dureri de cap in zona cefei

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
1 comentarii

Dureri in zona cefei. In situatia pe care o descrieti dumneavoastra, cea mai buna decizie ar fi sa apelati la un medic neurolog pentru un consult si un tratament corespunzator. Va recomand sa nu amanati acest lucru.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 13ma doare capul
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 40ameteli
- 19Dureri de cap de trei luni
- 13neurologie
- 0simptome greata, dureri de cap
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 4dureri de cap permanente
- 1durere de cap
- 4anxietate si dureri de cap
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 7Dureri groaznice de cap
- 1Durere de cap pe partea stanga!!
- 0Dureri de cap
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: