care teste diferentiaza tulpinile HPV?
Buna seara, va scriu pentru ca sunt putin necajita...Am vazut ca toata lumea are cate o intrebare si mi-am luat si eu inima in dinti, sperand ca cineva ma va putea ajuta si pe mine.De mult timp incoace traiesc cu ideea ca am HPV II, dar nici un simptom nu as putea spune ca am, adica bubitele in cauza, care se spune sunt foarte dureroase...Medicul ginecolog, la care merg regulat de ani buni, la o consultatie mi-a spus ca am herpes, dar eu nu am avut veziculele vizibile, bun, inteleg ca e posibil sa fie interne, insa sunt dezamagita ca nu mi-a recomandat nici un test prin care sa se confirme daca este sau nu in organism.
Din proprie initiativa am fost sa imi fac testul IgG dar am inteles ca acesta nu face diferenta intre cele doua tipuri ale virusului, si stiind ca la buze fac mereu herpes, bineinteles ca a iesit pozitiv.Stie cineva ce fel de test sa fac si care diferentiaza tulpinile virusului?Daca am, asta e, dar sa fiu sigura ca este si sa pot avea grija de oamenii din jurul meu pt a nu-i infecta si pe ei.Sigur am grija de asta si acum, dar daca nu ar fi cazul, de ce sa imi fac griji inutil.Va rog din suflet, cine poate sa ma ajute, ca sunt tare in ceata.Va multumesc ca ati avut rabdarea sa imi cititi mesajul.Sanatate tuturor ca e mai buna decat toate.
Din proprie initiativa am fost sa imi fac testul IgG dar am inteles ca acesta nu face diferenta intre cele doua tipuri ale virusului, si stiind ca la buze fac mereu herpes, bineinteles ca a iesit pozitiv.Stie cineva ce fel de test sa fac si care diferentiaza tulpinile virusului?Daca am, asta e, dar sa fiu sigura ca este si sa pot avea grija de oamenii din jurul meu pt a nu-i infecta si pe ei.Sigur am grija de asta si acum, dar daca nu ar fi cazul, de ce sa imi fac griji inutil.Va rog din suflet, cine poate sa ma ajute, ca sunt tare in ceata.Va multumesc ca ati avut rabdarea sa imi cititi mesajul.Sanatate tuturor ca e mai buna decat toate.
4 comentarii
sigur te referi la herpes nu la hpv. Sunt clinici unde se face testul doar pt herpes 2, se fac 2 teste IgG si IgM (Medlife, Sanador, Victor Babes etc) Succes. Cum sa nu stii daca il ai? ce-l face pe Dr sa creada ca ai????
buna, multumesc de raspuns, da vad ca in disperea de a primi ajutor am gresit si am scris HPV cand de fapt e vorba de herpes...daca spui, sau spuneti ca sunt laboratoare unde se face si testul doar pt tulpina 2, trebuie sa gasesc locul unde as putea sa merg, in zona unde eu stau nu se face nicaieri, din pacate, aici se face impreuna si am si facut testele respective, atat IgG, cat si IgM, primul a iesit pozitiv, dar dupa ce pe test scria IgG1/2, pot sa cred ca nu e relevant, incat eu vreau sa stiu daca am 2, ca de 1 sunt sigura ca il am doar la buze imi iese rar...daca am putea discuta pe o adresa de mail as fi tare bucuroasa, atunci as putea da mai multe explicatii...oricum am sa caut dupa laboratoare care fac diferenta, va multumesc ca mi-ati dat speranta ca se poate face acest test si aici undeva...Sanatate multa va doresc cu stima, mihhaela
salut, am sa scriu atunci pe adresa, multumesc mult de tot
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Herpes genital?
- 3Herpes genital?
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 3Sunt infectata cu HPV
- 6HPV este cancerigen?
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3testare hpv
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 0HPV metode de contaminare
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 3Hpv.. Help!
- 3HPV - afectate 4 tulpini, dintre care 3 cu risc crescut oncogenic
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 1Herpes dupa stomatolog
- 1HPV 6, 31
- 1Lsil Hpv
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Herpesul genital infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: