greutatea unui copil de un an este 11 kg... e mult?
![oanaadriana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua..am un baietel cu varsta de 1 anisor are 11 kg 200.este mult ?
3 comentarii
![adirafa](/arata_img.php?img=cont_152114.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Oanaadriana
nu sunt doctor dar stiu din experienta(am o nepotica de varsta fiului dumneavoastra si are cam la fel kilogramele)ceea ce vreau sa va zic este ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu kg...de ce?pentru ca bebelusii pana la 1 an de zile pun cate un kg pe luna(mai mult s-au mai putin, depinde de fiecare copil in parte)...dupa 1 an incep de pun va 300, 400 de grame pe luna...ei incepand sa se inalte si nu sa se ingrase(ca in primele luni de viata cand sunt pufosi ;)..asa ca puteti sta linistita:)multa sanatate va doresc si sa va bucurati de cel mic!!!!
nu sunt doctor dar stiu din experienta(am o nepotica de varsta fiului dumneavoastra si are cam la fel kilogramele)ceea ce vreau sa va zic este ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu kg...de ce?pentru ca bebelusii pana la 1 an de zile pun cate un kg pe luna(mai mult s-au mai putin, depinde de fiecare copil in parte)...dupa 1 an incep de pun va 300, 400 de grame pe luna...ei incepand sa se inalte si nu sa se ingrase(ca in primele luni de viata cand sunt pufosi ;)..asa ca puteti sta linistita:)multa sanatate va doresc si sa va bucurati de cel mic!!!!
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Un raspuns nu este de ajuns eu te sfatuiesc sa-ti suni doctora pediatra sau cea de familie a copilului ca sa o intrebi asta pt. ca eu cred din proprie experienta ca este cam mare greutatea, sunati doctora si vezi ceti spune ea ca nu este de gluma.
Fata mea are la 3 ani jumate 14 kg. asa ca te las pe tine sa crezi ce vrei.
Sper ca sa postezi si rezultatul asta ca sa ajute si alte mamici cu probleme asemanatoare.
MULTA SANATATE.
Fata mea are la 3 ani jumate 14 kg. asa ca te las pe tine sa crezi ce vrei.
Sper ca sa postezi si rezultatul asta ca sa ajute si alte mamici cu probleme asemanatoare.
MULTA SANATATE.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3greutatea copilului de 1, 5 ani - 9, 4 kg... este normala?
- 3greutatea unui copil de un an
- 1greutatea bebelusului
- 01 an si o luna sub greutate
- 3copil 2 ani nu ia in greutate
- 1Greutate la 2 ani
- 2acum 11 luni am nascut o fetita, iar in momentul acesta are 7.500
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 1Copilul meu nu ia in greutate
- 3Copil de 1 an si 2 luni
- 0Greutate copil normala
- 1Alimentatie fetiță de 5 ani si 5 luni, are doar 17,5 kg
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 4Copil de 8 ani mic in greutate
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 1Greutate copil 6 ani și 7 luni
Mai multe informații despre: greutatea copilului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: