help! oare am sinuzita?
buna,
va rog daca stiti sa ma indrumati si pe mine! la ce medic sa merg? sau ce tratament sa fac?
de o saptamana am dureri de cap, mai ales in zona fruntii. acestea sunt continue dar nu foarte puternice, si ma tin toata ziua. nu am luat pastile deoarece am probleme cu stomacul si nu prea stiu ce.
de vreo 3 zile pe langa durerile de cap au aparut si cele de nas si obraji, si de asemenea ma dor dintii, din partea de sus! nasul nu imi curge si nu imi este infundat. insa parca tot timpul se scurge ceva din nas in gat, simt pe interior cumva...
sa fie oare sinuzita?
sau ce ar putea fi?
multumesc pentru raspunsuri
va rog daca stiti sa ma indrumati si pe mine! la ce medic sa merg? sau ce tratament sa fac?
de o saptamana am dureri de cap, mai ales in zona fruntii. acestea sunt continue dar nu foarte puternice, si ma tin toata ziua. nu am luat pastile deoarece am probleme cu stomacul si nu prea stiu ce.
de vreo 3 zile pe langa durerile de cap au aparut si cele de nas si obraji, si de asemenea ma dor dintii, din partea de sus! nasul nu imi curge si nu imi este infundat. insa parca tot timpul se scurge ceva din nas in gat, simt pe interior cumva...
sa fie oare sinuzita?
sau ce ar putea fi?
multumesc pentru raspunsuri
3 comentarii
Da.. sunt simptome caracteristice sinuzitei.
mergi la med. de familie.. ei trimitere la Radiologie pentru radiografia SAF.
si bilet catre ORL.
dupa ce faci filmuol.. mergi la ORL.. o sa fie clar ce ai si cum se trateaza.
mergi la med. de familie.. ei trimitere la Radiologie pentru radiografia SAF.
si bilet catre ORL.
dupa ce faci filmuol.. mergi la ORL.. o sa fie clar ce ai si cum se trateaza.
multumesc pentru raspuns si pentru rapiditatea cu care mi-ati raspuns!
am sa incerc sa ajung la medic, doar ca am tot fost pe la el cu diverse probleme si ultima data mi-a spus ca cu siguranta nu am nimic si totul este pe baza nervoasa...
asa ca imi este groaza sa merg din nou dupa doar o saptamana, deoarece o sa imi spuna ca totul este in mintea mea.
pana ajung la el nu exista ceva tratament pe care as putea sa il fac?
am luat un paracetamol aseara si parca acum e mai bine, insa nu au trecut de tot simptomele...
o zi buna va doresc tuturor!
am sa incerc sa ajung la medic, doar ca am tot fost pe la el cu diverse probleme si ultima data mi-a spus ca cu siguranta nu am nimic si totul este pe baza nervoasa...
asa ca imi este groaza sa merg din nou dupa doar o saptamana, deoarece o sa imi spuna ca totul este in mintea mea.
pana ajung la el nu exista ceva tratament pe care as putea sa il fac?
am luat un paracetamol aseara si parca acum e mai bine, insa nu au trecut de tot simptomele...
o zi buna va doresc tuturor!
nu pot sa.ti recomand antibiotice si antiinflamatoare asa la nimereala.. ai si TU un FICAT DE CARE TREBUE SA AI GRIJA !!!
Zic sa mergi la Radiologieb direct.. plateste o radiografie SAF., scaneaz.o. si trimite.o pe mail
Ca si tratament.. se fac INhalatii. cu ciai de musetel in care se adaugab INHALANT cateva picaturi.
spoalaturi nazale cu acelas ciai.. cand se raceste.
Zic sa mergi la Radiologieb direct.. plateste o radiografie SAF., scaneaz.o. si trimite.o pe mail
Ca si tratament.. se fac INhalatii. cu ciai de musetel in care se adaugab INHALANT cateva picaturi.
spoalaturi nazale cu acelas ciai.. cand se raceste.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 3rino-sinuzita
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 7se poate ca sinuzita sa nu se vada la CT?
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 4ameteli si dureri de cap
- 0deviatie de sept | secretii curg gat | sinuzita
- 0dureri cumplite de cap
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 3pentru o sinuzita cronica maxilara as putea face o antibiograma?
- 3trombocite mari
- 3durere de cap
- 0Dureri de oase in tot corpul. Nu găsesc ce am! Ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Sinuzita Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: