Tensiune si puls - care sunt limitele normale la 55 ani?
![Danut3](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
La 55 ani tensiunea 10/60 si puls in jur de 60 batai pe minut e normal?
3 comentarii
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bradicardia, adica pulsul mai scazut, poate o fi o problema, de facut macar EKG. Depinde cand e luat pulsul, media e cam in jur de 80 la adulti, in stare de repaus.
Tensiunea poate fi buna, depinde de persoana. Sunt pesroane care au mereu o tensiune un pic mai mica si daca o au "normala" cam 12/7 sa nu se simta bine. Sau sa ai in general sa zicem 13/8 si daca ai episoade de tensiune mai mica sa te simti mai lesinat, cum se spune.Deci depinde cam cat are in general. Oricum e buna tensiunea si mai bine un pic mai scazuta decat mai mare. Un cardiolog te va lamuri. Se poate lamuri si punandu-ti un aparat holter care va monitoriza 24 de ore tensiunea si pulsul.
Sanatate!
Tensiunea poate fi buna, depinde de persoana. Sunt pesroane care au mereu o tensiune un pic mai mica si daca o au "normala" cam 12/7 sa nu se simta bine. Sau sa ai in general sa zicem 13/8 si daca ai episoade de tensiune mai mica sa te simti mai lesinat, cum se spune.Deci depinde cam cat are in general. Oricum e buna tensiunea si mai bine un pic mai scazuta decat mai mare. Un cardiolog te va lamuri. Se poate lamuri si punandu-ti un aparat holter care va monitoriza 24 de ore tensiunea si pulsul.
Sanatate!
![Danut3](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Un medic ma poate ajuta? Mentionez ca pulsul nu este constant la 60 sau sub ci pe parcursul zilei uneori ajunge si la 85
![aneta-elena](/arata_img.php?img=cont_111325.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna dimineata de curand am facut un implant cu un pacemaker medtronc:sensia ses01 si sonda e biotronic vd, la clinica de boli cardiovasculare timisoara la dr.pescariu.ma simt un picut mai bine dar vin si eu cu aceeasi intrebare cat pot lucra pe computer si cat pot vb.la tel.apoi as vrea sa intreb pe cineva de specialitate daca pot sa schimb diagnosticul din dosarul de pensionare(cel vechi )sa beneficiez de acest diagnostic si daca se incadreaza diagnosticul meu in grad de handicap?????si care e gradul?????????? am ca tratament cavinton 10 mg si aspenter 75 mg.mentionez ca boala este ereditara va multumesc
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Puls mare
- 5Basedow, puls f. mare, palpitatii, transpiratii, insomnie
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 3Tensiune mica, puls marit
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 2Buna ziua, va rog intepretare valori tensiune arteriala
- 4Probleme inima sau altceva?
- 9puls si tensiune mica
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 1Puls Culturism
- 5Puls marit, tensiune 14.9
- 2Puls scazut
- 2Intrebare puls de 100 - 110 batai pe minut la repaus pentru un tanar de 21 ani
- 0Puls sau ceva mai grav?
- 1Puls mic
- 1Probleme cu Tensiunea????
Mai multe informații despre: Pulsul masurarea tensiunii arteriale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: