Greutate copil 6 ani și 7 luni
Bună ziua
Băiețelul meu are 6 ani și 7 luni și cântărește 16 kg și are 118 cm. Se joacă, aleargă, are 3 mese pe zi și 2 gustări, doar ca de la 4 ani a luat in greutate doar 2 kg. Este normal? Analizele le.am facut anul trecut si i.au iesit ok. Este născut cu 51 cm si 3150kg
Mulțumesc
Băiețelul meu are 6 ani și 7 luni și cântărește 16 kg și are 118 cm. Se joacă, aleargă, are 3 mese pe zi și 2 gustări, doar ca de la 4 ani a luat in greutate doar 2 kg. Este normal? Analizele le.am facut anul trecut si i.au iesit ok. Este născut cu 51 cm si 3150kg
Mulțumesc
1 comentarii
Buna dimineata
Baietelul Dvs. se afla in intervalul normal al curbelor internationale de crestere, doar ca, greutatea sa este spre limita inferioara si talia spre limita superioara a intervalelor, asa incat are aspect de copil slabut.
Baietelul Dvs. se afla in intervalul normal al curbelor internationale de crestere, doar ca, greutatea sa este spre limita inferioara si talia spre limita superioara a intervalelor, asa incat are aspect de copil slabut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutatea copilului de 9 luni
- 3greutatea unui copil de un an
- 1greutatea bebelusului
- 01 an si o luna sub greutate
- 3greutatea unui copil de un an este 11 kg... e mult?
- 2greutatea unui baietel de un an
- 1Greutate la 2 ani
- 2acum 11 luni am nascut o fetita, iar in momentul acesta are 7.500
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 1Copilul meu nu ia in greutate
- 3Copil de 1 an si 2 luni
- 0Greutate copil normala
- 1Alimentatie fetiță de 5 ani si 5 luni, are doar 17,5 kg
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 0Copil 3 ani
- 4Copil de 8 ani mic in greutate
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
Mai multe informații despre: greutatea copilului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: