Buna. Fetita 7 ani greutate 16 kg
Am o fetita de 7 ani care a avut o greutate de 18 kg .
Dupa o amigdalita purulenta a scazut in greutate pana la 16 kg. Este grav la 7 ani cu o greutate de 16 kg?
Foarte greu pune inapoi kg.
Va multumesc.
Dupa o amigdalita purulenta a scazut in greutate pana la 16 kg. Este grav la 7 ani cu o greutate de 16 kg?
Foarte greu pune inapoi kg.
Va multumesc.
3 comentarii
Buna dimineata
Fetita Dvs. are, in prezent, cu 1kg sub greutatea minima a intervalului international de valori considerate normale pt aceasta varsta.
Nu este alarmant, va recupera treptat, in ritmul sau. Insistati pe cruditati ( salate de zarzavat si legume, fructe, sucuri naturale ). Sanatate !
Fetita Dvs. are, in prezent, cu 1kg sub greutatea minima a intervalului international de valori considerate normale pt aceasta varsta.
Nu este alarmant, va recupera treptat, in ritmul sau. Insistati pe cruditati ( salate de zarzavat si legume, fructe, sucuri naturale ). Sanatate !
Bună seara. Fetita mea de 11 luni are greutatea 8.500. Este în limite normale? Menționez ca s-a născut cu greutatea de 3. 420.
Buna ziua Marga90
Fetita Dvs. are greutatea cuprinsa in intervalul normal varstei conform standardelor internationale de dezvoltare. Sanatate !
Fetita Dvs. are greutatea cuprinsa in intervalul normal varstei conform standardelor internationale de dezvoltare. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3greutatea copilului de 1, 5 ani - 9, 4 kg... este normala?
- 3greutatea unui copil de un an
- 1greutatea bebelusului
- 01 an si o luna sub greutate
- 3copil 2 ani nu ia in greutate
- 3greutatea unui copil de un an este 11 kg... e mult?
- 2greutatea unui baietel de un an
- 1Greutate la 2 ani
- 2acum 11 luni am nascut o fetita, iar in momentul acesta are 7.500
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 1Copilul meu nu ia in greutate
- 0Greutate copil normala
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 4Copil de 8 ani mic in greutate
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 1Greutate copil 6 ani și 7 luni
Mai multe informații despre: greutatea copilului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: