Tensiune si puls - care sunt limitele normale la 55 ani?

La 55 ani tensiunea 10/60 si puls in jur de 60 batai pe minut e normal?
3 comentarii

Bradicardia, adica pulsul mai scazut, poate o fi o problema, de facut macar EKG. Depinde cand e luat pulsul, media e cam in jur de 80 la adulti, in stare de repaus.
Tensiunea poate fi buna, depinde de persoana. Sunt pesroane care au mereu o tensiune un pic mai mica si daca o au "normala" cam 12/7 sa nu se simta bine. Sau sa ai in general sa zicem 13/8 si daca ai episoade de tensiune mai mica sa te simti mai lesinat, cum se spune.Deci depinde cam cat are in general. Oricum e buna tensiunea si mai bine un pic mai scazuta decat mai mare. Un cardiolog te va lamuri. Se poate lamuri si punandu-ti un aparat holter care va monitoriza 24 de ore tensiunea si pulsul.
Sanatate!
Tensiunea poate fi buna, depinde de persoana. Sunt pesroane care au mereu o tensiune un pic mai mica si daca o au "normala" cam 12/7 sa nu se simta bine. Sau sa ai in general sa zicem 13/8 si daca ai episoade de tensiune mai mica sa te simti mai lesinat, cum se spune.Deci depinde cam cat are in general. Oricum e buna tensiunea si mai bine un pic mai scazuta decat mai mare. Un cardiolog te va lamuri. Se poate lamuri si punandu-ti un aparat holter care va monitoriza 24 de ore tensiunea si pulsul.
Sanatate!

Un medic ma poate ajuta? Mentionez ca pulsul nu este constant la 60 sau sub ci pe parcursul zilei uneori ajunge si la 85

buna dimineata de curand am facut un implant cu un pacemaker medtronc:sensia ses01 si sonda e biotronic vd, la clinica de boli cardiovasculare timisoara la dr.pescariu.ma simt un picut mai bine dar vin si eu cu aceeasi intrebare cat pot lucra pe computer si cat pot vb.la tel.apoi as vrea sa intreb pe cineva de specialitate daca pot sa schimb diagnosticul din dosarul de pensionare(cel vechi )sa beneficiez de acest diagnostic si daca se incadreaza diagnosticul meu in grad de handicap?????si care e gradul?????????? am ca tratament cavinton 10 mg si aspenter 75 mg.mentionez ca boala este ereditara va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hipotensiune si puls marit
- 16puls marit
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 5de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 7puls ridicat in timpul sarcinii
- 0sarcina 30 saptamani
- 11Tensiune arteriala
- 1Tensiune!
- 1Puls Culturism
- 4Coca cola
- 2Tensiune mare
- 0cum se masoara corect tensiunea ? ajutor medic si colegi forum
- 2Puls scazut
- 3Puls mărit
- 0Tensiune diatolica mica
- 1Puls mic