Copil de 1 an si 2 luni
Buna ziua am o intrebare, am un baietel de 1 an si 2 luni la-m nascut la 37 de saptamani de 1900 kg in momentu de fata cantareste numai 8 kg si sunt foarte ingrijorata. El este foarte energic mananca aproape orice numai ca in cantitati foarte mici. Si ma ingrijoreaza faptu ca nu ia in greutate. Ce ar trebui sa fac? Multumesc
3 comentarii
Buna ziua
Avand in vedere datele furnizate, privind nasterea micutului, trebuie sa stiti ca va fi un copilas care va avea un ritm de crestere ceva mai lent. Va fi mai slabut si mai mic. Faptul ca este sanatos trebuie sa va bucure si sa lasati natura sa isi urmeze cursul. Cand va fi ceva mai mare dati-l sa faca un sport, nu neaparat de performanta. Inotul, tenisul de camp l-ar ajuta in dezvoltare. Sanatate !
Avand in vedere datele furnizate, privind nasterea micutului, trebuie sa stiti ca va fi un copilas care va avea un ritm de crestere ceva mai lent. Va fi mai slabut si mai mic. Faptul ca este sanatos trebuie sa va bucure si sa lasati natura sa isi urmeze cursul. Cand va fi ceva mai mare dati-l sa faca un sport, nu neaparat de performanta. Inotul, tenisul de camp l-ar ajuta in dezvoltare. Sanatate !
Un consult medical la medicul pediatru este necesar pentru excluderea unor cauze responsabile de creștere ponderală insuficientă, dacă aceasta este situația ! Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutatea copilului de 9 luni
- 3greutatea copilului de 1, 5 ani - 9, 4 kg... este normala?
- 1greutatea bebelusului
- 01 an si o luna sub greutate
- 3copil 2 ani nu ia in greutate
- 3greutatea unui copil de un an este 11 kg... e mult?
- 1Greutate la 2 ani
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 1Copilul meu nu ia in greutate
- 0Greutate copil normala
- 3Buna. Fetita 7 ani greutate 16 kg
- 1Alimentatie fetiță de 5 ani si 5 luni, are doar 17,5 kg
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 0Copil 3 ani
- 4Copil de 8 ani mic in greutate
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 1Greutate copil 6 ani și 7 luni
Mai multe informații despre: greutatea copilului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: