Herpes genital sau nu? Va rog sa ma ajutati.
Cu 3 saptamani in urma am avut un herpes bucal, acum 3 zile mi-a iesit o bubita plina cu un lichid incolor in zona inghinala, in prima faza nu am observat si am crezut ca este o iritatie a zonei datorita absorbantelor sau a chilotului, dar acea rana a degenerat intr-o iritatie mult mai profunda, s-a facut ca o arsura mica deschisa, am aplicat o crema de aciclovir, arzand zona si mai mult iar rana s-a marit, dupa inca o zi a mai aparut inca o vezica mica si la fel aplicand aciclovir si apoi o crema cicatrizanta s-a facut din ce in ce mai profunda si mai dureroasa. Azi dupa 3 zile am mers la medic dermatolog care mi-a spus ca este o infectie si mi-a dat sa iau Micogal o capsula pe zi, plus Nidoflor crema unguent. Intrebarea mea este in aceste conditii este sau nu vorba de herpes genital, deoarece eu nu sunt convinsa ca este doar o infectie a pielii, desi mi-as dori enorm sa fie asa. Va rog mult sa imi spuneti ce sa fac. Multumesc mult de ajutor.
4 comentarii
Pentru a afla trebuie sa mergi la medicul ginecolog, acesta iti va spune ce este.
Si apropo, daca este herpes genital ai vedea ameliorari de la aciclovir in 3 zile. Ai avea si usturimi la urinat de la herpesul genital. Daca aceste lucruri nu se intampla, , atunci nu este herpes genital.
Nu vad nimic ameliorat, desi am aplicat crema Aciclovir de 3 zile, si nimic, ci doar ranile care se maresc pe coapsa, pe pliul inghinal, iar in rest nu am nici un simptom, nu ma ustura la urinat, nu am mancarimi, nimic, decat durerea provocata de ranile existente prin frecarea cu lenjeria intima. Multumesc.
Nu pare sa fie herpes genital. Mergi la ginecolog urgent, mai ales daca se extind si par a nu se rezolva de la sine cu trecerea timpului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2herpesul genital si sarcina
- 1de cand sunt mica am herpes bucal
- 1Aciclovir
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 4herpes genital si infectarea partenerului
- 2am probleme cu herpesul...
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3Sper sa nu fie herpes genital
- 0herpes genital?
- 1Herpes genital sau ceva mai grav?
- 2Herpes vaginal
- 3Herpes genital
- 0Herpes genital
- 0Virusul Herpes
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 2informatii, tratament pentru herpes simplex
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital
- 1Herpes labial recidivant
- 5Homeopatie si herpes génital