita.
Daca DZR-ul e 15-20 mg/zi - perfect comparabil cu ce se gaseste intr-o cantitate rezonabila de migdale, alune, floara soarelui sau germeni de grau, de ce as lua o doza de 10 ori mai mare?
Supradozarea are sigur efecte adeverse, am sa caut pt detalii unde am citit, parca intr-o carte de diabet. De acord, vit E este prinicipalul antioxidant pt omega 3, insa exista si seleniul ce o completeaza, dupa care urmeaza SOD, picnogenol etc.

La fel si vit C, peste 200 mg/zi, accentueaza treptat litiaza din oxalati de calciu.
Respectati proportiile naturii si nu vor aparea complicatii.

-
Dupa cum am mai scris si pe alte topicuri, aveam toate simptomele pt schizofrenie, dar neavand fonduri
sa trec pe la psihiatru, am cautat singur solutii. Oricum ma simt excelent acum, exceptie facand rinichii - pielonefrita cronica.
0
13-05-2010, ora 00:54
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Probabil ca o doza de doua ori mai mare decat DZR-ul de vit E, ar fi ceva comparabil cu limitele posibile prin aportul aliumentar obisnuit. insa de 10 ori mai mult, deja trebuie sa iei capsule de vit E non stop, si costa mult prea mult.
Multumersc oricum pentru ponturi.

Dl pulberedestele, idem multumiri pt indemn, un diagnostic sigur este cea mai sanatoasa alegere. La fel trebuia sa fac si cu infectia urinara, dar asta e soarta.
0
13-05-2010, ora 13:46
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Multumesc frumos Pulbere de stele pentru coordonatele d-lui Adrian Ionescu.O sa incerc sa iau legatura telefonic, poate obtin o adresa de email ca sa-i pot detalia problema noastra, si daca exista vreun caz asemanator, sa vedem ce putem face. Internarea deocamdata este exclusa, pentru ca el nu-si recunoaste problema, si cu forta nu vreau sa-l supunem la astfel de tratamente.

Clozapin, Germont
Si eu cred ca suplimentele de care vorbiti ajuta, totul este sa gasim combinatia care este cu efect maxim in problema noastra.
Ma uimiti sincer, si va admir ca sunteti atat de informati !
Germont, nu trebuie sa-mi raspunzi daca nu vrei, dar ai avut si tu psihoze si ai reusit sa le constientizezi singur, fara tratament psihiatric?
Referitor la infectia urinara, incearca cu argila de la D-l Bocan Mircea din Alba Iulia, iti trimite acasa cu comanda telefonica. Are multe articole in formula AS si stiu ca a avut rezultate foarte bune la infectiile urinare.
Va doresc sanatate si poate gasim impreuna o metoda de tratament mai eficienta decat ce ne ofera stiinta actuala.
0
13-05-2010, ora 21:01
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
D-na maman, nevoia ne-a invatat sa ne documentam, din cauza bolii! Trebuie numai sa gasesti cartile potrivite. Si formatia de hip-hop parazitii au un videoclip -"instigare la cultura".Desi parazitii au versuri vulgare nu se compara cu alte formatii de hip-hop si de asta au o armata de fani. SE pare ca ei simt cel mai bine pulsul natiunii.

eleni theutokopulis, nu mai zici nimic. Cum mai faci fata situatiei in care te afli? S-a ameliorat? Ai gasit vreo metoda sa-ti mai indulcesti viata?

La revedere tuturor.Sanatate multa!
0
19-05-2010, ora 22:08
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
hello! nu mai scrie nimeni nimic?
0
26-05-2010, ora 00:34
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Ca sa mai inveselim atmosfera. Prima semifinala EUROVISION eu cred ca favoriti sunt: Belgia, Bosnia-Hertegovina, Albania si Islanda. Voi ce ziceti?
0
06-06-2010, ora 22:49
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
D-na Maman, nu mai ziceti nimic? Ce mai face baiatul dvs? Ati fost la d-nul dr. Ionescu la Buzau? Sper ca n-am fost prea dur cand i-am explicat simptomele categorisindu-le in pshihoza si schizofrenie. Imi cer scuze daca a fost asa. Pe alte subiecte vad ca oamenii mai comunica macar saptamanal. Eleni, tu ce mai zici? De ce te-ai dat la fund? Robymat? Sunt furios ca nu pot lucra si eu. As vrea sa am un servici, o prietena! M-am pricopsit cu clozapina asta. La multi functioneaza numai la mine nu.
Acum, mesaj pt toti: Ati vazut ce piesa tare am avut la Eurovision Paula Selling si Ovi - "Playing with fire"
Bravo lor pt locul 3. L-au egalat pe Mihai Traistariu cu "Tornero" si pe Luminita Anghel Sistem cu "LEt me Try"
Mie de exemplu imi place mult emisiunea "Codul lui Oreste" de vineri si duminica seara(reluare) de la 22.00
Ultima data a fost invitat un mare savant - Ovidiu Bojor. Am o carte de d-lui, se cheama "Pledoarie pt viata lunga". Desi nu prea cred in terapiile naturiste poate voi incerca vreo planta sa-i vad efectul in timp pt afectiunea mea.
Va doresc numai bune la toti de pe forum si sper sa mai scrie cineva
0
07-06-2010, ora 13:24
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Salut Clozapin,
Imi cer scuze ca nu am scris de mult. Stai linistit nu ai fost dur de loc, chiar m-ai ajutat foarte mult, pentru ca baiatul meu nu-si recunoaste afectiunea, si atunci numai de la OAMENI ca tine putem sa aflam cu ce se confrunta de fapt.
Am fost plecata 10 zile din tara si din cauza asta nu am intrat de loc pe forum.
Iti spun drept, trebuie incercata orice metoda, tratament alternativ, sunt cazuri clare cand au dat rezultate.
Daca afli ceva concret, scrie sa ne interesam si noi si poate ajutam si pe altii.
Oricum, stiu ca esti suparat din motivele de mai sus, dar ma repet, nu uita ca uite poti vorbi cu altii pe forum, poti urmari o emisiune la tv fara sa-ti fie frica de nu stiu ce mesaje, si cate altele le poti face.Gandeste-te la ce poti face, nu la ce NU POTI face, incearca sa te educi in felul asta.
Iti doresc o saptamana usoara si multumesc mult de tot pentru tot. ( eu as avea multe intrebari, dar totusi nu mi-e usor sa le pun...)
0
07-06-2010, ora 20:46
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Buna seara d-na Maman. Referitor la terapiile cu plante(fructe si legume) acestea nu pot actiona exclusiv impotriva schizofreniei ci in gama mai larga a tulburarilor psihice. Savantul Ovidiu Bojor nu scrie in cartea lui care am mentionat-o mai sus despre tratarea schizofreniei, nici macar a anxietatii, ci gama mai larga a tulburarilor psihice. Ar trebui sa privim mai cu suspiciune credinta ca exista plante care pot vindeca schizofrenia propriu-zisa! De exemplu(n-are legatura cu plantele ci este un suplimenta alimentar) Vitamina E e recomandata in schizofrenie insa nu in simptomele pozitive(halucinatii, delir) ci in cele negative(izolare sociala, suspiciune, etc.). Schizofrenia e un cui care nu poate probabil fi scos! Si nu cred ca poate fi vindecata NUMAI de plante!? Trebuie alte alternative: meditatia(nu meditatia yoga ca aceea e periculoasa ci MIND-CONTROLUL), CBT( (psiho)terapie cognitiv comportamentala), Autosugestie combinata cu imagerie mentala, Constientizare, etc. Eu nu am timp sa ma apuc de aceste terapiii alternative deoarece dorm f mult(si cand ma scol ma trezesc anxios) si am si parintii(ma polueaza fonic- nu radeti).
Referitor la afectiunea fiului dvs el mai intai trebuie sa constientizeze boala ca sa poata incepe un tratament auxiliar si complementar celui alopat.
Va doresc multa sanatate!
0
07-06-2010, ora 21:29
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Am uitat sa trec in categoria plantelor pomii(cu frunzele lor), arbustii, etc. Si astea sunt importante!
0
07-06-2010, ora 22:35
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
MEDICINA INTUITIVA, MEDICINA VIBRATIONALA, terapiile secolului 21. Suna cunsocut?
0
08-06-2010, ora 01:51
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
_
Germont, nu trebuie sa-mi raspunzi daca nu vrei, dar ai avut si tu psihoze si ai reusit sa le constientizezi singur, fara tratament psihiatric?
_
Doamna, deja am scris in alte topicuri - topicul cu dieta din profilul meu (cu siguranta i-ar putea fi de mare ajutor si fiului dvs). Idem o pagina mai inainte pe topicul asta.
Acum ma simt mai bine ca oricand, doar amenintarea dializei imi sta pe creier.

Clozapin., am cautat vit E, iar sor-mea mi-a adus de care a gasit: sintetica la 100 mg/ gelula. Intr-adevar, diferenta e vizibila fata de 20-30 mg/zi, insa efectele pe termen lung greu de estimat pt 400 unitati/zi (cam 300 mg??).
Ma gandesc sa gasesc la 20-50 mg/ gelula si iau mai multe de-a lungul zilei, uniform repartizate.. Mersi de ponturi, esti un baiat inteligent :)
-
In rest, s-ar putea sa fii pe un drum gresit. Citeste autobiografiile marilor yoghini, maestri Zen sau crestini si ai sa vezi ca toate au un substrat comun. Deci nu are ce rau sa faca o meditatie yoga, este vorba de focalizarea pe UNITATE! In contrast cu avalansa de ganduri disparate pe care o aveam inainte.

Citeste despre Vajrasana si efectele ei imediate. Cand ma asez in postura, se volatilizeaza toate gandurile parazite, sentimente negative.
Sau "Meditatia - Arta extazului" - OSHO, faina de tot.
-
referitor la planta X si schizofrenie... hai sa batem apa-n piua!
Oare puricele a avut pe matze mai mult hematii de curca sau de gaina? Fundamentala intrebare!
Lung si anevoios e drumul cunoasterii... unii ocolesc hat hat...
0
08-06-2010, ora 21:30
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
D-le Germont, referitor la Vitamina E(alfa-tocoferol) de care tot discutam trebuie sa stiti urmatoarele:

15 mg alfa-tocoferol = 22 U.I. forma naturala
15 mg alfa-tocoferol= 33 U.I. forma sintetica
Cred ca stiti sa calculati (regula de 3 simpla) cat U.I. inseamna 200 mg de Vitamina E in forma sintetica:
iese vreo 440 U.I. adica peste 400 U.I. cat e doza minima la care alfa-tocoferolul devine anti-oxidant

Cat despre efectele pe termen lung nu le stiu
Multa sanatate!
0
08-06-2010, ora 22:09
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Eu ma referam la ce o sa iau regulat de acum inainte:
d-alpha-Tocopherol (natural !) 400 UI = 268 mg, calculat cu Vitamin Convertor de pe pagina lui Robert Forbes (e prea lung linkul si nu stiu daca merge)
http://www.robert-forbes.com/public_html/index.php?option=com_contentview=articleid=61Itemid=80

Oricum 15 mg dl-alpha-Tocopherol= 16.5 U.I. forma sintetica conform convertorului.
0
08-06-2010, ora 22:26
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Tot convertorul zice: 200 mg vit E sintetica ( dl-alpha-Tocopherol ) = 220 UI.

maman a scris:
_
Referitor la infectia urinara, incearca cu argila de la D-l Bocan Mircea din Alba Iulia, iti trimite acasa cu comanda telefonica. Are multe articole in formula AS si stiu ca a avut rezultate foarte bune la infectiile urinare.
Va doresc sanatate si poate gasim impreuna o metoda de tratament mai eficienta decat ce ne ofera stiinta actuala.
_
Doamna multumesc, am ditai cutia de argila de Raciu, mi-ajunge mult timp de acum incolo.
Pe viitor incerc si de ailalta.
Multumesc de urari si va doresc si dvs si fiului sanatate!
0
09-06-2010, ora 12:27
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Clozapin
Ai perfecta dreptate, problema e sa-si constientizeze problema, dar asta nu avem (acum cel putin) cum sa controlam. Doar sa speram intr-un declik al mintii lui.

Germont
(Doamna, deja am scris in alte topicuri - topicul cu dieta din profilul meu (cu siguranta i-ar putea fi de mare ajutor si fiului dvs). Idem o pagina mai inainte pe topicul asta. )
Te rog frumos sa-mi trimiti link-ul unde gasesc comentariile tale, as vrea tare mult sa le citesc.(sau calea cum ajung la ele)
Multumesc mult tuturor.
Va doresc multa sanatate !
0
09-06-2010, ora 16:10
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Click pe numele meu, iar la un moment dat veti gasi doua subiecte initiate de mine. "Open in new window" sau " Deschide in fereastra noua"
Adaugă un comentariu / răspuns
271 comentarii 1 23 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  •