Hernie inghinala
Buna ziua, tatal meu acu 2 zile a fost diagnosticat cu hernie inghinala si i s-a recomandat sa se opereze prin metoda Lichtenstein. As vrea sa stiu daca plasa respectiva este eficienta sau este cumva posibil ca organismul sa respinga plasa? Multumesc
3 comentarii
Da, metoda este eficienta, foarte rar se intampla sa fie respinsa plasa. Sotul s-a operat acum 8 luni, recuperarea a fost foarte rapida, , a uitat ca a avut aceasta problema.
Sanatate.
Sanatate.
Buna seara
Este necesara o plasa in asa fel incat ea sa previna riscul de recidiva.Aceasta procedura poate fi realizata atat clasic cat si laparoscopic.Sunt rar citate cazurile in care organismul respinge plasa, in marea majoritatae a cazurilor aceasta fiind perfect tolerata de organism.
Numai bine,
dr.Stefan Tuca - medic chirurg
Este necesara o plasa in asa fel incat ea sa previna riscul de recidiva.Aceasta procedura poate fi realizata atat clasic cat si laparoscopic.Sunt rar citate cazurile in care organismul respinge plasa, in marea majoritatae a cazurilor aceasta fiind perfect tolerata de organism.
Numai bine,
dr.Stefan Tuca - medic chirurg
Buna seara,
Am hernie inghinala bilaterala si as dori sa stiu, in cazul unei operatii deschise, la cat timp dupa prima operatie se poate face si cea de-a doua?(nu am avut ocazia sa-l intreb pe medic, si am nevoie de aceasta informatie pentru a lua niste decizii). Multumesc!
Am hernie inghinala bilaterala si as dori sa stiu, in cazul unei operatii deschise, la cat timp dupa prima operatie se poate face si cea de-a doua?(nu am avut ocazia sa-l intreb pe medic, si am nevoie de aceasta informatie pentru a lua niste decizii). Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hernia inginala - simptome
- 3Durere permanenta in zona abdominala superioara dreapta
- 1Hernie inghinala sau nu ?
- 6durata de refacere dupa operatia de hernie inghinala
- 7Recuperare dupa operatie de hernie..
- 4Infectie ?
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 1Dupa operatia de hernie inghinala
- 8Durere inghinala dupa operatie de hernie
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 3Durere in zona ovarului drept - hernie inghinala?
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 5Hernie inghinală operată
- 1Operație de hernie inghinala.
- 2Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie?
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 7Hernie inghinala stânga.
- 1Operație hernie inghinale stângă
- 1Operatie hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: