Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg
Buna seara, bebelușul meu de 3 luni cântărește 7kg, l am născut la 3, 300, mănâncă 120 ml la 3-4 ore iar noaptea mănâncă doar o data.mentionez ca mănâncă lp Nan comfortis. Nu știu ce sa mai fac ptr ca ia foarte repede in greutate. Va rog sa ma ajutați ! Mulțumesc anticipat
1 comentarii
Buna ziua
Nu va faceti griji, caci dupa 3, 5 - 4 luni scade apetitul, se maresc perioadele dintre mese, incepe salivatia abundenta ca semn al inaugurarii formarii mugurilor dentari in gingii, dentitia erupand dupa varsta de 6 luni. Prin urmare are loc o ajustare a metabolismului si copilasul va creste in lungime. Sanatate !
Nu va faceti griji, caci dupa 3, 5 - 4 luni scade apetitul, se maresc perioadele dintre mese, incepe salivatia abundenta ca semn al inaugurarii formarii mugurilor dentari in gingii, dentitia erupand dupa varsta de 6 luni. Prin urmare are loc o ajustare a metabolismului si copilasul va creste in lungime. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 3luare in greutate la 3 luni
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 5Nu ia in greutate
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 1greutate bebelus 5 luni
- 2Cresterea in greutate
- 0Deficit de greutate
- 1Greutate bebe 11 luni
- 1Greutate bebe
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 0Greutatea bebelușului
- 1Fetita de 4 luni greutate mica
- 0Înălțime bebe
- 0Greutate gemeni
- 1Sugar(2-12luni)
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 0Bebelus de 3 luni
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: