Hepatita B - de ce ?

09-07-2014
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Buna am o intrebare la care medicul mi-a raspuns cu acelasi raspuns.

Am hepatita b in luna ianuarie am avut 6200 unitati/mlag hbs cantitativ acum in luna 7-a am 7300 unitati/ml ag hbs cantitativ.

Dupa cate inteleg eu virusul se inmulteste.Am cateva intrebari :

1.eu stiam ca daca ai hepatita te interneaza in spital si te trateaza ( eu vad ca nu necesit internare)
2.de ce nu primesc nici un fel de tratament, ( din logica mea incuiata o boala mai bine se trateaza la inceput cand nu e asa de grava dacat la sfarsit cand e foarte agravata)
3.TGO si TGP sunt normale, nu ma simt rau decat rar, balonat, discomfort, eructatii, flatulenta, intoleranta la unele alimente.
4.Ce ar trebui sa fac ? sa astept sa mor ? ca sa stiu si eu sa nu ma mai duc sa dau licenta, ce rost are sa fii licentiat daca esti mort.
5, De ce doctorii nu stiu nimic, sau stiu si nu spun.Se feresc sa spuna ceva concret de parca le-ar fi frica sa nu ii dai in judecata (spune domnle la om ce are sa stie la ce sa se astepte) ?

Later edit :
Am inteles ca exista un tratament naturist pt orice fel de hepatita, constand in cafea, bere, oua fierte impreuna cu niste ierburi, dupa care faci icter dar ti se elimina virusul permanent. ( toate astea in aproximativ 15 zile)
1 comentarii
0
09-07-2014, ora 22:51
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Toate intrebarile Dvs isi gasesc raspunsul pe acest site destinat pacientilor cu hepatita B:
http://hepatitab.com.ro/teste-si-tratament/tratamentul-hepatitei-b/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  • Cercetătorii au descoperit mecanismul care influențează inactivitatea celulelor imune în hepatita cronică B
  •