hemoroizi
Buna dragii mei..m-am pricopsit cu hemoroizi interni..aveam mancarimi anale si asa am ajuns la medic..m-am dat cu fel de fel de unguente dar degeaba, sunt tot acolo, se mai retrag, dar daca stau prea mult jos, se umfla la loc si m-am decis sa recurg la metoda ligaturarii cu benzi de cauciuc..am citit pe diferite site-uri pareri pro si contra despre metoda..vreu sa ma duc la proctoclinic, ca am inteles ca ar fi profesionisti, dar nu stiu ce sa fac, daca e bine sau nu..care s-a confruntat cu asa ceva si a facut vreo interventie de acest fel, sa-mi impartaseasca si mie..exista dureri?S-au vindecat?Unde ati fost?recomandari ceva..aici costa 310 ron, una ligatura si ma gandeam sa incerc la un hemoroid, sa vad cum sta treaba..astept sfaturi, opinii..multumesc frumos..
2 comentarii
Pana la urma am recurs la acesta metoda..dar am o problema..dupa ce mi-a legat hemoroidul, am inceput sa am niste sangerari cu mucus..am sunat medicul, dar mi-a zis ca e normal sa iau detralex..de atunci tot am aceste mici sangerari si nu stiu cat de normal este, si nu inteleg de ce este acel mucus..cei drept sunt cam speriata ca nu se opreste, au trecut doua saptamani de atunci si o saptamana, de la caderea inelusului..daca se uita un medic si peste postul meu as fi recunoscatoare daca mi-ar raspunde, sau cine cunoaste, mi-e frica sa nu fie de pe colon, desi inainte nu am avut astfel de simptome..multumesc
Povestea mea este lunga si am scris pe alte forumuri cateva episoade. Pentru ca am suferit mult si am intalnit foarte multi doctori intreprinzatori (si la particular dar mai ales la stat unde nu te asteptai, avand si titluri universitare) mi-am propus sa ajut cat pot. eu am venit in contact cu aceaste tratamente pentru hemoroizi de 2 ori. prima data la o firma mare.. (nu vreau sa fac antireclama) unde mi-au tratat hemoroizii cu ligaturi - a fost ingrozitor mai ales ca la sfarsitul tratamentului aveam aceleasi probleme si ulterior am aflat ca problema era o fistula perianala nediagnosticata. a urmat un calvar care a durat 4 ani (multiple operatii pentru abcese dar si fistula) pana cand am ajuns la dr Andrei la Mediproct care mi-a rezolvat fistula si mi-a facut 3 sedinte cu laser pentru hemoroizii restanti. Este o diferenta colosala intre ligaturi si laser (am inteles ca este important bsi stadiul bolii...). Tratamentul cu laser aproape ca nu m-a incomodat deloc. Acum am aproape 3 ani de cand nu mai am probleme ceea ce iti doresc si tie. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hemoroizi sau cancer anal?
- 2Posibil hemoroizi
- 6umflatura in zona anala
- 2Hemoroizi?
- 37a fost cineva la proctoline?
- 5are hemoroizi de 2 sau 3 ani - ce tratamente (naturale) sunt bune?
- 1Hemoroizi - tratament eficient
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 4hemoroizi si fisuri anale
- 5cum si cind scap de hemoroizi?
- 3Hemoroizi grad 3
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 2Problema hemoroizi
- 1Intoxicatie cu Euthyrox
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
- 2Ar putea fi cancer de colon?
- 2Inflamatie anala
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: