Hernie inghinala

26-01-2012
andra_scooter
Nu este medic/terapeut
andra_scooter
Buna ziua, tatal meu acu 2 zile a fost diagnosticat cu hernie inghinala si i s-a recomandat sa se opereze prin metoda Lichtenstein. As vrea sa stiu daca plasa respectiva este eficienta sau este cumva posibil ca organismul sa respinga plasa? Multumesc
3 comentarii
0
26-01-2012, ora 23:35
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Da, metoda este eficienta, foarte rar se intampla sa fie respinsa plasa. Sotul s-a operat acum 8 luni, recuperarea a fost foarte rapida, , a uitat ca a avut aceasta problema.
Sanatate.
0
08-02-2012, ora 21:12
Dr. Tuca Stefan
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Tuca Stefan
Buna seara

Este necesara o plasa in asa fel incat ea sa previna riscul de recidiva.Aceasta procedura poate fi realizata atat clasic cat si laparoscopic.Sunt rar citate cazurile in care organismul respinge plasa, in marea majoritatae a cazurilor aceasta fiind perfect tolerata de organism.

Numai bine,

dr.Stefan Tuca - medic chirurg
0
09-02-2013, ora 19:07
tudd
Nu este medic/terapeut
tudd
Buna seara,
Am hernie inghinala bilaterala si as dori sa stiu, in cazul unei operatii deschise, la cat timp dupa prima operatie se poate face si cea de-a doua?(nu am avut ocazia sa-l intreb pe medic, si am nevoie de aceasta informatie pentru a lua niste decizii). Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: