Hepatita B - stare de greata, balonare.
Diagnosticat cu Hepatita B acum 2 luni cu viremie 600.000UI si transaminaze usor marite + 10%, negativ AcVD IgM, pozitiv Ag HBe.
Probema actuala:
Acum 2 saptamani, deplasare in mediul rural, efectuat 40km cu bicicleta. Ajuns in Bucuresti, prima zi usoare furnicaturi in talpi, spre sfarsitul zilei si in palme, a 2-a zi au disparut, dar au inceput sa apara greturile, dimineata era ok, dupa ora 5 aparea balonarea si greata ce nu imi permitea sa mananc nimic. Am stat in starea asta o saptamana dupa care am fost la Matei Bals, mi-am facut transaminazele si erau 1100+, m-au internat si sunt in prezent tot aici. iar dupa 4 zile de spitalizare transaminazele s-au dublat ajungand la 2000+.
Au eliminat hepatita A si C, nu si D, desi acum 2 luni nu aveam anticoripi pentru VD, iar riscurile sa il fi contactat este aproape 0(fara stomatolog, relatii sexuale, spitale).
Ce se intampla cu mine? De ce au urcat atat de mult transaminazele? Poate fi si alta cauza care sa-mi acutizeze stare, coinfectie(virus/bacterie)?
Probema actuala:
Acum 2 saptamani, deplasare in mediul rural, efectuat 40km cu bicicleta. Ajuns in Bucuresti, prima zi usoare furnicaturi in talpi, spre sfarsitul zilei si in palme, a 2-a zi au disparut, dar au inceput sa apara greturile, dimineata era ok, dupa ora 5 aparea balonarea si greata ce nu imi permitea sa mananc nimic. Am stat in starea asta o saptamana dupa care am fost la Matei Bals, mi-am facut transaminazele si erau 1100+, m-au internat si sunt in prezent tot aici. iar dupa 4 zile de spitalizare transaminazele s-au dublat ajungand la 2000+.
Au eliminat hepatita A si C, nu si D, desi acum 2 luni nu aveam anticoripi pentru VD, iar riscurile sa il fi contactat este aproape 0(fara stomatolog, relatii sexuale, spitale).
Ce se intampla cu mine? De ce au urcat atat de mult transaminazele? Poate fi si alta cauza care sa-mi acutizeze stare, coinfectie(virus/bacterie)?
1 comentarii
Buna seara!
Poate fi o coinfectie acuta hepatita B + D.
Poate fi o coinfectie acuta hepatita B + D.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu pot sa -ragai- dupa ce beau bere sau suc
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 2hepatita tip b
- 13greturi, balonari
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 4hepatita B se transmite sexual?
- 5Hepatita b.multe necunoscute
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 4am sau nu hepatita B?
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 9sa fie de la anxietate?
- 2sportul e bun la hepatita B?
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 9In urma unor analize mi s-a depistat helicobacter
- 0Hepatita b
- 0Hepatita b inactiva
- 3Spre ce fel de medic ma puteti ghida pt aceste simptome?
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
Mai multe informații despre: Hepatita B Balonarea Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Infectia prin contact sexual cu virusul hepatitic B
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Hepatita B
- Hepatita D
- Balonarea abdominala
- Varsaturile (emeza, voma)
- Hepatita B la copii
- Greața
- Balonarea