herpes genital
buna ziua
mi-a aparut si mie herpes genital.vroiam sa stiu daca pot scapa de el. am facut tratament cu acyclovir, am folosit si local unguent cu rostopasca precum si alte unguente. acum voi incepe un tratament cu isoprinosin. as dori sa aflu un tratament de la dumneavoastra, pentru ca anul acesta mi-a aparut destul de des. va multumesc
mi-a aparut si mie herpes genital.vroiam sa stiu daca pot scapa de el. am facut tratament cu acyclovir, am folosit si local unguent cu rostopasca precum si alte unguente. acum voi incepe un tratament cu isoprinosin. as dori sa aflu un tratament de la dumneavoastra, pentru ca anul acesta mi-a aparut destul de des. va multumesc
2 comentarii
Tratamentul pe care il iei este bun.Herpesul recidiveaza cu ocazia ciclului, sarcinii, in conditii de stress, oboseala, anumite infectii, iritatii locale [ chilot sintetic, tampoane ], organism cu imunitate scazuta.Cu timpul recidivele vor fi tot mai putine.Fa-ti testul Papanicolau o data pe an.Numai bine!
buna seara ma puteti ajuta si pe mine cu interpreatarea unor rezultate?am facut pt herpes 1+2 igm ul care a iesit0, 9echivoc si la igg 0, 88..ce sa cred?accum 2 saptamani am avut niste basicute dar nu cu lichid si nici nu s au spart si nici nu s-a format vreo cruusta..cam 5 doctori cred mi au spus ca nu este herpes si ca s-ar putea sa fie o ulceratie datorata secretiei din cauza candidei..am facut toate analizele posibile si nu mi a iesit decat o candida...am folosit doar creme lomexin pt zona aceea..problema e ca ce mi a ramas este doar o fisura de la un contact care se vindeca dar si o mancarime in zona anusului..nu mai inteleg nimic.multumesc imi pare rau ca am postat acest comentariu in mai multe locuri dar doresc un raspuns cat mai de curand posibil
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 1Umflatura dureroasa
- 2herpesul genital si sarcina
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 4Herpes genital care recidiveaza des... recomadari?
- 16sunt disperata...herpes sau nu?
- 13herpes genital?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3ciuperca! sau herpes vaginal?
- 11Herpes
- 1foliculita si herpes genital
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 2Herpes genital?
- 0Herpes genital
- 0Virusul Herpes
- 12herpes, perioada analize
- 0HSV
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: