Greturi dupa avort medicamentos
Acum 8 zile am.apelat la aceasta metoda, dureri usoare si sangerari un pic mai mari ca la menstruatie, astept controlul sa vad daca s a eliminat totul insa am o continua stare de greata si sanii sensibili oare de ce?
5 comentarii
Buna, trec prin aceeași situație. Am făcut avortul pe 14 și am avut crampe ușoare cu durere de spate. Am eliminat câteva cheaguri de sânge și a doua zi nu am mai avut deloc sângerări. Am greață și stări de voma in continuare. Te rog să-mi spui și mie cum a decurs la tine pana la urma. Mulțumesc
Buna!as vrea sa apelez la acest tip de întrerupere.as vrea sa stiu cat de dureroasa a fost in cazul vostru si câte săptămâni aveai.ms
Buna! Si eu am facut intrerupere de sarcina cu Medalbon, pe data de 8 ianuarie de atunci incontinu imi curge! La voi este la fel fetelor?
Alina, dupa ce nu am mai sangerat deloc am fost la controlul derutina de dupa..sarcina nu s a eliminat si am facut o mare hemoragie dar mare ca am anuns cu pampers acolo si a trebuit sa ma chiureteze...nu recomand nimanui am prelungit agonia aiurea
fetelor dati banii degeaba mai bine faceti o anestezie si in 10min este gata tot decat sa va chinuiti asa...eu una nu mai vreau sa aud de asa cva..oribil
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 2Avort medicamentos?
- 5Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos cauze
- 0Avort medicamentos
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 0Mifegyne si cytotec
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon