glicemie marita
Buna Ziua !
Mama mea in varsta de 75 ani se confrunta cu o glicemie marita ca urmare a unor necazuri in familie. Glicemie marita insemnand intre 155-190. O singura data a ajuns la 300 ca urmare a decesului cumnatului meu, dupa care a revenit sub 190. O perioada a facut tratament cu ceai antidiabetic si momordica, dar nu s-a observat nici o ameliorare. In prezent a avut la ultima masuratoare 166. Este necesar sa mearga la medicul diabetolog? Ce complicatii mai poate aparea la varsta ei?Va multumesc.Liliana Ichim
Mama mea in varsta de 75 ani se confrunta cu o glicemie marita ca urmare a unor necazuri in familie. Glicemie marita insemnand intre 155-190. O singura data a ajuns la 300 ca urmare a decesului cumnatului meu, dupa care a revenit sub 190. O perioada a facut tratament cu ceai antidiabetic si momordica, dar nu s-a observat nici o ameliorare. In prezent a avut la ultima masuratoare 166. Este necesar sa mearga la medicul diabetolog? Ce complicatii mai poate aparea la varsta ei?Va multumesc.Liliana Ichim
2 comentarii
DA, de mers la analize si glicemie luata venos! Glicemiile mari, mai ales la aceasta varsta sunt periculoase. Chiar daca oscileaza, sau mai scade, mergeti la consult de specialitate.
Sanatate!
Sanatate!
Pe langa tratamentul medicamentos(care va trebui urmat cu strictete+regimul alimentar), va trebui sa faci tot posibilul sa o tii departe de toate lucrurile care ar putea sa o faca sa se agite(ar fi util si un tratament pt. linistirea ei, ceva usor, macar pe baza de plante).Va trebui sa faca multa miscare, sa stea calma fara a fi expusa la stres.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2400 valoarea glicemiei
- 4glicemie foarte mare la copil de 6 ani
- 3Cu toate ca face tratament si tine regim cu strictete glicemia este ridicata!
- 5Hipo Hiper glicemie fara explicatie
- 1Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare
- 1glicemie mare dimineata
- 1Cauza hiperglicemiei
- 18prediabet si depresie puternica
- 0Glicemie foarte mare
- 1Syzygium 30
- 1Trigliceride 6400 ?!
- 1Glicemie crescuta
- 2Glicemie marita dupa trecerea la o alimentatie sanatoasa
- 1Glicemia pe aparat 107 dimineata la 5 minute dupa trezire, pe nemancate. Posibil diabet?
- 6Diabet? - glicemie 112 pe nemâncate
- 3Scaderi si cresteri de glicemie Rog Ajutor!
- 1Glicemie măricică
- 2Glicemii mari spre dimineata(sub tratament cu insulina), care poate fi cauza ?
- 4Glicemie mare inseamna automat diabet ?
Mai multe informații despre: hiperglicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: