de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
Buna ziua, am unele simptome la inima si nu stiu de ce:
cand ma ridic simnt unele batai mai profunde si cateodata imi mai creste si pulsu,
de ceva timp am un puls mai puternic(profund) pulsu in repaos e bun 60 dimineata, in cursu zile depinde de activitati maxim 80...
tensiunea buna - 120/ 62 max 130, 70... foarte rar imi creste tensiunea depinde de ce activitati fac sau ce manac..
Nu fumez, nu consum alcool nici cafea nu beau deloc... consum un suc natural dar rar, beau apa si ceai in jur de 2 litrii, si ceai aproape in fiecare zi... duc o viata cat de cat sanatoasa fara grasimii... sau altele.
- consum in fiecare zi 2-3 mere, chiar si mai multe depinde de zi... fructe in fiecare zi.
Sunt foarte suparatoare bataile astea cand le simnt ma duce cu gandu ca asi avea ceva la inima cu toate ca in urma cu 8 lunii am facut un ekg si doctoru ca a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca am o inima sanatoasa... dar eu tot simnt bataile astea. de mic eram foarte activ... de fapt nu statea deloc, am facut inot de performanta 8 ani... vro 3 de fotbal. si 1 de atletism... si de 3 ani nu mai fac sport... am prieten care fumeaza bea si toate altele si cand i vad ca nu are nici o treaba se ridica rade glumeste.. eu cand simnt bataile astea imi ia tot chefu de viata, zic ca gata inima "trage din greu" si acuma fac un infarct pun mana la inima si bate puternic... si ma gandesc la tot ce-i mai rau, ca acuma asi face un infract Doamne Fereste!
asi face niste analize mai amanuntite dar nu dispun de bani...
cand vorbesc cu tata despre astea ma ia in ras... dar eu chiar am bataile astea ale inimii in fiecare zi... imi tot spun ca nam nimica in gand ca sunt sanatos dar tot le simnt... duc o viata cat de cat sanatoasa si tot imi bate inima asa... nici nu stiu ce sa mai fac cum sa mai fac sa bata normal ca inainte cand faceam sport...
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi cum pot face inima sa revina la normal... Unde gresesc si de ce imi bate asa?
am doar 21 de ani.
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
cand ma ridic simnt unele batai mai profunde si cateodata imi mai creste si pulsu,
de ceva timp am un puls mai puternic(profund) pulsu in repaos e bun 60 dimineata, in cursu zile depinde de activitati maxim 80...
tensiunea buna - 120/ 62 max 130, 70... foarte rar imi creste tensiunea depinde de ce activitati fac sau ce manac..
Nu fumez, nu consum alcool nici cafea nu beau deloc... consum un suc natural dar rar, beau apa si ceai in jur de 2 litrii, si ceai aproape in fiecare zi... duc o viata cat de cat sanatoasa fara grasimii... sau altele.
- consum in fiecare zi 2-3 mere, chiar si mai multe depinde de zi... fructe in fiecare zi.
Sunt foarte suparatoare bataile astea cand le simnt ma duce cu gandu ca asi avea ceva la inima cu toate ca in urma cu 8 lunii am facut un ekg si doctoru ca a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca am o inima sanatoasa... dar eu tot simnt bataile astea. de mic eram foarte activ... de fapt nu statea deloc, am facut inot de performanta 8 ani... vro 3 de fotbal. si 1 de atletism... si de 3 ani nu mai fac sport... am prieten care fumeaza bea si toate altele si cand i vad ca nu are nici o treaba se ridica rade glumeste.. eu cand simnt bataile astea imi ia tot chefu de viata, zic ca gata inima "trage din greu" si acuma fac un infarct pun mana la inima si bate puternic... si ma gandesc la tot ce-i mai rau, ca acuma asi face un infract Doamne Fereste!
asi face niste analize mai amanuntite dar nu dispun de bani...
cand vorbesc cu tata despre astea ma ia in ras... dar eu chiar am bataile astea ale inimii in fiecare zi... imi tot spun ca nam nimica in gand ca sunt sanatos dar tot le simnt... duc o viata cat de cat sanatoasa si tot imi bate inima asa... nici nu stiu ce sa mai fac cum sa mai fac sa bata normal ca inainte cand faceam sport...
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi cum pot face inima sa revina la normal... Unde gresesc si de ce imi bate asa?
am doar 21 de ani.
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
5 comentarii
Buna ziua.M-am trezit azi-noapte cu o durere puternica in spate, in partea stanga, in dreptul omoplatului, care persita.Acum daca ma apas pe pipt ma doare si parca-mi raspunde in spate.
Multumesc si astep raspunsul Dvs.
Multumesc si astep raspunsul Dvs.
buna ziua, sa incep cu inceputul.acum circa 3 luni am facut efort si a inceput sa ma doara capul, mia venit rau, imi luase vederea, ma durea inima si numai puteam sa imi controlez corpul, mainile si picioarele erau amortite...
De atunci am probleme cu inima, simt cum mi se zbate in piept foarte repede si am probleme de respiratie...parca simt ca nu mai am aer, si uneori ma doare muschiul pieptului in partea stanga.
Cand vreau sa dorm trebuie sa ma asez numai pe o parte ca simt ca nu pot respira, la orice efort obosesc repede, imi e frica sa mai fac efort din cauza inimi.i
Cand mi se bate inima foarte repede simt si in cap cum se zbate ceva si ma doare capul...va rog frumos sa imi spuneti ce am la inima, am 20 de ani...multumesc!
De atunci am probleme cu inima, simt cum mi se zbate in piept foarte repede si am probleme de respiratie...parca simt ca nu mai am aer, si uneori ma doare muschiul pieptului in partea stanga.
Cand vreau sa dorm trebuie sa ma asez numai pe o parte ca simt ca nu pot respira, la orice efort obosesc repede, imi e frica sa mai fac efort din cauza inimi.i
Cand mi se bate inima foarte repede simt si in cap cum se zbate ceva si ma doare capul...va rog frumos sa imi spuneti ce am la inima, am 20 de ani...multumesc!
Buna mada, ti-ai facut analize?
iti doresc sanatate multa!
iti doresc sanatate multa!
nu mi-am facut pana acum.
sti ce as putea avea???cand am facut efort am facut preinfarct??
sti ce as putea avea???cand am facut efort am facut preinfarct??
Cred ca este mai mult in mintea ta... si eu o frica exagerata de boala sa nam ceva la inima si cateodata o ia razna si am palpitati si nu inteleg de ce ca am grija de mine... dupa parerea mea cred ca sunt atacuri de panica... bineinteles tu trebuie sa te duci sa-ti faci niste analize sa vezi ce este. Esti tanara incearca sa-ti ocupi gandirea cu altceva sa nu te mai gandesti acolo...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Puls mare
- 2boli ale inimii
- 5puls marit, calciu putin mai mic... tahicardie
- 6Probleme cu inima
- 21intepaturi inima, mana stanga amortita
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 14Batai puternice de inima
- 25Psihocardiologie - Sindromul Inimii zdrobite
- 7Sunt disperat incotro sa o iau :((( dureri in zona inimi intepaturi catre mana stanga tensiune foart
- 14of, inima
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 3Tratamentul pentru inima permite efortul fizic?
- 4Probleme cu inima
- 1zgomote ciudate la inima
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 2suflu la inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: