După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
Bună ziua.In luna martie după o colonoscopie mi-au descoperit 4 hemoroizi interni de gradul 2 și unul măricel extern.
Am mers la medicul proctolog unde după consultație a spus ca sunt de gradul 3 dar se mai poate face cu ligaturi.
am mers din două în două săptămâni și a legat câte unul. la ultimul a spus că ar trebui tăiat și cel exterior. ma operat cu laserul, a doua zi mi-au ieșit multe umflaturi care dureau groaznic. l-am sunat a spus ca este normal. la șapte zile m-am dus la scos firele era la fel de inflamat, el a zis uite asta nu știu de unde a apărut dar trebuie tăiat și asta, și la tăiat. a spus gata nu mai ai nimic ești ca nouă. Dar a doua zi iar avem trei ieșiți mici și inflamați. M-am dus la scos firele și a spus ca cei trei sunt inflamații și ca se retrag.
Am trei săptămâni nu sau retras, ba mai mult ieri mia ieșit alutul f mare unflat și de culoare grena, ma doare groaznic. deci sunt mai rău ca la început. nu știu ce se întâmplă poate ma ajută cineva.multumesc
Am mers la medicul proctolog unde după consultație a spus ca sunt de gradul 3 dar se mai poate face cu ligaturi.
am mers din două în două săptămâni și a legat câte unul. la ultimul a spus că ar trebui tăiat și cel exterior. ma operat cu laserul, a doua zi mi-au ieșit multe umflaturi care dureau groaznic. l-am sunat a spus ca este normal. la șapte zile m-am dus la scos firele era la fel de inflamat, el a zis uite asta nu știu de unde a apărut dar trebuie tăiat și asta, și la tăiat. a spus gata nu mai ai nimic ești ca nouă. Dar a doua zi iar avem trei ieșiți mici și inflamați. M-am dus la scos firele și a spus ca cei trei sunt inflamații și ca se retrag.
Am trei săptămâni nu sau retras, ba mai mult ieri mia ieșit alutul f mare unflat și de culoare grena, ma doare groaznic. deci sunt mai rău ca la început. nu știu ce se întâmplă poate ma ajută cineva.multumesc
1 comentarii
Buna ziua. Daca aveti dureri, arsuri, utilizati in paralel crema de tataneasa, 6 lei, plafar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Hemoroizi, fisura anala
- 4vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali
- 2hemoroizi
- 2hemoroid sau altceva?
- 0Hemoroizi? - formatiuni de aprox. 0.5 cm lungime
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 4am hemoroizi?
- 1Pot sa iau Milgama si Detralex impreuna ?
- 2Hemoroizi?
- 1ileita sau boala crohn?
- 3Hemoroizi grad 3
- 2Hemoroizi?
- 0Tratament Hemoroizi
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 0Remediu hemoroizi
- 3Ligaturi hemoroizi
- 1Hemoroizi
Mai multe informații despre: Hemoroizi Hemoroidectomia tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: