cosuri suparatoare..

08-08-2011
ella00
Nu este medic/terapeut
ella00
buna.. problema mea e banala, insa ma intriga faptul k tocmai acum ma confrunt cu ea.. nu am avut, asta pana luna trecuta, probleme cu acneea nici macar in adolescenta, poate cateva cosuri mici inainte de perioada cm.. de mai bine de jumatate de an m-am mutat in constanta un oras mare, agitat.. poluat, fata de orasul micut si de munte in care am stat pana atunci. am pus pe seama acestei achimbari si a apei, aparitia cosurilor; m-am gandit k de la asta imi tot apar. cele mai multe mi-au aparut pe langa linia conturului fetei pana aproape de gat.. ma supara foarte tare si am tot incercat sa scap de ele, dar pentru perioade scurte pentru k ele reapar.. m-am gandit sa incep sa imi spal fata cu apa minerala si nu cu apa de la robinet, sau sa imi fac peelinguri faciale mai des.. poate fi vorba si de o dereglare hormonala?
1 comentarii
0
09-08-2011, ora 08:27
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna ella, incearca si curata ti fata ca la carte cum s ar spune, dimineata si seara, in loc de apa de la robinet foloseste ceaiul de musetel cu un disc de bumbac sau apa de trandafir, crema zilnica de protectie solara, crema pt conturul ochilor, asta de dimineata iar seara lapte demachiant, crema exfolianta sau malai cu apa calduta, folosesste apoi un tonic sau zeama de lamaie si crema de noapte bineinteles.Peeling de 2 ori pe saptamana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •