Puls mic

Buna, am varsta de 26 de ani, urmez un tratament psihiatric de 5 saptamani cu rispolept, serlift, romparkin, spitomin anxiar, din cauza efectelor adverse si a depresiei nu ma pot mobiliza si stau in pat aproape toata ziua, seara si dimineata am pulsul mic 50, 55 si ma sperie foarte tare, cand ma ridic din pat ajunge la 80, 90.Imi este frica sa nu mi se opreasca inima de la pulsul mic, este normal acest puls?
1 comentarii

Buna seara,
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 271Imi creste pulsul de la Zyprexa
- 4puls mare
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 3puls peste 110
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 5de ceva timp am un puls mai puternic (profund)
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 21puls marit si pusee de tensiune
- 0sarcina 30 saptamani
- 1legatura puls - tensiune
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 1Puls Culturism
- 3Pulsatie brusca a vaselor
- 2Puls scazut
- 4Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa
- 0Inima, pulsul
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: