Ar putea fi cancer de colon?

11-12-2023
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Buna. Vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asta si daca ar considera daca e ceva grav sau nu pentru ca sunt foarte ipohondra si ma sperii foarte usor cand vine vorba de sanatate.. Am 20 de ani, de cateva zile cand ies cu scaunul ma doare, ies cate putin in fiecare zi, ma confrunt periodic cu constipatii. Acum ies putin dar in fiecare zi. Imediat cum termin scaunul de facut, dar si in timp ce il elimin, incepe sa ma doara si sa ma usture. Nu ma fortez, scaunul e de obicei moale, nu diaree, dar destul de moale. Sange cand ma sterg nu este pe hartie si nici in scaun nu am vazut, dar o sangerare mica imi apare dupa ce termin si doar daca incep sa merg. Adica, dupa ce termin de facut si daca ma pun jos sa stau si sa nu plec din casa, nu curge sange deloc, dar daca trebuie sa plec dupa si incep sa merg, apare niste sange care se ia maxim de doua ori pe hartie si e rosu deschis. Deci ma gandesc ca poate ceva acolo se irita in timp ce merg.. De asemenea mi-au mai iesit si niste bubite albe in jurul anusului. Acum 3 ani tin minte sa fi avut hemoroizi dar nu a fost problema cum este acum. Durerea continua o ora doua dupa defecare. Maine ma duc la o programare, credeti ca ar putea fi ceva mai grav in afara de fisura anala si hemoroizi?
2 comentarii
0
11-12-2023, ora 16:31
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Din simptomatologia prezentata, pare a fi o fisura anala. Sigur ca doar examinarea locala stabileste diagnosticul.
0
12-12-2023, ora 11:15
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Poate fi orice
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •