Durere inghinala dupa operatie de hernie
Buna ziua, acum cateva zile am suferit o iperatie de hernie inghinala, partea stanga, au trecut 3 zile dar inca mai simt durere si disconfort mai ales la piciorul stang si de asemenea la testicolul stang in care inca mai simt o umflatura, asemeni hernie, este normal? Se va retrage aceea umflatura sau trebuie din nou sa consult doctorul?
8 comentarii
Buna ziua.
Interventia a fost clasica sau laparoscopica ?
Senzatia de disconfort ar trebui sa diminueze treptat.
Umflatura era si inainte de operatie ?
Interventia a fost clasica sau laparoscopica ?
Senzatia de disconfort ar trebui sa diminueze treptat.
Umflatura era si inainte de operatie ?
Interventia a fost clasica. Umflatura era si inainte dar pentru ca imi coborase in testicul hernia! Eu acum am din nou o umflatura dar nu mai e ca cea dinainte, oare va scadea singura sau trebuie sa iau antibiotice(precizez k umflatura e in testicul, nu foarte mare dar se simte la atingere, si ma doare nu foarte tare) va multumesc
Buna ziua.
Ar trebui sa va examinez pentru a putea sa va dau un sfat. Nu luati antibiotic pana nu veti fi examinat ( de catre medicul operator sau de catre alt chirurg ).
Ar trebui sa va examinez pentru a putea sa va dau un sfat. Nu luati antibiotic pana nu veti fi examinat ( de catre medicul operator sau de catre alt chirurg ).
O parere a dvs puteti sa-mi spuneti? E posibil ca operatia sa nu fie reusita si sa trebuiasca sa fac alta sau probabil e vreo infectie ceva care necesita o administrare de antibiotice? Sper doar sa fie ceva simplu si sa nu mai fie nevoie sa fac o noua operatie!
Buna ziua.
Este greu, fara sa va examinez. Dar cred ca e vorba de un nodul epididimar. Acesta ar trebui sa fie situat langa testicul, cam la extremitatea superioara si de dimensiunile unui sambure de cireasa ( sau mai mic ).
Nu ar trebui antibiotic si nici o alta operatie, dar un consult urologic.
Este greu, fara sa va examinez. Dar cred ca e vorba de un nodul epididimar. Acesta ar trebui sa fie situat langa testicul, cam la extremitatea superioara si de dimensiunile unui sambure de cireasa ( sau mai mic ).
Nu ar trebui antibiotic si nici o alta operatie, dar un consult urologic.
Se recomanda ca medicul care a efectuat interventia sa fie cel care este consultat primul.
Buna seara! Am fost operat de hernie inghinala pe partea dreapta ( clasica) acum o luna si o saptama iar de trei zile am inceput sa am dureri in zona operatie ca o usturime iar cateodata ma doare si scrotul. Nu este o durere permanenta ma doare 5 min dupa care ma lasa 1h-2 chiar si mai mult in special daca stau pe scaun sau mult timp in picioare. As dori sa stiu daca e normal. Va multumesc
Buna ziua.
Astfel de stari de disconfort local, in zona operatiei, apar postoperator si nu semnifica neaparat ceva patologic. Luati un tratament antiinflamator pentru 5-7 zile, cu reeevaluare ulterioara.
Astfel de stari de disconfort local, in zona operatiei, apar postoperator si nu semnifica neaparat ceva patologic. Luati un tratament antiinflamator pentru 5-7 zile, cu reeevaluare ulterioara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciuperca in zona inghinala?
- 3durere foarte mare in zona inghinala dreapta care s-a prelungit si pe picior
- 3am un fel de nodul si nu stiu de unde a aparut sau ce e
- 6durata de refacere dupa operatia de hernie inghinala
- 0URGENT !!! Hernie inghinala la paralitic
- 0Reducerea in dimensiune a unui testicul dupa o operatie de hernie inghinala
- 4in zona inghinala am avut 2 galme si nu am putut merge
- 8inflamatie zona inghinala. care ar fi cauza?
- 3Durere genunchi, femur si zona inghinala
- 1Pata rosie in zona inghinala
- 5operatie hernie inghinala
- 7operatie de chist ovarian
- 0inceput hernie inghinala
- 4Durere in zona inghinala ce se lasa asupra piciorului
- 4Hernie inghinala bilaterala
- 0Hernia inghinala și durere la testiculele
- 0Hernie inghinala și prolaps genital.
- 1Raspunsuri - Mancarime roșeata între testicule și picioare
- 3Hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala Zona inghinala