Puls mic
Buna, am varsta de 26 de ani, urmez un tratament psihiatric de 5 saptamani cu rispolept, serlift, romparkin, spitomin anxiar, din cauza efectelor adverse si a depresiei nu ma pot mobiliza si stau in pat aproape toata ziua, seara si dimineata am pulsul mic 50, 55 si ma sperie foarte tare, cand ma ridic din pat ajunge la 80, 90.Imi este frica sa nu mi se opreasca inima de la pulsul mic, este normal acest puls?
1 comentarii
Buna seara,
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Luati foarte multe medicamente. Cereți o revizuire a tratamentului de la doctorul psihiatru. Într-adevăr, pulsul de 50 este unul scazut, ar trebui să fie peste 60. Concomitent cu tratamentul medicamentos urmați si sedinte de terapie psihologica. Asa veti obtine cele mai bune rezultate si veti depăși mai usor aceasta perioadă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Puls mare
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 15puls 90-120
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 271Imi creste pulsul de la Zyprexa
- 5bubuiala in piept
- 4puls mare
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 3puls 113-130
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 3Tensiune si puls - care sunt limitele normale la 55 ani?
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 4Relatia probleme inima-tensiune
- 0probleme cu pulsul
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 3puls oscilant
- 2Intrebare puls de 100 - 110 batai pe minut la repaus pentru un tanar de 21 ani
- 4Puls oscilant in timpul zilei.
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: