Arsura in zona occipitala... de o luna
Domnule/Doamna doctor, analizele mi le-am facut saptamana asta, urina si sangele sunt bune, in schimb mi-a iesit stafilococ aurelius nazal pentru care am inceput trat cu oxaciclina de 500 la 6 h. Am fost si la neurologie la Fundeni unde mi-a recomandat RMN, numai ca nu mi-l permit financiar vorbind. Ideea este ca imi si creste tensiunea in unele zile 150-157( am 34 ani nu cred ca este normal), iar atunci cand creste durerea de cap se strange ca o banda incluzand si zona occipitala Iar in unele seri ca de exemplu acum doar occipital am o zona care ustura, nu este durere.
Mentionez ca aceasta stare dureaza cam de o luna.
Mentionez ca aceasta stare dureaza cam de o luna.
4 comentarii
un control la cardiologie (cu trimitere de la dr de fam=..este GRATUIT)
si
vei primii tratament pt hipertensiune (t. mare).
Probabil ca si dr de fam iti poate prescrie...ceva.
Cu ASTA trebuie inceput..si poate-i...TOTUL.
sanatate.
si
vei primii tratament pt hipertensiune (t. mare).
Probabil ca si dr de fam iti poate prescrie...ceva.
Cu ASTA trebuie inceput..si poate-i...TOTUL.
sanatate.
Am fost in prima faza la cardiologie, am facut toate cele necesare plus consiliere, nu mi s-a recomandat regim alimentar si efort fizic si doar in ultima faza tratament. Daca eram hipertensiva ceea ce nu e normal ptr varsta mea as fi avut tensiunea mare tot timpul dar am explicat destul de clar ca o am ca cateva zile marisoara si e insotita de durerea de cap si inrosirea fetei.
la hipertensivi...e mai ok pt ca AU tratament si STIU sa-si tina tensiunea "sub control" !
pt cei cu TENSIUNEA OSCILANTA (ASA cum ai tu)
..si
cum zici:"am explicat destul de clar ca o am ca cateva zile marisoara si e insotita de durerea de cap si inrosirea fetei."
.e mult mai grav si NU doresc sa te sperii.
p.s.
mami meu a patit.toata viata a avut tensiune mica, odata i-a crescut SI i-a fost fatal.
CINE? ti-a zis ca CEI tineri NU pot fii hipertensivi?
sau cu tensiune oscilanta?
citeste.mai mult despre..
sanatate.
pt cei cu TENSIUNEA OSCILANTA (ASA cum ai tu)
..si
cum zici:"am explicat destul de clar ca o am ca cateva zile marisoara si e insotita de durerea de cap si inrosirea fetei."
.e mult mai grav si NU doresc sa te sperii.
p.s.
mami meu a patit.toata viata a avut tensiune mica, odata i-a crescut SI i-a fost fatal.
CINE? ti-a zis ca CEI tineri NU pot fii hipertensivi?
sau cu tensiune oscilanta?
citeste.mai mult despre..
sanatate.
Nu am spus ca nu exista si din cei tineri hipertensivi, si nu am spus eu ca nu e normal ptr varsta mea. Oricum eu nu m-am apucat sa ma plang aici si sa raman doar cu lamentarile. Inainte sa postez aici problema mea mi-am facut toate investigatiile necesare : analize urina, sange, exudat faringo-nazal, consult ORL, OFTALMOLOGIE, cardiologie, neurologie, ecografie abdominala si pelviana, etc. Deci crede-ma ca sunt destul de bine pusa in tema cu hipertensiunea fie ea oscilanta sau fie cronica. In final daca tot e vorba sa citesc mai mult ai putea si tu sa o faci deoarece tensiune arteriala o dau multi factori in organism, si multe afectiuni, cum ar fi o problema renala, cum ar fi probleme cervicale (mai exact C1 si tot ce contine aceasta vertebra). Asta e singurul lucru care nu l-am investigat la mine, si anume un RMN cervical din lipsa de finante, bineinteles.Sanatate si dvs!
Si, apropo, postand aici am subliniat in principal arsura-durerea surda pe care o am in lobul occipital si atunci cand e f dura crestea si tensiunea( spun la timpul trecut deoarece tensiunea nu mi-a mai crescut de o saptamana, jena la ceafa, senzatia de ceafa plina cand imi misc capul brusc a ramas doar seara.)
Si, apropo, postand aici am subliniat in principal arsura-durerea surda pe care o am in lobul occipital si atunci cand e f dura crestea si tensiunea( spun la timpul trecut deoarece tensiunea nu mi-a mai crescut de o saptamana, jena la ceafa, senzatia de ceafa plina cand imi misc capul brusc a ramas doar seara.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 2sunt insarcinata si am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis
- 4durere de cap
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 4ameteli si dureri de cap
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 0Durere de cap de un an si jumatate
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 0Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de piele produse de stafilococ.
- 0Dureri de cap zilnice
- 10chist arahnoid
- 2Ce afectiune am ?
- 1Durere cap
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pneumonia stafilococica
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Impetigo (bube dulci)
- Cefaleea la copil
- Sindromul pielii oparite (Pemfigus neonatal)
- Cefaleea - durerea de cap
- Atacul migrenos
- Cefaly - o metodă actuală de tratament a migrenei
- Terapia migrenei
- Viața cu migrenă cronică
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: