hepatita B
buna seara. logodnica fratelui meu a fost diagnosticata cu virusul hepatic B.fratele meu si a facut si el analizele si i au iesit bune si ar dori sa si faca vaccinul antihepatic. as dori sa stiu daca este bine sa faca acest vaccin, daca are reactii adverse, daca trebuie sa mearga la medicul de familie sa ceara sa faca vaccinul sau sa il cumpere din farmacie. imi puteti spune si care sunt caile de transmitere al acestui virus? va multumesc.
4 comentarii
vaccinul impotriva hepatitei B nu are efecte secundare, este un extract din drojdie de bere si se repeta, nu este suficient un singur vaccin engerix b.
Buna ziua.Va recomand cateva produse naturale care au avut efecte foarte bune in cazuri de hepatita virala: Rumex carbo(pulberi calcinate din plante medicinale), ceai Hepatocol, Ficat Sănătos capsule cu extracte din plante, B complex, vitamine naturale, Armurariu cu ganoderma, capsule Imunitate cu 7 ciuperci, ceai Hepatic (reţetă monahală.Pot fi folosie si in asociere cu medicatia clasica.
Pentru o schema terapeutica adecvata este necesar un consult medical la un medic fitoterapeut.
Pentru o schema terapeutica adecvata este necesar un consult medical la un medic fitoterapeut.
Vaccinare se impune cu necesitate; virusul sa gaseste in secretiile corpului(transmitere sexuala)si in principal contaminare prin sange.Vaccinare la medicul de familie, 3 doze: 0-1-6 luni.
Buna seara! Ma intereseaza ce analize trebuie efectuate in cazul in care partenerul are HBS, am inteles ca se transmite prin contact sexual.Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hepatita B
- 10hepatita B cronica
- 3Ce riscuri sunt sa contactez virusul hepatic B?
- 4mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b
- 4hepatita b acum un an + viremie
- 7La ce medic poate apela?
- 8Hepatita B sau nu?
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 2Hepatita b
- 3hepatita B
- 3Ce se intampla dak un purtator de hepatita B inactiv alapteaza un alt copil?
- 0Hepatita sau ce..?
- 0Vaccinarea la bebelusi.
- 1Hepatita B
- 1Interpretare rezultate analize hepatita b
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 0Rezultate analize hepatita C si B
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 1Hepatită b sfaturi
Mai multe informații despre: Hepatita B
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: