Intrebare virus herpes genital
buna ziua,
daca am facut sex neprotejat cu un purtator de virus herpes genital dar in momentul actului nu prezenta simtome este posibil sa mi l fi transmis si mie? pot face vre o analiza in acest caz sa vad daca mi l a transmis?? multumesc
daca am facut sex neprotejat cu un purtator de virus herpes genital dar in momentul actului nu prezenta simtome este posibil sa mi l fi transmis si mie? pot face vre o analiza in acest caz sa vad daca mi l a transmis?? multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Este posibil sa fi contactat virusul chiar daca partenerul nu are leziuni la momentul actului sexual.
Pe de alta parte cei mai multi oameni sunt purtatori de virus herpetic ( in special tipul 1) fara sa fi avut leziuni.
Pentru a vedea care este starea dumneavoastra puteti face determinarea de anticorpi impotriva virusul herpetic, tipul 1 si 2. Acestia sunt de doua feluri; Ig M- arata infectie recent contactata si Ig G-arata infectie veche/stare de purtator.
Este posibil sa fi contactat virusul chiar daca partenerul nu are leziuni la momentul actului sexual.
Pe de alta parte cei mai multi oameni sunt purtatori de virus herpetic ( in special tipul 1) fara sa fi avut leziuni.
Pentru a vedea care este starea dumneavoastra puteti face determinarea de anticorpi impotriva virusul herpetic, tipul 1 si 2. Acestia sunt de doua feluri; Ig M- arata infectie recent contactata si Ig G-arata infectie veche/stare de purtator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 4herpes genital si infectarea partenerului
- 12herpes genital
- 5herpes genital care recidiveaza...
- 13herpes genital?
- 9herpes genital?
- 3herpes oare sau boala inflamatorie
- 1foliculita si herpes genital
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 3Problema.Herpes
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 3Herpes genital
- 2Herpes genital?
- 0Virusul Herpes
- 2Herpes vaginal sau nu? Am nevoie de un raspuns urgent!!
- 2Hepatita b si herpes genital
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 2Guler format la penis si crapaturi AJUTOR
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Infectiile herpetice Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: