dureri de cap in zona cefei
![adytaady](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Dureri in zona cefei. In situatia pe care o descrieti dumneavoastra, cea mai buna decizie ar fi sa apelati la un medic neurolog pentru un consult si un tratament corespunzator. Va recomand sa nu amanati acest lucru.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 4durere de cap
- 19Dureri de cap de trei luni
- 2dureri de cap
- 3dureri de cap in timpul menstruatiei
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 13neurologie
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 1durere de cap
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 1ameteli si dureri de cap
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 1Dureri de cap
- 7ma doare capul + ameteli
- 2Miopia si durerile de cap
- 2intepaturi in cap
- 3Durere de cap 5 zile
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: