BRGE helicobacter pylor ce sa mai fac ca nu imi revin????
buna seara,
Am fost diagnosticata cu BRGE si Helicobacter pylor, am 58 de ani..am urmat tratament cu nexium cu 2 cps pe zi de 20 mg cu debridat 6 cps zi ( tin sa precizez ca am o colita de fermentatie si am suferit si o operatie de colecist cu multi ani in urma)+ 6 cps de sab simplex 80 mg pe zi, enterol 2 cps zi de 250 mg + 3 cps spasmomen timp de o luna e zile dar nicio ameliorare...am senzatii mari de greata, arsuri puternice stomacale si pe esofag..desi am urmat acest tratament nu am simtit nicio imbunatatire...de curand am fost la medic si mi-a prescris un alt tratament si anume: ampicilina 500 mg cate 2cps deodata la 12 h + klabax 500 mg 1 cps la 12 h + nolpaza 40 mg 1 cps pe zi...Nu stiu ce sa fac, daca sa urmez si acest tratament sau sa incep un tratament naturist? Va rog din suflet sa ma ajutati sunt disperata!! M-am anemiat de tot si simt ca nu mai am putere.
Va multumesc din suflet pentru ajutor!
Am fost diagnosticata cu BRGE si Helicobacter pylor, am 58 de ani..am urmat tratament cu nexium cu 2 cps pe zi de 20 mg cu debridat 6 cps zi ( tin sa precizez ca am o colita de fermentatie si am suferit si o operatie de colecist cu multi ani in urma)+ 6 cps de sab simplex 80 mg pe zi, enterol 2 cps zi de 250 mg + 3 cps spasmomen timp de o luna e zile dar nicio ameliorare...am senzatii mari de greata, arsuri puternice stomacale si pe esofag..desi am urmat acest tratament nu am simtit nicio imbunatatire...de curand am fost la medic si mi-a prescris un alt tratament si anume: ampicilina 500 mg cate 2cps deodata la 12 h + klabax 500 mg 1 cps la 12 h + nolpaza 40 mg 1 cps pe zi...Nu stiu ce sa fac, daca sa urmez si acest tratament sau sa incep un tratament naturist? Va rog din suflet sa ma ajutati sunt disperata!! M-am anemiat de tot si simt ca nu mai am putere.
Va multumesc din suflet pentru ajutor!
4 comentarii
1.eu am urmat DOAR cel de-al doilea tratament care ti-a fost prescris...am scapat.
poate ar trebui sa-l iei.
2. zici ca te-ai anemiat?!?...pai, tu mananci inaite de a lua antibiotice?????
.daca mananci...totul va fi ok...
bea f multa APA, ceaiuri, supe.
citeste pe Google si aici pe forum (s-a scris non stop despre.)
cam ce ai avea voie sa mananci.
cele bune,
poate ar trebui sa-l iei.
2. zici ca te-ai anemiat?!?...pai, tu mananci inaite de a lua antibiotice?????
.daca mananci...totul va fi ok...
bea f multa APA, ceaiuri, supe.
citeste pe Google si aici pe forum (s-a scris non stop despre.)
cam ce ai avea voie sa mananci.
cele bune,
D-na Georgiana mi se par cam multe medicamente, si sotul meu a avut helicobacter si a scapat dar nu mai stiu exact ce a luat stiu ca unu din medicamente a fost lanzul dar celalalt nu mai stiu v-as ajuta cu mare drag dar nici cutia nu o mai am. Eu zic sa mai incercati si la alt medic pentru ca mi se par cam multe medicamente de o data. Multa sanatate si numai bine.
Multumesc pentru raspunsuri. Am inceput sa i-au cel de-al doilea tratament. Sper sa fie bine. Multumesc
Tratamentul cu antibiotice da rezultate.Dar la fel de important este si un regim alimentar ptr a evita balonarea, gazele, meteorismul.Pe net vei gasi alimentele interzise..dar sant convinsa ca si medicul ti-a dat indicatii.Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17helicobacter pylori
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 3heliobacter pylori
- 3188helicobacter pylori
- 1helicobacteria pylori si ulcerul duodenal
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 3tratament heliobacter pylori-reactii adverse
- 15HELICOBACTER PYLORI - VINDECARE ?
- 7costuri analize helicobacter
- 6Intrebare tratament HP
- 4Antigen Helicobacter pylori Index. 10, 50
- 1Anticorpi Helicobacter pozitiv sange, negativ scaun
- 2Analize heliobacter pylori la copil de 10 ani
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 0helicobacter pylori
- 1Interpretare analize Helicobacter Pylori
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 7Helicobacter
- 2Bacteria helycobacter pylori
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: