Puls mic

Buna, am varsta de 26 de ani, urmez un tratament psihiatric de 5 saptamani cu rispolept, serlift, romparkin, spitomin anxiar, din cauza efectelor adverse si a depresiei nu ma pot mobiliza si stau in pat aproape toata ziua, seara si dimineata am pulsul mic 50, 55 si ma sperie foarte tare, cand ma ridic din pat ajunge la 80, 90.Imi este frica sa nu mi se opreasca inima de la pulsul mic, este normal acest puls?
1 comentarii

Buna seara,
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Puls mare
- 2puls marit
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 6pulsatii in frunte.. migrena
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 7puls slab (intre 49 si 60 batai pe minut)
- 3Distonie neurocirculatorie + alte simptome
- 7probleme cardiace? un sfat avizat va rog!
- 4puls marit
- 4Probleme inima sau altceva?
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 4Coca cola
- 2puls rar seara dimineata
- 3Pulsatie brusca a vaselor
- 2Puls scazut
- 3Puls mărit
- 1Pulsul arterial si frecvanta cardiaca
- 2Intrebare puls de 100 - 110 batai pe minut la repaus pentru un tanar de 21 ani
- 0Puls foarte mare apoi foarte mic
- 4Câteodată simt la puls câte un impuls în plus, nici nu știu cum sa îl descriu, care ma sperie
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: