Greutate bebe 11 luni

Buna ziua. Am o fetita de 11 luni nascuta cu 3.020kg si 53cm care acum cântărește 7.900kg si 75cm. Tin sa mentionez ca I-am făcut toate analizele scaun, sange, urina si sunt toate in grafic inclusiv panelul de alergii. La 6 luni avea 6.400 si la 8 luni avea 6.800 de aceea le-am facut pentru ca mi se parea ca pune putin pe ea. Am repetat la 10 luni si din nou au iesit bune. Are 3 mese de solide pe zi (fructe, legume, cereale, proteine) si lapte aprox 600ml pe zi. Este activa, zambareata, umbla, gangureste dar totusi ma "sperie" greutatea. Care ar fi deficitul ponderal? Cum as putea sa o "ajut"?
1 comentarii

Buna ziua
Fetita Dvs. are greutatea minima considerata normala pt varsta sa, conform curbei internationale de crestere, dar... are talia mai mare cu 11 cm fata de minimul pt talie. De aici si aspectul slabut. Are ritmul sau propriu de crestere.Daca este sanatoasa si Dvs. ii asigurati alimentele corespunzatoare este in regula.
Fetita Dvs. are greutatea minima considerata normala pt varsta sa, conform curbei internationale de crestere, dar... are talia mai mare cu 11 cm fata de minimul pt talie. De aici si aspectul slabut. Are ritmul sau propriu de crestere.Daca este sanatoasa si Dvs. ii asigurati alimentele corespunzatoare este in regula.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Lipsa poftei de mancare
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 2dezvoltarea bebelusului
- 1greutate bebelus 5 luni
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 17Bebeluș care papa greu
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 3Bebe 3 luni si 3 săptămâni (15 săptămâni) supraponderal
- 0Bebe 7 +
- 1Bebelușul meu este obez?
- 3Alimentația bebelușului
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 2Fetița la 2 luni si 2 săptămâni creste și scade in greutate.
- 1Greutate bebelina - în a 3 luna a stagnat
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: