Hemoroizi trombozati si durerosi

Buna ziua!
De multi ani ma confrunt cu hemoroizi externi, dar perioade lungi nu imi dau probleme. Cand aveam crize foloseam supozitoare hemorzon si imi trecea criza imediat. Momentan sunt in Italia pentru cateva saptamani, si am o criza hemoroidala destul de urata, cu dureri, usturimi, senzatie de arsura, sangerari si sunt foarte umflati, nici noaptea nu ma lasa aceste dureri. Am fost la farmacie si mi-a dat supozitoare asemanatoare cu Hemorzon, atat doar ca nu contin tetraciclina, si un unguent, si dezinfectant, dar durerea si usturimea persista. Incerc sa mananc multe fibre, ca așa mi-a fost recomandat. Ce alte remedii as mai putea folosi ca sa imi treaca aceasta durere insuportabila cat mai repede?
De multi ani ma confrunt cu hemoroizi externi, dar perioade lungi nu imi dau probleme. Cand aveam crize foloseam supozitoare hemorzon si imi trecea criza imediat. Momentan sunt in Italia pentru cateva saptamani, si am o criza hemoroidala destul de urata, cu dureri, usturimi, senzatie de arsura, sangerari si sunt foarte umflati, nici noaptea nu ma lasa aceste dureri. Am fost la farmacie si mi-a dat supozitoare asemanatoare cu Hemorzon, atat doar ca nu contin tetraciclina, si un unguent, si dezinfectant, dar durerea si usturimea persista. Incerc sa mananc multe fibre, ca așa mi-a fost recomandat. Ce alte remedii as mai putea folosi ca sa imi treaca aceasta durere insuportabila cat mai repede?
12 comentarii

Buna ziua.
Faceti si bai caldute local cu ceai de musetel.
Faceti si bai caldute local cu ceai de musetel.

Mulțumesc. Baile cu bicarbonat sunt bune?

Dupa aceste bai de sezut exista posibilitatea sa se dezumfle acesti hemoroizi trombozati?

Da, e posibil. Dar trebuie sa luati si Detralex, daca are acolo in farmacie, cateb 1 tbl 1000 mg / zi.

Am fost la medic si mi-a prescris tratament cu enoxaparina, 12 injectii facute la 12 ore, daflon 500mg care este echivalentul lui Detralex si un unguent antibiotic. Am deja 2 injectii facute dar deocamdată durerea nu prea a cedat. Oare cat mai durează sa vad rezultate?

Să nu fie și o fisură anală. V-a făcut tușeu recital?

Tuseu rectal nu. Doar am aratat o poza cu hemorizii. Ideea e ca nu toti hemorizii ma dor, ei ies afara la defecatie si am examinat eu singura care ma dor. Cei care ma dor sunt de culoare mai rosie, mai inflamati, ceilalti au o culoare mari roz-violacee.

Va pot trimite o poza in privat, cand revin in tara vreau sa ii operez, dar acum vreau sa scap de durere.

O fisura anala se identifica doar la tuseu rectal.

Am inteles. Fisura anala cum se manifesta in afara de durere?

Durere si eventual, sangerare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Hemoroizi, fisura anala
- 25Hemoroizi?
- 4Hemoroizi sau cancer de colon?
- 2Hemoroid extern
- 6poate sa ma ajute cineva? hemoroizi
- 6hemoroizi sau fisuri anale?
- 3dureri si arsuri anale!
- 2hemoroizi
- 8Dupa nastere de cezariana, mi-au aparut hemoroizi
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 10Simptome ciudate, va rog sa ma ajutati.
- 1hemoroizi?
- 0fisura anala plus hemoroizi! complicatii
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 4Galme in jurul anusului
- 3Tromboflebita hemoroidala
- 0Hemoroizi
- 1Discomfort in anus/rect?
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: