Arsura in zona occipitala... de o luna

16-12-2012
laura ca zapada
Nu este medic/terapeut
laura ca zapada
Domnule/Doamna doctor, analizele mi le-am facut saptamana asta, urina si sangele sunt bune, in schimb mi-a iesit stafilococ aurelius nazal pentru care am inceput trat cu oxaciclina de 500 la 6 h. Am fost si la neurologie la Fundeni unde mi-a recomandat RMN, numai ca nu mi-l permit financiar vorbind. Ideea este ca imi si creste tensiunea in unele zile 150-157( am 34 ani nu cred ca este normal), iar atunci cand creste durerea de cap se strange ca o banda incluzand si zona occipitala Iar in unele seri ca de exemplu acum doar occipital am o zona care ustura, nu este durere.
Mentionez ca aceasta stare dureaza cam de o luna.
4 comentarii
0
17-12-2012, ora 10:32
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
un control la cardiologie (cu trimitere de la dr de fam=..este GRATUIT)
si
vei primii tratament pt hipertensiune (t. mare).
Probabil ca si dr de fam iti poate prescrie...ceva.
Cu ASTA trebuie inceput..si poate-i...TOTUL.
sanatate.
0
17-12-2012, ora 12:08
laura ca zapada
Nu este medic/terapeut
laura ca zapada
Am fost in prima faza la cardiologie, am facut toate cele necesare plus consiliere, nu mi s-a recomandat regim alimentar si efort fizic si doar in ultima faza tratament. Daca eram hipertensiva ceea ce nu e normal ptr varsta mea as fi avut tensiunea mare tot timpul dar am explicat destul de clar ca o am ca cateva zile marisoara si e insotita de durerea de cap si inrosirea fetei.
0
17-12-2012, ora 17:24
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
la hipertensivi...e mai ok pt ca AU tratament si STIU sa-si tina tensiunea "sub control" !
pt cei cu TENSIUNEA OSCILANTA (ASA cum ai tu)
..si
cum zici:"am explicat destul de clar ca o am ca cateva zile marisoara si e insotita de durerea de cap si inrosirea fetei."
.e mult mai grav si NU doresc sa te sperii.
p.s.
mami meu a patit.toata viata a avut tensiune mica, odata i-a crescut SI i-a fost fatal.
CINE? ti-a zis ca CEI tineri NU pot fii hipertensivi?
sau cu tensiune oscilanta?
citeste.mai mult despre..
sanatate.
0
21-12-2012, ora 17:23
laura ca zapada
Nu este medic/terapeut
laura ca zapada
Nu am spus ca nu exista si din cei tineri hipertensivi, si nu am spus eu ca nu e normal ptr varsta mea. Oricum eu nu m-am apucat sa ma plang aici si sa raman doar cu lamentarile. Inainte sa postez aici problema mea mi-am facut toate investigatiile necesare : analize urina, sange, exudat faringo-nazal, consult ORL, OFTALMOLOGIE, cardiologie, neurologie, ecografie abdominala si pelviana, etc. Deci crede-ma ca sunt destul de bine pusa in tema cu hipertensiunea fie ea oscilanta sau fie cronica. In final daca tot e vorba sa citesc mai mult ai putea si tu sa o faci deoarece tensiune arteriala o dau multi factori in organism, si multe afectiuni, cum ar fi o problema renala, cum ar fi probleme cervicale (mai exact C1 si tot ce contine aceasta vertebra). Asta e singurul lucru care nu l-am investigat la mine, si anume un RMN cervical din lipsa de finante, bineinteles.Sanatate si dvs!
Si, apropo, postand aici am subliniat in principal arsura-durerea surda pe care o am in lobul occipital si atunci cand e f dura crestea si tensiunea( spun la timpul trecut deoarece tensiunea nu mi-a mai crescut de o saptamana, jena la ceafa, senzatia de ceafa plina cand imi misc capul brusc a ramas doar seara.)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Persoanele care suferă de diabet au un risc crescut de a dezvolta infecții stafilococice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  •