acnee la 19 ani
Buna ziua!
Problema mea este legata de o forma de acnee care apare pe tot corpul. O sa le numesc cosuri.
Aceste cosuri desi apar pe tot corpul nu sunt dese dar ma deranjaza.sa fiu mai clar cam 4 pe suprafata fetei, 12.15 pe spate. Care ar fi problema? Si ce imi recomandati?
Problema mea este legata de o forma de acnee care apare pe tot corpul. O sa le numesc cosuri.
Aceste cosuri desi apar pe tot corpul nu sunt dese dar ma deranjaza.sa fiu mai clar cam 4 pe suprafata fetei, 12.15 pe spate. Care ar fi problema? Si ce imi recomandati?
2 comentarii
Iti recomand sa mergi la dermatologie, acolo vei primi tratament medicamentos si cosmetic.
Intre timp ai grija la alimentatie si renunta definitiv la lactate iar pentru acneea de pe spate iti recomand multa plaja la vara. Soarele vindeca acneea de pa spate.
Intre timp ai grija la alimentatie si renunta definitiv la lactate iar pentru acneea de pe spate iti recomand multa plaja la vara. Soarele vindeca acneea de pa spate.
buna,
aproape ca subscriu la tot ce a zis Otilia...mai putin la partea cu statul la soare...da, usuca, dar dupa ce nu te mai expui reapar...asa ca neaparat mergi la un doctor bun ca sa incepi cat mai repede un tratament. ideea e ca pana ajungi la dr sa nu te expui la soare fara protectie solara. eu ti-l recomand pe dr Kaleshi de la institutul Paulescu, la piata 1 Mai.
aproape ca subscriu la tot ce a zis Otilia...mai putin la partea cu statul la soare...da, usuca, dar dupa ce nu te mai expui reapar...asa ca neaparat mergi la un doctor bun ca sa incepi cat mai repede un tratament. ideea e ca pana ajungi la dr sa nu te expui la soare fara protectie solara. eu ti-l recomand pe dr Kaleshi de la institutul Paulescu, la piata 1 Mai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
- 4acnee f. severa - chist sebaceu-nodul
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 4acnee pe cap
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 4acnee medie: puncte albe si negre.
- 11despre roaccutane...
- 2acnee si karissa
- 8acneea dispare vreodata?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 1Sindromul ovarelor polichistice - Testosteron crescut - Acnee
- 0Pete acnee
- 0flora comensurala
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: