Hepatita B, C, HIV
Buna ziua,
Ieri am fost la dentist si medicul a observat niste bubite pe buza, mi-a spus sa merg sa-mi fac analizele pentru hepatita B, C si HIV. Unde sa merg si ce analize sa cer?
Ieri am fost la dentist si medicul a observat niste bubite pe buza, mi-a spus sa merg sa-mi fac analizele pentru hepatita B, C si HIV. Unde sa merg si ce analize sa cer?
5 comentarii
...la orice laborator, cere testul HIV, antigenul HBs si HVC ( sunt contra cost )..Sa pastrezi rezultatele originale, la cabinet sa duci doar copii xerox. daca sunt negative, repeta analizele la 3 luni dupa ce termini tratamentul stomatologic.Sau mai indicat ar fi sa schimbi stomatologul, caci un test pozitiv sau negativ nu e o certitudine ca esti infectata/ contagioasa sau nu, iar regulile/ masurile de igiena si sterilizare la nivel de cabinet sunt aceleasi peste tot..iar ceilalti dinaintea ta care s-au prezentat la cabinet fara bubite pe buza nu cred ca au fost trimisi la laborator..
la ce cabinet sa duc copiile xerox? am schimbat stomatologul si am facut toate cariile. pentru acele bubite (ganglioni mai degraba) nu am primit tratament. nu stiu daca are legatura, dar am si sub mandibula vreo 2-3 ganglioni.
Era vorba de stomatolog...dar daca deja ti-ai rezolvat problema cu dintii nu mai are nici o importanta..ganglionii sub mandibula ii ai datorita infectiilor dentare, a cariilor...va trece daca te-ai tratat..
Buna ziua doamna Balcan,
Am primit rezultatele, astept un mesaj, va rog din suflet. Observ ca nu sunt acreditate rezultatele.
Starea probei : coresp/necoresp
Imunologie
AC anti HCV** rezultat 0.12, interval biologic de referinta, non-reactiv: (semn mai mic) 0.71, reactiv: (semn mai mare sau egal) 0.71 - UM - NTU/mL
AG+AC HIV 4** rezultat NEGATIV, interval biologic de referinta, NEGATIV
AG HBS (cantitativ)** rezultat 0.09, interval biologic de referinta, negativ (semn mai mic) 0.9, echivoc 0.9-1.1, pozitiv (semn mai mare) 1.1, UM - index
NOTE
* - Analiza adreditata renar
** - Analiza neacreditata renar
Am primit rezultatele, astept un mesaj, va rog din suflet. Observ ca nu sunt acreditate rezultatele.
Starea probei : coresp/necoresp
Imunologie
AC anti HCV** rezultat 0.12, interval biologic de referinta, non-reactiv: (semn mai mic) 0.71, reactiv: (semn mai mare sau egal) 0.71 - UM - NTU/mL
AG+AC HIV 4** rezultat NEGATIV, interval biologic de referinta, NEGATIV
AG HBS (cantitativ)** rezultat 0.09, interval biologic de referinta, negativ (semn mai mic) 0.9, echivoc 0.9-1.1, pozitiv (semn mai mare) 1.1, UM - index
NOTE
* - Analiza adreditata renar
** - Analiza neacreditata renar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hepatita C si sarcina (7 saptamani)
- 3Ce riscuri sunt sa contactez virusul hepatic B?
- 4mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b
- 3am hepatita C... cand pot sa fac un copil?
- 5Hepatita b.multe necunoscute
- 11hepatita c s-a transmis la bebelus?
- 8Hepatita B sau nu?
- 14Hepatita B - va rog interpretare analize
- 6virus b inactiv, sfaturi privind sexul
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 1Transmitere HIV
- 7Infectat cu hiv ?
- 0Posibila infectie HIV?
- 1Purtator virus hepatic
- 0Infectare cu hiv
- 0Hepatita B
- 1Rezultat hiv
- 1Interpretare analize hepatita B
- 0Hepatita C
Mai multe informații despre: HIV Hepatita B hepatita c
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara