herpes genital
multumesc mult pentru raspunsuri.am recidive dese care ajung la 6 pe an.Am sa fac cura de 6 luni cu aciclovir pentru ca repet, nu am luat niciodata.o sa incerc si Virago si voi revenii cu detalii.
12 comentarii
vezi www.dynamiclear-herpes-solution.com.In alte tari exista tratament la noi nu, DE CE?????????????NU STIU.SANATATE.
pina atunci te dai cu crema cu aciclovir imediat ce simti ca apare-nu lasa sa apara, pt ca inainte sa apara ai dureri, mincarimi, depinde, dai cu crema, nu pui mina la OCHI, NAS, MUCOASE IN GENERAL.
nu intotdeauna stii cand apare, uneori aceasta boala este asimptomatica, asa ca.tratamentul cu aciclovir, pana acum, mie personal, mi-a facut foarte bine, incearca-l, aciclovirul este asimilat f bine de catre organism si isi face treaba.
doresc sa cunosc oameni care sufera de asa ceva pt schimb de informatii, lucruri vitale in viata noastra, usor schimbata de o neglijenta mai mult sau mai putin dorita.
am luat viroago, am luat si aciclovir, se vindeca foarte repede, insa am avut de 2 ori intr o luna.Mi a fost recomandat de un medic, isoprinosine.O sa l incerc si pe asta.si revin cu informatii.pana acum nimic nu a dat rezultate, imi apare des, desii e adevarat se vindeca foarte repede, insa.
ai mare grija cu medicamentele, te pot, , vindeca, , pe de o parte iar pe de alta te pot imbolnavii, incearca sa fii constanta si mergi pe un tratament cat mai usor pt organismul tau dar eficace, herpesul, sub orice forma, 1 sau 2 nu conteaza, este o boala virala, o boala care tine foarte mult de starea organismului, de imunitate, de psihic, o igiena corespunzatoare, o alimentatie fara excese (fructe, legume, peste), toate aceste lucruri pot contribui la o ameliorare a starii tale, dar cel mai important lucru, dupa parerea mea, in combaterea aparitiilor dese, este starea psihica, incearca, stiu ca e greu, sa nu te mai gandesti asa de mult la boala, s o tratezi ca pe orice lucru si ai sa vezi ca o sa fie mai bine.Stiu ca o sa zici, inca un nebun, dar crede ma, am incercat tot ce e posibil sa ma vindec si sa scap de orice grija, sa am si eu o viata normala.
doresc sa cunosc oameni care sufera de asa ceva pt schimb de informatii, lucruri vitale in viata noastra, usor schimbata de o neglijenta mai mult sau mai putin dorita. pt mesaje -
dintre toti, doar eu sunt singurul care am curajul sa mi las o adresa unde pot fi contactat?fi ti mai indrazneti, trebuie sa comunicam...
Si eu ma confrunt cu aceasta problema de cativa ani si am tot incercat diverse tratamente.As dori sa stiu daca exista o comunitate, grup unde sa putem sa ne intalnim si sa schimbam opinii referitoare acest subiect.Mie personal imi este greu sa gasesc persoane care sa ma inteleaga si cu care sa pot comunica pe aceasta tema.
-
-
ISOPRINOSINUL ESTE EXTRAORDINAR.MERGETI LA MEDICUL DVS SA VA SPUNA EXACT CUM IL ADMINISTRATI, DAR EU VA SPUN CA L-AM LUAT SI ESTE NEMAIPOMENIT.
nu stiu ce sa mai cred cu herpesul, ce analize de singe sa fac pt a ma convinge ca am herpes?partenerul de la care m-am ales cu herpes a dat analize de singe din vina si i-a spus ca-i sanatos, nu are nimic, ce sa cred?
Analizele din sange nu prea sunt concludente, asa ca, sfatul meu, cand crezi ca ceva nu i in regula cu tine, da o fuga pana la un doctor de specialitate, arata i problema si vezi ce ti zice/recomanda, pana atunci, incearca sa speri ca n ai nimic, nu i o boala prea usoara, multa sanatate, mai vb.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1herpesul genital
- 3herpes genital sau ce? urgent
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 3Herpes genital?
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 3Herpes genital
- 0iritatie sau herpes ?
- 2Herpes genital?
- 0Herpes genital
- 0Virusul Herpes
- 1Herpes genital
- 2Hepatita b si herpes genital
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital
- 2Intrebare virus herpes genital