helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 899091 ..... 106 107 Înainte ›
0
29-05-2013, ora 13:06
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Radu, am tot gasit pe internet persoane care dau aceasta ciuperca dar imi este teama, nu stiu daca este buna;
Nu ai putea tu sa imi trimiti in clipa cand ti se mai inmulteste?, contra cost bineinteles;
tu ai folosit-o si as avea incredere sa o iau de la tine;
in speranta ca ma poti ajuta iti multmesc mult;

numai bine
0
29-05-2013, ora 21:16
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Da Biulica, trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta. N-o sa coste decat taxa postala 10-15 RON.
0
30-05-2013, ora 10:17
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Radu ti-am trimis adresa pe privat.
Multumesc
0
30-05-2013, ora 12:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Acea dna Mirela despre care spunea Radu ca a cumparat ciuperca de la ea se pare ca nu mai are ciuperca, zice ca se inmulteste greu si nu mai tine... Radu, cred ca o sa apelez si eu la tine, ca vb biulicai, nu poti avea incredere in oricine, tu esti de-al casei :), dar intai sa vorbesc cu mama si daca nu a gasit-o pana acum, o sa te rog sa ii trimiti ei, pt ca eu nu sunt in tara si dupa ce se inmulteste la ea sa imi trimita si mie aici.
Adara scumpa, tu in ce stadiu esti cu tigarile?
0
30-05-2013, ora 14:49
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Draga mea Jaquelline, nu am reusit sa ma las de tot pt ca a avut niste nervi...nu ma puteam concentra la nimic, nu ma gandeam decat la tigari, si culmea ca nu mai aveam tigari in casa asta ma facea si mai nervoasa.De luni eu m-am apucat de curatenie generala, si ieri am facut curata bucataria, si am gasit intr-un sertar un pachet intreg de tigari si spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca am fumat 3 tigari ieri, adica aprindeam trageam 2 fumuri si o stingeam si tot asa, dar am avut mult de lucru si stiind ca am tigari in casa mi-a disparut panica.Cred ca cel mai bine e sa te lasi cu tigarile pe masa.
Altceva am dscoperit de fapt auzisem de mult dar nu am probat, otetul de mere cidru, nefiltrat, nepasteurizat, crud, organic, aici ii zice apple cider vinegar organic raw and unfiltered (contains the mother) pt nu stiu care motiv scrie contine mama?! chiar pe asta il cautam ca citisem de el pe siteurile americane.Milioane de oameni s-au vindecat de o gramada de boli cu acest otet cidru de mere organic.Nu arata ca un otet normal este tulbure.Din tot ce vindeca am retinut, sinuzita, acid reflux, colon iritabil, scoate toxinele din organism, colesterolul, si sant mai multe cum ar fi polipi pe nas povestea cineva ca avusese polipi s-a operat si s-au facut la loc, a luat otetul asta si cand s-a dus la ontrol nu mai erau.Hemoroizii care cica sant rezultatul candidei.Candida, balanseaza ph-ul si multe altele.Se bea dimineata pe nemancate la pranz si seara inaintea meselor, Se pune o lingura de otet intr-un pahar de apa plata, si spune ca daca ai candida primele zile te simti mai ciudat.Eu am cumparat ieri doua sticle este ridicol de ieftin £ 2.75 sticla.Si azi dimineata am luat, m-am simtit ciudat la inceput si imi era si teama ca ce reactie oi avea, am mancat repede si mi-a luminat capul, mi-a dat o energie pe care nu am mai avut-o de mult.Nu am mai luat Omeranul astazi vreau sa incerc sa vad cum functioneaza ACV-ul ca asa se numeste daca il cautati pe net ACV (apple cider vinegar)Cred ca se gaseste si la noi, mi-am adus aminte ca am fost intr-o farmacie naturista si am vazut un otet de mere care mi s-a parut cu ternenul dus ca arata tulbure :) si chiar ma gandeam de ce l-or mai tine pe raft.
Cica are si vitamine si bacterii bune in el adica iti reface flora si balanseaza candida cu flora buna a stomacului.Dintre toate pastilele de le-am luat pana acum este pentru prima data cand vad ca ceva lucreaza, e o minune, scade si tensiunea pt cei care au tensiunea mare, nu am cuvinte, ar trebui sa-l incercati si voi, Zice ca dizolva si pietrele de la fiere cica opreste ficatul sa mai produca colesterol pt ca pietrele de la fiere sant facute din colesterol si intre timp le dizolva.In fine sant foarte multe studii facute, cititi si voi.Am vazut ca sant si pastle de acv.Va las si pe voi sa cititi asta chiar ca e un miracol va pupic XXX
0
30-05-2013, ora 16:27
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Doamane Adara cand ai timp sa te documentezi ; in fiecare zi vii cu cate ceva nou;
M-ai si facut sa rad si nu prea mi s-a mai intamplat in ultimele zile;
Azi am fost din nou la medicul internist- s-a uitat pe analize, s-a uitat la mine mi-a dat niste antioxidanti si motiliu si o trimitere la gastro si sa repet o parte din analize peste o luna;
Credeti-ma ca m-am saturat; inainte de a posta am recitit postarea din luna octombrie sa imi aduc aminte ce simptome aveam atunci si sunt identice cu cele de acum;
ce am luat in aceste luni de nu am mai avut nimic; numai medicamentele prescrise de psihiatru;si atunci ma gandesc ca tr sa iau din nou drumul psihiatrului /psihologului;
oricum am recazut intr-o stare de depresie...
o sa ma uit si eu prin plafar poate vad otetul de care vorbeai Adara;

Sanatate maxima tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
30-05-2013, ora 16:41
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Chiar sa-l cauti Biulica face minuni daca nu-l gasiti voi acolo vi-l trimit eu de aici dar cu siguranta este.Eu am citit de el de acum vreo 2 ani dar nu m-am documentat cum trebuie si atunci am cumparat un otet de mere cidru dar fara "cu mama " in el adica era transparent nu arata tulbure, l-am mirosit si am zis ca eu nu beau asa ceva.Dar asta e diferit cand il bei ai impresia ca bei vin alb sec cu apa, are alt gust.si mi-a limpezit capul am energie cum aveam eu odata.
0
30-05-2013, ora 16:47
adara
Nu este medic/terapeut
adara
la noi poate are denumirea de mama otetului cine stie, ce ma bucura ca are bacterii bune il el si colonizeaza intestinele si colonul
0
30-05-2013, ora 16:52
adara
Nu este medic/terapeut
adara
uite ca l-am gasit pt voi chiar asta e aceeasi eticheta:
-------------*

(*modificat de admin)
0
30-05-2013, ora 17:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Adara m-ai facut sa rad cu tigarile sub nas, se pare ca trebuie sa tii dusmanul la vedere ca sa nu te atace pe la spate :))))))))
Otetul despre care spui tu adara este otet din cidru de mere tulbure sau nefiltrat si se gaseste si sub forma de capsule, puteti sa le cumparati de la plafar. Eu am gasit o reteta de preparare a otetului in casa, v-o las si voua:
"Pentru a produce oţetul din cidru de mere, adică din suc de mere şi nu din fruct, aveţi nevoie doar de nişte mere, un borcan, îndemânare şi multă răbdare. Alegeţi fructe coapte şi cât mai zemoase, curăţaţi-le şi daţi-le pe răzătoare! După ce le-aţi ras, puneţi-le într-un tifon şi stoarceţi-le bine, pentru a ieşi cât mai mult suc. Acesta se va depozita într-un borcan steril. La fiecare litru de suc stors adăugaţi 140 g de miere şi un pahar cu drojdie de vin. Acoperiţi borcanul cu tifon fără a-l închide ermetic, înveliţi-l cu hârtie închisă la culoare şi lăsaţi-l la cald timp de 60 de zile, într-un loc ferit de lumină. Când este gata îl veţi decanta în sticle, pe care le veţi închide ermetic şi îl veţi întrebuinţa aşa cum veţi dori."

Dar nu ar fi mai usor sa folosim storcatorul de fructe in locul acelui tifon?!
Am vazut pe net ca o sticla de 750ml costa in jur de 16 ron, deci e super ieftin, am sa mi-l cumpar si eu.

"Otetul de mere nefiltrat se poate utiliza la salate, sosuri sau alte preparate culinare.
Acest produs este fermentat natural si nu este filtrat pentru a-i pastra aroma si toate enzimele valoroase. Sedimentarea naturala este posibila si nu reduce calitatea acestui produs.
Aciditate 5%.
Este un produs extrem de sanatos, benefic pentru o multitudine de afectiuni:
-previne gripa si durerile de stomac
-dizolva calculii renali
-ajuta la reducerea si prevenirea acneei
-ajuta la prevenirea astmului, a alergiilor
-scade nivelul de glucoza in sange la diabetici
-reduce inflamatiile
-stopeaza cresterea celulelor canceroase si le omoara
-scade colesterolul
-scade tensiunea arteriala
-ajuta la combaterea migrenelor
-echilibreaza ph-ul corpului
-ajuta la prevenirea refluxului acid si a arsurilor stomacale"
0
30-05-2013, ora 17:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu nu inteleg un lucru, otetul nu este acid? Ma gandeam cum poate sa ajute in reflux daca el este acid.
0
30-05-2013, ora 19:15
adara
Nu este medic/terapeut
adara
in corp cica devine alkalin si o cura de 3 luni te scapa de acid reflux.Dar trebuie consumat numai ala in stare naturala care e tulbure nu ala de il luam noi pt gatit.
0
30-05-2013, ora 19:51
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Lamaia, otetul de mere si grefele genereaza reactii alcaline in organism daca acestea sunt diluate in apa.
0
30-05-2013, ora 19:54
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
fetelor nu ar fi mai bine sa consumam cat mai multe mere crude ? sau probabil ca aceasta combinatie de mere cu drojdie si miere prin fermentare, produce ceva ce ne ajuta. eu stiu ca bunica-mea facea acasa otet de mere dar asa le pune in apa la fermentat si cand postea, bea asa cu zahar putin caldut ca si un ceai si era foarte bun.
ADARA tot e bine ca ai fumat mult mai putin ca de obicei.
Biulica nu te mai stresa asa mult incearca sa fii un pic mai optimista.

am mai auzit de la cineva ca si-a facut niste picaturi cu usturoi, dar asta probabil ca are si alcool, si zice ca este foarte bun pentru de toate voi ati auzit? cred ca e ceva leac sau reteta preluata de la chinezi
0
30-05-2013, ora 20:44
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Sanda merele nu au acelasi efect, otetul asta are proprietati antibacteriene si anti virale si are o gramada de vitamine, este folosit ca detoxifiant.Tatal meu imi aduc aminte ca acum vreo 25-30 de ani lua otet de mere de la Apicola si stiu ca se simtea foarte bine din el, dar am uitat de atunci.Plus de asta prin fermentare are o gramada de bacterii bune care am citit ca, colonizeaza intestinele subtiri si colonul si balanseaza candida cu bacteriile bune.Cred ca ar trebui baut cu paiul ca sa nu strice smaltul dintilor.Merita incercat !
Pt ce isi facuse picaturile cu usturoi?asa sant tablete de usturoi dar nu cred ca sant la fel de puternice ca si otetul asta, plus de asta usturoiul nu cred ca e bun pt cardiaci care au tensiunea prea mare sau pt cei cu ulcer/gastrita, ustiroiul e mai mlt pt gripa raceli, intarirea imunitatii si distruge o parte din viermi intestinali.E bun si ala dar contine arsenic si nu e bun sa-l iei in cantitati mari.
0
31-05-2013, ora 08:41
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
persoana respectiva, imi scrie ca a pisat 300 g usturoi, pe care la pus in 200 ml alcool din ceriale dublu rafinat de ca 80g, la lasat nu stiu cate zile la macerat si a inceput sa ia cu pipeta, de la o picatura dimineata, pana a ajuns la 14 picaturi pe zi si pe urma invers in fiecare zi cu cate o picatura mai putin pana la 0 si s-a oprit.zice ca s-a vindecat de hemoroizi si i-au disparut varicele si inca cateva tumori. dar acest tratament se face o data la cinci ani.
pupici CUM STAI CU TIGARILE?
0
31-05-2013, ora 08:46
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Aghiazma este apa sfintita? si care este Aghiazma mica si Aghiazma mare? spre rusinea mea, nu stiu desi eu merg la biserica in fiecare duminica cand sunt in tara.
pupici.
0
31-05-2013, ora 09:32
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Adara daca treceai de acea incercare cu tigarile atunci mai aveai una si gata scapai de ele. Acum ai resetat. Nervozitatea, tremuratul, nelinistea etc sunt niste iluziile mintii tale dependenta de tigari. Ai impresia ca trupul tau iti cere dar e fals. Mintea e dependenta de tigari si trimite stimuli catre corp.

Usturoiul nu este indicat in cazul hiperaciditatii sau mai ales cand e vorba de gastrita, indiferent cum e administrat el.
Am auzit ca cineva s-a vindecat de hemoroizi cu ardei iute. Nu, nu a aplicat local (Doamne fereste), ci a mancat ardei iute pana au disparut.

Hemoroizii nu sunt provocati de candida (toata lumea are candida in corp), ci de la un efort suprasolicitat.
Apoi ei sunt intretinuti si mariti de contractia muschilor abdominali. De mici suntem invatati intr-un mod cretin sa ne 'tragem' burta ca asa e frumos. Si uite asa ne obisnuim sa contractam abdomenul si apar tensiuni care se duc ghici unde ? In hemoroizi.
De asemeni statul mult pe scaun poate intretine hemoroizii
Sangerarea hemoroizilor este provocata de lipsa lichidelor in alimentatie si mancarurile picante (contrar terapiei cu ardei iute, nu ?).
Ah, era sa uit, sangerarea hemoroizilor mai poate fi provocata de nervozitate sau oboseala acuta.

Biulica iti trimit pachetul luni dimineata ca sa nu stea mult la posta.

Sanatate!
0
31-05-2013, ora 10:08
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Sandy, Aghiazma mare din cate stiu eu este cea c are s e face de Boboteaza si se foloseste cred ca 7 zile dupa, Aghiazma mica se face la sarbatori sau ori de cate ori este cazul si o poti lua tot timpul din biserici si se bea zilnic dimineata.Sper ca este corect ;

auzisem si eu undeva la tv ca lamaia in stomac devine alcalina, si i-am spus dr de familie care a inceput sa rada si a zis ca nu e adevarat; oricum el nu crede in nici un remediu naturist asa ca nu prea iau de bun ce zice el;

Radu multumesc o sa incerc marti-miercuri la posta, sper sa imi fie si mie de folos; in general eu prefer sa folosesc remedii naturiste decat medicamente;

ma gandeam zilele astea oare candida bucala poate da stari de greata?
tr sa ma documentez;
Adara o sa caut si acest otet tr sa fie prin plafare si incearca sa renunti la tigari si te vei simti mult mai bine.

Sanatate maxima tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
31-05-2013, ora 12:19
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Cu tigarile nu stau bine, mintea mea imi joaca feste, daca nu sant linistita nu ma pot lasa,
Si eu stiu ca aghiazma mare este la Boboteaza si se bea 7 zile din ea.
Radu eu habar n-am ce sant aia hemoroizi am scris ce am gasit postat ieri, si ma intereseaza ca am o prietena in tara care s-a operat de hemoroizi externi si mai are sa se opereze de h.interni.Incerc sa gasesc o cura si pt ea.Am impresia ca ea are si ulcer si a avut si un polip care l-a operat.Bilulica doctorii alopati sant programati sa nu creada in remedii naturiste ca sa-si vanda chimicalele lor, poate are contract cu vreo firma de medicamente asa cum obisnuiesc ei, lamaia devine alkalina, daca intri pr net si cauti mancaruri sau vegetale alcaline dai si de lamaie.Primele mele constatari dupa prima zi de otet de mere, mi-a scazut burta, eu nu am burta de obicei dar de cand am luat antibioticele si mi s-a facut rau cu toate ca nu mancam mai nimica o aveam umflata.Acum s-a dezumflat mai e un pic, Ieri am sarit calul si am mancat cam mult, otetul asta imi face pofta de mancare.Sanda nu cred ca cineva se vindeca de cancer cu usturoi, singurul remediu in care cred dar nu e probat adica nu stiu pe cineva sa fi luat este Vitamina B 17 parca ii zice Amigdalina care se gaseste in samburii de caise (cel mai mult) prune mere etc, Se zice ca daca mananci 8-9 samburi de caisa pe zi amigdalina din ele are puterea de a omora celulele canceroase.Nu am stiut ca daca stiam ii dadeam si eu fratelui meu.Asta e! Ieri am luat kefirul de lapte dar pe cel de apa, am schimbat apa si l-am aruncat.As mai lua si mastic gum nu stiu ce sa fac, mai am un tub aici ramas.vreau sa grabesc refacerea sa-mi revin odata la normal.Apropo de usturoi citeam pe un forum de xanthelasma eram curioasa daca se vindeca cu otetul asta de mere.si raspunsul a fost nu.Eu am xanthelasma la amandoi ochii pe pleoape si dedesubt este destul de neplacut spuneam unui profesor odata ca ma simt aiurea si ca vreau sa ma operez si el a spus: O nu arata f frumos, iti da un aer intelectual ! zicea el :))))Citeam ieri ca usturoiul este bun, se pune pasta de usturoi in fiecare zi pe locul afectat cate 5-10 minute timp de 4-5 zile si cica se face o rana destul de urata, se umfla si afecteaza locul oricum dar cica se vindeca pana la urma,.Dupa ce scap de problemele digestive este noul meu tel sa scap si de asta.Pupici XXX
0
31-05-2013, ora 14:09
adara
Nu este medic/terapeut
adara
am uitat sa va sciu ca aseara am comandat un test kit pt ph, sant de fapt niste hartii de litmus care se pun i urina, saliva, apa de baut si iti arata daca ai ph-ul acid sau alkalin.Pt 80 de bucati am platit 99p si taxele postale gratuite, ma gandesc din ce-or face profit?! am mai cumparat eu in trecut un test pt metale grele si mi-a iesit cu eroare de ce, nu stiu.Acum cand va scriu imi beau paharul cu otet de mere, ieri am avut niste reactii mai ciudate adica am transopirat am simtit asa un val de caldura, astazi vad nu mai e la fel e ca si cum as bea apa simpla.Am uita sa va zic ca am constatat ca pielea mea a devenit mai fina pe tot corpul. XXXpupici!
0
31-05-2013, ora 16:13
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Adara cine mi-a zis de usturoi, s-a vindecat de niste tumori care nu erau cancerigene si de varice nu le mai avea asa urate, si am intrebat-o ce a facut si asa mi-a zis de aceasta tinctura de usturoi facuta de ea. si probabil ca ea nu are probleme cu stomacul nu stiu se pare ca ei ia facut bine si zice ca si hemoroizii, ea ia avut externi, i s-au retras total.
Canerul il trateaza numai D-zeu.
Adara nu lua si mastic gum asteapta si termina odata cu otetul, si pe urma mai iei si altele ca cine stie ce reactii mai faci.
pa pa
0
31-05-2013, ora 17:01
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Doamne Sanda, daca ai sti tu ce bine ma simt eu astazi..de multi ani nu m-am mai simtit asa nu mai sant ametita, imi era si frica sa plec din casa parca altfel vad viata acum.parca am mai multe putere.O sa fac tratamentul asta o luna de zile, doamne ajuta dupa ce-l intrerup sa nu fiu iara la fel cum am fost.Astia zic ca pt stomac si colon cand iei otetul sa ti regim ca sa ajuti la eliminarea toxinelor, dar mie imi vine sa mananc orice acum.Mi-am cumparat astazi niste eclere si ma tot uit la ele lung.O sa tin regim de prajit dar cu carnea nu prea as tine ca nu vreau sa ma anemiez.Eu cred ca usturoiul a ajutat-o pe femeia aia dar extern (ex hemoroizii externi si varicele)cum si eu am xanthiloma asta cred ca ajuta.Deocamdata nu mai iau nimic ma gandeam cu teama ca poate imi face acid reflux dar vad ca nu mi-a facut nimica.Continui cu probioticele.Pupici XXX
0
01-06-2013, ora 02:04
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Adara ma bucur ca te simti bine.
Eu nu mai mananc carne de 21 de ani, nu am probleme cu anemia desi petrec peste 10 ore in fata calculatorului si ma duc si la sala de forta :)
Mancarea gladiatorului: orez + fasole (cereale+leguminoase). Proteia animala o gasim in lapte, unt, oua, branza, iaurt. Proteina vegetala in fasole, linte, ciuperci, soia etc. Corpul uman nu are nevoie de carne. Carnea e doar un moft sau o placere.
0
01-06-2013, ora 11:58
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Radu tu ar trebui sa fi cel mai sanatos om de pe planeta daca e sa o luam asa.dar uite am gasit sa citesti asta un studiu facut pe vegetarieni;
-------------*
Eu de pilda nu as putea fi vegetariana pt ca nu suport laptele, orezul, fasolea boabe, si soya in niciun caz, mi s-a facut rau de cate ori am consumat-o indiferent sub ce forma.Acuma eu mai cred ca la mine este o boala mostenita de la tata ateroscleroza, am o problema a vaselor de sange, de unde si anevrismul care l-am facut.Circulatia proasta a sangelui datorita vaselor de sange ingustate.Din copilarie mi se spunea ca am circulatia sangelui proasta iar pe maini parca avem o harta aveam mainile vinete si nu numai atunci si acum, acum s-a extins si la picioare si aveam picioarele si mainile reci.De cand am luat otetul de mere au disparut.Ajunsesem sa simt ca nu mi se oxigeneaza creierul, si cred ca asta si era, mai stii poate si problemele de la colon le am din aceeasi cauza.Tatal meu a avut si el probleme cu colonul.Spune-mi Radu ai avut vreun motiv anume sa devi vegetarian?sau ce anume te-a determinat?De asta si cred ca otetul asta ma ajuta foarte mult, si pe tatal meu l-a ajutat are 84 ani acuma.Iar problema asta o avea acum vreo 34 de ani, chiar am sa-l sun astazi sa-l intreb.Pupici XXX

(*modificat de admin)
0
01-06-2013, ora 15:46
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Gata Radu trec pe vegetale, ma las de fumat Dumnezeu stie cum oi reusi dar trebuie.Am citit ca ateroscleroza e reversilbila in cativa ani, Deja am pe foc o mancare de cartofi neprajita, trec pe sucuri de fructe si legume si o sa incep sa fac un pic de sport.Nu voi putea manca fasole boabe linte si tot ce e cu consistenta tare dar un peste slab de 2 ori pe saptamana si multe cereale integrale o sa pot manca.Nici varza nu am voie dar am voie 3 salate de varza pe saptamana ceeace e suficient pt mine am mai aflat de niste ceaiuri care trebuie sa mi le procur, si coaja de lamaie care e foarte buna.In otetul de mere o sa introduc mierea de floarea soarelui.Am terminat si ultima tigare din pachetul gasit acum cateva zile altele nu mai cumpar.Din cauza asta a m facut si anevrismul si xanthelasma la ochi.Colesterolul total il am bun dar analizate separat cel rau e mai mare decat cel bun.vad ca stomacul si colonul si-au revenit cu otetul asta de, mere.Presupun ca tin post si asta e, trebuie sa ma fac bine.Pupici XXX
0
01-06-2013, ora 19:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare dragii mei!
Adara, vezi ca ti-am trimis poze in mail, ieri a fost ziua Clarei si am zis sa iti trimit ceva recent, sper sa iti placa.Sunt si eu in vreo 2 poze cred...Am vrut sa astept sa iasa pozele facute de fotograf, din cauza asta iti spusesem ca iti trimit peste o saptamana, dar pana ies alea ti-am trimis cateva facute cu ap meu :) A fost o surpriza pt scumpica mea, stii ca spuneam ca pt rezultatele la invatatura ii vom face un cadou special si ieri tocmai s-a bucurat de el :), i-am aniversat cei 9 anisori impliniti ieri, alaturi de prietenele ei de la scoala in cadrul unei atmosferi de poveste, una dintre surprize a fost Cinderella :)
App, am primit mailul tau cu traducerea, este corect, aflasem de acum o saptamana de la cumnata mea ca aici i se spune tot kefir, stii ca am zis ca am vb cu cateva persoane care se pare ca au auzit de kefir si de ciuperca, acum ramane de vazut daca o si gasesc. Aici se gaseste o bautura gen lapte batut cu kefir, insa nu stiu cat de eficient este...
Astazi, tot cautand informatii, am mai dat peste inca 2 ciuperci terapeutice la fel de bune ca si cea tibetana!

KOMBUCHA (Combucco Orientalis)- http://remediu.webs.com/kombucha.htm

si AGARICUS MILENA - http://remediu.webs.com/agaricusblazeimurill.htm

Pupici cu sclipici :*
0
01-06-2013, ora 22:25
adara
Nu este medic/terapeut
adara
chiar acum am vazut pozele Jaquelinne, ai o fetita superba, sa-ti traiasca ! si ideea cu Cindarella a fost grozava, s-a dezvoltat foarte frumos Clara are gene bune are cu cine semana :) si rochita ei imi place :) mi-a placut si cand tine manutele impreunate cred ca-si punea o dorinta...foarte frumos sa-i dea Dumnezeu sanatate !Iar tu?arati de 20 de ani nici n-ai zice ca ai copil asa mare :)
Am auzit si eu de ciupercile astea ca ar fi bune.Pt moment stau pe o dieta fara grasimi mai mult vegetale si vreau sa caut niste lamai necerate sa le tai cu coaja cu tot sa le amestec cu miere si sa le las la macerat.Iar la otet am sa mai adaug si miere de acuma inainte.Ce sa facem asta e, incercam cu de toate poate ne re revenim la normal.
Pupici XXX
0
02-06-2013, ora 11:54
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Adara, la varsta de 18 ani prietenul meu a gasit intr-o revista un referat cu privire la carne si era ingrozit de ce scria acolo. Dupa ce s-a lasat el de carne a fost un mare test pentru vointa mea. Cum el poate asa usor sa renunte la carne iar eu asteptam lebarbustiul si carnatii de craciun cu sufletu la gura. Eram intr-o competie mereu cu el, ca noi practicam sport: karate sotokan, alergari, fotbal, volei etc.
Ei bine m-am lasat exact inainte de Craciun. Rezultatul a fost umitor: ma simteam mult mai usor, dormeam mai putin si parca aveam mai multa energie.
Am si medici (prin mama mea care e medic) care nu intelegeau de ce m-am lasat de carne si sustineau care e atat de necesara pentru organism. Iar unu mai inrait mi-a facut tot felul de teste la sange. Rezultatul a fost, spre surprinderea lui si a mamei mele, exceptional de pozitiv. De atunci mi-am cam pierdut inrederea in sfatul medicilor.
Am prieteni lacto vegetarieni care pratica sport si sunt sanatosi.

Sanatatea nu tine numai de ceea ce mancam ci in primul rand de atitudinea noastra fata de viata.

Jaquelinne, am crescut KOMBUCHA acum 10 ani. Foarte buna pentru organism. Dar nu trebuie baut mai mult de un pahar de kompucha pe zi altfel produce somnolenta deoarece contine zahar chiar daca folosesti zahar brun sau invertit.
0
02-06-2013, ora 14:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc adara, esti o draguta ca de obicei! Ma bucur ca ti-au placut pozele :), da, intr-adevar acolo unde isi tinea manutele impreunate isi punea dorinta, am intrebat-o ce dorinta si-a pus si a spus ca daca imi spune nu se mai indeplineste :)
Adara, vezi ca mierea si menta in reflux sunt interzise, inlocuieste mierea cu altceva.La categoria "tigara" cum mai stai? Sau nu vrei sa mai amintim de ea?
Radu, eu deocamdata vreau sa fac rost aici de kefir, nu vreau sa amestec prea mult tratamentele, le iau pe rand :)), app, daca o sa te rog ii poti trimite si mamei un pic de ciuperca tibetana? Au gasit sa cumpere de la cineva, insa nu stiu daca este buna sau nu, in tine am incredere! O plateste, nu este problema, numai ca avem nevoie de cineva de incredere si dupa ce se va inmulti la ea, o sa-mi trimita si mie aici.
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 899091 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.