Durere la atingerea capului
Buna dimineata. Sunt nou pe forum si vreau sa va felicit ca rezolvati problemele celor aflati in dificultate.
Am o mica mare problema, am o durere persistenta atunci cand imi ating capul i partea stanga, parca ma strafulgera, si simt parca un curent la urechea stanga.
Am calatorit cateva zile in strainatate si nu am dormit foarte mult, ar putea fi acesta un factor declansator?
Va multumesc, astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra.
Am o mica mare problema, am o durere persistenta atunci cand imi ating capul i partea stanga, parca ma strafulgera, si simt parca un curent la urechea stanga.
Am calatorit cateva zile in strainatate si nu am dormit foarte mult, ar putea fi acesta un factor declansator?
Va multumesc, astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra.
3 comentarii
Buna dimineata,
poate,
ma gandesc sa nu fii "tras" curent...ai fost cu masina?
sau ceva aer conditionat?
sau geamuri deschise?
O zi buna!
poate,
ma gandesc sa nu fii "tras" curent...ai fost cu masina?
sau ceva aer conditionat?
sau geamuri deschise?
O zi buna!
Neata. Multumesc Lucia pentru comentariul tau!
Am uitat sa precizez ieri ca dimineata dupa ce ma trezec si inainte de a ma culca simt ca am furnicaturi la genunchi si picioare (ca un tremur) doar atunci, in restul zilei nu am simptomele astea. Tremurul nu exista in realitate dar simt ceva ca e in neregula. Capul ma doare cand ating partea stanga doar in acelasi interval.
Am mai multe cauze le care le "suspectez" de simptome:
1. N-am dormit suficient in ultimele 4-5 zile (cred ca jumatate din cat ar fi trebuit)
2. Am facut un dus, insa m-am uscat foarte bine si am iesit afara unde era putin frig si batea vantul
3. Din cauza stresului (examene)
Sunt la un pas de a merge la medic, imi puteti da un raspuns aproape concret?
Va multumesc! ;)
Am uitat sa precizez ieri ca dimineata dupa ce ma trezec si inainte de a ma culca simt ca am furnicaturi la genunchi si picioare (ca un tremur) doar atunci, in restul zilei nu am simptomele astea. Tremurul nu exista in realitate dar simt ceva ca e in neregula. Capul ma doare cand ating partea stanga doar in acelasi interval.
Am mai multe cauze le care le "suspectez" de simptome:
1. N-am dormit suficient in ultimele 4-5 zile (cred ca jumatate din cat ar fi trebuit)
2. Am facut un dus, insa m-am uscat foarte bine si am iesit afara unde era putin frig si batea vantul
3. Din cauza stresului (examene)
Sunt la un pas de a merge la medic, imi puteti da un raspuns aproape concret?
Va multumesc! ;)
Buna dimineata,
pana ajungi la un medic si chiar ar fi bine, iata cateva sfaturi:
- cand esti acasa, lasa toate si stai mult-mult in pat...si cu o muzica lenta..incearca SA DORMI MULT;
- desi nu-ti speli IAR parul, usuca-te cu fonul si pune-ti pe cap un "fes"..si asa cu el, sa stai..chiar si-n pat..cateva ore;
- stressul?..oare ai scapat de examene?..ori da ori nu...fa-ti si bea un ceai de sunatoare..sau/si la culcare un ceai de tei...indulcit cu putina miere...
Sanatate si VEI VEDEA ca-ti vei revenii.
O zi frumoasa..sa ai.
pana ajungi la un medic si chiar ar fi bine, iata cateva sfaturi:
- cand esti acasa, lasa toate si stai mult-mult in pat...si cu o muzica lenta..incearca SA DORMI MULT;
- desi nu-ti speli IAR parul, usuca-te cu fonul si pune-ti pe cap un "fes"..si asa cu el, sa stai..chiar si-n pat..cateva ore;
- stressul?..oare ai scapat de examene?..ori da ori nu...fa-ti si bea un ceai de sunatoare..sau/si la culcare un ceai de tei...indulcit cu putina miere...
Sanatate si VEI VEDEA ca-ti vei revenii.
O zi frumoasa..sa ai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepaturi in cap
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 4am dureri de cap
- 1migrene
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 2durere de cap si insomnii
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 0durere de cap
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 7ma doare capul + ameteli
- 1durere in zona cefei si intepaturi in cap
- 1Problema durere persistenta de cap
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: