glicemie mare.. 141
sotul meu a facut analizele periodice si i s-a gasit glicemia mare adica 141, vreau sa pun ca are 33 de ani si in urma cu4-5 luni era in limite normale de asemenea nimeni din familie nu are diabet.vreau sa mai spun ca duce o viata normala, nu fumeaza, nu consuma alcool.dar in ultima luna a fost foarte stresat din cauza serviciului. Va rog, sa ma ajutati cu un raspuns ce sa facem ca sa-i scada glicemia .Va multumesc.
5 comentarii
Stresul este implicat in cresterea glicemiei.Pt a scadea glicemia excludeti din alimentatia lui dulciurile, dar pt a fi siguri ca nu este cunva un inceput de diabet zaharat ar trebuii sa faceti un test de toleranta la glucoza orala, se face in sectile de nitritie.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
buna, multumesc pentru raspuns, dar la 2 zile am facut iarasi testul pe nemancate si avea 87 iar la 2ore dupa mancare era 97, poate a fost numai o sperietura, nu stiu ce sa cred.ce ziceti?
buna seara am 29 ani si mi-am luat glicemia pe nemancate si am 101 este bine? va rog sa-mi dati si mie un raspuns multumesc
Buna ziua, sunt Biatrice am 19 ani, mi-am un test pentru glicemie, nu mankasem decat un covrig, vroiam sa donez sange, dar aveam glicemia 124, la 5 minute dupa ce am mi sa facut iar aveam 137...un sfat...
Si uitasem sa mentionez nu prea mananc dulciuri, o inghetata cand si cand pe timpul verii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valori ale glicemiei si siderimiei la copii
- 5glicemia mare, trigliceridele 700 - exista o dieta si medicamente?
- 20interpretare analize-ajutor!
- 2400 valoarea glicemiei
- 4glicemie foarte mare la copil de 6 ani
- 8diabet sau nu?
- 1glicemie scazuta
- 2Analize INR, Glicemie
- 0Recomandare glucometru
- 0Glicemie foarte mare
- 13Hipoglicemie?
- 4diagnosticare diabet
- 1Glicemie 109
- 1Glicemie in sarcina
- 3Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
- 1Rezultat glucoza cu aparat de acasa - 96
- 5Diabet?
- 4Glicemie mare inseamna automat diabet ?
- 1Cat adevar este aici ?
Mai multe informații despre: glicemia hiperglicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: