dureri de cap in zona cefei

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati: de cand am facut operatia de apendicita, unde am avut anestezie in sira spinarii (am fost treaz in timpul operatiei) am dureri de cap in zona din spate (la ceafa). Imi aduc aminte ca mi s-a zis ca nu aveam voie sa ma misc dupa operatie, dar din cauza unor dureri crunte de stomac, m-am miscat.
Situatia este ca singurul medicament cu care imi trece durerea de cap este Algocalmin-ul fiola. Stiu ca nu este recomandat sa iau acest medicament, asa ca va rog sa ma ajutati cu o alta alternativa.
Uneori am dureri de cap si cand dorm prea mult, sau dorm putin 'stramb' sau cand stau prea mult in pat uitandu-ma la TV.
Multumesc!
1 comentarii

Dureri in zona cefei. In situatia pe care o descrieti dumneavoastra, cea mai buna decizie ar fi sa apelati la un medic neurolog pentru un consult si un tratament corespunzator. Va recomand sa nu amanati acest lucru.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 3help! oare am sinuzita?
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 4dureri de cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 5Diane 35 si durerea de cap
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 3dureri de cap dupa baie
- 5Dureri ale cefei
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 0Oboseala persistenta, dureri dese de cap, inrosire
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
- 2Ce afectiune am ?
- 13Durere de cap persistenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: