Durere in partea stanga jos
Buna ziua.
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
1 comentarii
Mergeti la medicul de familie pentru un consult amanuntit si sa va dea o trimitere pentru ecografia abdominala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 6foame excesiva
- 6De vreo 5-6 zile am probleme cu stomacul
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 4Dieta pentru oxalati
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 10boala celiaca!
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 1balonari si gaze
- 6probleme cu colonul?
- 0Tratament pentru: Helicobacter pilory: balonare, gaze intestinale, colon iritabil?
- 0Scaun decolorat si dureri abdominale stanga jos
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 0Intoleranță la gluten
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 2Probleme Digestive
- 0Scaun in sange si durere in partea stanga a abdomenului inferior
- 2Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: Balonarea durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: